Slavia Mozyr – Slutsk: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 01.
Slavia Mozyr
Teljesítmény:
V N V V N
  • Yunost Stadium
  • Július 03. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Slutsk
Teljesítmény:
V V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Régi szép idők, amikor csak és kizárólag Fehéroroszországban zajlottak élő meccsek és az emberek annyira ki voltak éhezve a futballra, hogy minden egyes meccs elé leültek, amit csak az interneten meg lehetett nézni. Nem szakadunk el teljesen a Vysshayától, ráadásul egy olyan meccset választottam péntekre, amin lehet szépen kaszálni.

Ugyanis a Slutsk a szezon közepére teljesen szétesett. Volt idő, amikor a BATE előtt vezették a tabellát, most viszont csak a nyolcadik helyen állnak, zsinórban nyolc meccse nem tudtak nyerni.

Ellenfelük az a Slavia Mozyr lesz, akik emberelőny ide vagy oda, egy ötöst kaptak az Energetiktől.

Lássuk a Slavia Mozyr – Slutsk meccs beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Smolevichi – Slutsk

A szezon elején tényleg csodájára jártak a Slutsknak, akiket túlzás lenne élcsapatnak nevezni a fehérorosz bajnokságban, az idény eleji formájuk (és a vírusszünet miatt) azonban kvázi világhírnévre tettek szert.

Azonban jött egy mély gödör, amiből nem tudtak azóta sem kilábalni. Jó lehetőséget jelentett volna a kiesőhelyen álló Smolevichi elleni meccs, de inkább csak tovább mélyült az a gödör.

Pedig a vendégek szerezték meg a vezetést, Semenov kiugratását Serdyuk lőtte a rövid alsó sarokba.

Három percig tartott az örömük, a 19. percben ugyanis Dzhigero ritka szép találattal egyenlített. Ballal, tökéletes ívben tekert a jobb felsőbe, a labda a felsőlécet is érintve hullott a kapuba. A Slutsk a góltól teljesen elbizonytalanodott, sanszuk sem volt, ráadásul a védelmük igazi átjáróházként működött.

Több lehetőséget is elpuskáztak a hazaiak, mígnem az 57. percben egy kipattanóra érkezett Dzhigero és megszerezte második gólját.

Mukhamedov később újabb gólt szerzett, les címén azonban nem adták meg a találatot.

A Slutsk a meccs végén talált magára, de már késő volt. Nagy helyzetük is volt, kapufájuk is, de kiegyenlíteni már nem tudtak.

Előző 5 meccs eredménye
2020.03.22.Vysshaya Liga
slutsk
3:1
slavia mozyr
Vysshaya Liga
2019.10.26.Vysshaya Liga
slutsk
0:0
slavia mozyr
Vysshaya Liga
2019.06.15.Vysshaya Liga
slavia mozyr
1:1
slutsk
Vysshaya Liga
2018.01.31.Barátságos Mérkőzés
slutsk
2:0
slavia mozyr
Barátságos Mérkőzés
2017.10.15.Vysshaya Liga
slavia mozyr
1:2
slutsk
Vysshaya Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Energetik-BGU – Slavia Mozyr

A Mozyr egész stabil csapat benyomását keltette tavaly, idén ebből semmi sem látszik. Szereplésük hektikus, de ha választani kéne, hogy jó vagy rossz szezonjuk van, inkább utóbbit mondanám.

Ezen a meccsen pedig több dolog is bebizonyosodott: A Mozyr tényleg egy gyenge csapat, akik emberelőnyben is óriási vereségbe képesek beleszaladni, illetve, hogy tényleg Jaksibaev a Vysshaya legjobb csatára.

Ő kezdte meg a gólgyártást, egy röviden hazaadott labdára csapott le, elvitte a kapus mellett, majd a hálóba gurított.

A Mozyrnak a 16. percben még volt egy kapufája, majd jött a piros lap, Bakic rúgta fejbe a Mozyr védőjét, azonnal mehetett az öltözőbe.

Az emberelőnyre reagálva támadgatni, de az utolsó mozdulatokba mindig hiba csúszott.

A második félidőben kitámadtak a vendégek, ami azt eredményezte, hogy fellazultak hátul, Jaksibaev pedig szabadon garázdálkodhatott. Ez egy gólpasszban mutatkozott meg, Tweh volt a második hazai gól szerzője, majd az üzbég csinált bolondot a vendégek védőiből és lőtte be a harmadikat.

Csereként pályára lépett Sovpel, aki a mérkőzés hajrájában duplázni tudott, így tíz emberrel is kiütéses győzelmet aratott az Energetik. Jaksibaev pedig két góllal és két gólpasszal zárta a meccset, továbbra is magabiztosan vezeti a góllövőlistát. Nagyon meg lennék lepődve, ha ez a fiú jövőre is az Energetik futballistája lenne.

Összefoglalás

Két szörnyű formában levő csapat összecsapása lesz tehát pénteken, és mindenképp ki szerettem volna térni erre a meccsre, mert a Slutsknak minden esélye megvan arra, hogy megtegyék az első lépést a formajavulás érdekében.

Idegenben hét mérkőzést játszottak ezidáig, három győzelem és négy vereség a mérleg, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Mozyr hét hazai meccséből csak kettőt tudott megnyerni.

A játékerőt tekintve is jobbnak érzem a Slutskot, elég csak Umarra vagy Serdyukra gondolni.

Az én tippem ezért is megy most a vendégek győzelmére, lehet, hogy nyögvenyelősen, de szerintem behúzzák ezt a meccset.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső