Soligorsk – Isloch Minsk: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 április 30.
Soligorsk
Teljesítmény:
N N V D V
  • Sahcjor Stadion
  • Május 03. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Isloch Minsk
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A tavalyi év bronzérmese óriási csatában maradt alul a kupa elődöntőjében, így ezt a trófeát már biztosan nem fogják tudni begyűjteni. Nem maradt más hátra, mint összeszedni magukat a bajnokságban.

A Soligorsk drámai meccséről később részletesen is fogunk írni az oldalon, de most szorítkozzunk a bajnoki meccsükre, amelyet hazai pályán fognak megvívni a jelenlegi második helyezett ellen. Ez a cikk tehát a Soligorsk – Isloch Minsk meccsről fog szólni.

Mi történt az előző fordulóban?

A Soligorsk mérkőzése volt az előző forduló legjobb meccse, amelyet a címvédő Brest ellen játszottak. A két csapat összesen 46 lövést produkált, melyekből 26 kaput is talált. A meccs hőse egyértelműen a vendégek kapusa, Gutor volt, aki kivédte a kivédhetetlent is, amikor pedig már ő sem segíthetett, akkor a kapufa sietett a Soligorsk segítségére. Két helyzetük viszont utat talált a Brest kapujába, ezzel pedig fontos három pontot szereztek.

A két csapat tegnap is összecsapott, lehetőséget adva a Brestnek a javításra. Bővebben egy külön cikkben fogok kitérni arra a mérkőzésre, de dióhéjban összefoglalva: 4-2-re nyert a Soligorsk (0-2-ről fordítva!), de az első mérkőzésen a Brest nyert 2-0-ra, így 4-4-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal végül a Brest jutott a kupa döntőjébe. Hatalmas dráma, nem sokon múlt egy óriási bravúr a Soligorsk részéről.

Az Isloch élcsapatnak számít évek óta, stabilan a bajnokság első harmadának szereplői, jelenleg is a dobogó második fokán állnak. A múlt héten nagyon simán verték a Vitebsk csapatát, a vendégeknek nagyon helyzetük sem volt. A győzelmet ismét Komarovszki és Yansane szállította, előbbi ezúttal is tizenegyesből volt eredményes, míg utóbbit nevezhetjük a meccs emberének, hiszen a tizenegyest ő harcolta ki, majd a második félidő elején megnyugtató előnyt szerzett csapatának.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.15.Vysshaya League
isloch minsk
0:1
soligorsk
Vysshaya League
2019.05.06.Vysshaya League
soligorsk
1:0
isloch minsk
Vysshaya League
2019.05.01.Belarus Cup
soligorsk
4:2
isloch minsk
Belarus Cup
2019.04.10.Belarus Cup
isloch minsk
2:2
soligorsk
Belarus Cup
2018.09.22.Vysshaya League
isloch minsk
1:0
soligorsk
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A csapatok

A Soligorsk is arra az útra tévedt, ahol a BATE jár, mégpedig elkezdtek jönni a győzelmek. Ezt a bajnokságban elért teljesítményük is bizonyítja, de nagyobb szó, hogy egy hét alatt kétszer is sikerült legyőzni a jó erőkből álló Brestet. És ez még akkor is nagy szó, ha a Brest rossz formában van. És a Soligorsk nyugodtan járhat emelt fővel, mert két meccsen 6 gólt rúgni nekik szép teljesítmény. Egy kicsivel több szerencsével kupadöntősnek mondhatnák magukat. Lisakovics úgy tűnik, jó vétel lesz, hiszen az elmúlt két meccsen három gólt szerzett, valamint említsük meg újra Gutort, aki excsapata szemét védte ki a hétvége folyamán.

Az Isloch Minsk ott folytatja, ahol a tavalyi szezonban abbahagyta. Nem játszanak olyan szemet gyönyörködtető futballt, de legalább eredményesek. Tavaly ötödikként zártak, azt hiszem, idén is elégedettek lennének ezzel a helyezéssel.

Legjobbjuk egyértelműen Yansane, akit a tavalyi kölcsön után végleg megvásároltak korábbi klubjától. Tavaly is ő volt a csapat házi gólkirálya és idén is jó úton halad az egyéni elismerés felé.

Maga a csapat idegenben eddig egyszer játszott, azon a találkozón vereséget szenvedtek a Brest csapatától, méghozzá 3-1-re.

Nincs kétségem afelől, melyik csapat nyeri ezt a mérkőzést. A Soligorsk eredményes, sokszor látványos futballra képes, ez látszott a két Brest elleni találkozón. Stabil a védekezésük, jó a kapusuk és Lisakovics is kezd beindulni. Ha meg tudják fogni Yansanet, sima meccs is kerekedhet belőle. Azért én azt gondolom, hogy beköszön az Isloch is, így a tippem: 2-1; 3-1.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső