Southampton – Newcastle: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 03.
Southampton
Teljesítmény:
N N D N N
  • St. Mary Stadium
  • November 06. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Newcastle
Teljesítmény:
N D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Óriási formában a Southampton! Utolsó öt bajnokijukból négyet megnyertek, egy pedig döntetlennel végződött. De nem panaszkodhat a Newcastle United sem, ők utoljára épp az éllovas Evertont verték meg hazai pályán.

Szóval bár a csapatok nem a legnagyobbak, de mégis egy felettébb izgalmas, érdekes találkozóra számíthatunk. Folytatódik vajon a Southampton diadalmenete? Vagy a Newcastle őket is megfricskázza? Ennek próbálunk meg utánajárni, és persze adunk egy jó kis tippet a Southampton – Newcastle meccsre.

Vágjunk bele, ne késlekedjünk!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Aston Villa – Southampton

Izgalmakból az előző bajnokin sem volt hiány, amit a Szentek játszottak. Az idei szezonra megtáltosodó Aston Villához utaztak Birminghambe, hogy aztán egy gólgazdag meccset játszanak.

A végeredmény 4-3 lett a vendégek javára, lássuk, hogy alakult ki ez az eredmény!

Már a harmadik percben vezetést szerzett a Soton, de Che Adams szerencsés találatát hosszú ideig elemezte a VAR (a játékosok már középkezdéshez készülődtek), és végül a bíró fülére szóltak, hogy Adams a találat előtt lesen tartózkodott, maradt a 0-0.

Viszont nem váratott magára sokáig az első szabályos gól sem, Vestergaard, a vendégek középhátvédje egy jobbról elvégzett szabadrúgás után fejelt a hálóba. Ha megemlítem azt is, hogy a gólt megelőző percekben még egy felsőlécet is lőtt a Southampton, akkor kijelenthetjük, hogy ez a gól bizony érett már.

A második találatra sem kellett sokáig várni, Ward-Prowse mesterien tekert a jobb felső sarokba szabadrúgásból, ez pedig a 33. perc eseménye volt.

A félidő vége előtt még egyszer betalált Hasenhuttl együttese, ismételten Ward-Prowse volt a gólszerző, ezúttal is szabadrúgásból, de most picit közelebbről. Ugyanazt a sarkot választotta egyébként.

3-0-lal vonultak szünetre a csapatok, egy kényelmes második félidőre számított mindenki, és jött is a negyedik találat a második félidő 58. percében. Ezúttal Danny Ings bombázott a Villa kapujába, ez is bőven megér egy misét, hatalmas, óriási gól volt.

Előtte azért a hazaiak próbáltak támadni, kétszer is nagy helyzetig jutottak, de mindkét alkalommal hárítani tudott McCarthy.

Na, és ezért szép a sport, mert még ezt az eredményt is képes volt aztán izgalmassá tenni a hazai gárda.

Előbb Mings szépített fejjel, majd a 93. percben Ollie Watkins 4-2-re módosította az állást egy büntetőből. Sőt, a 97. percben újabb találatot jegyzett a Villa, Jack Grealish gólja viszont kevés volt az üdvösséghez, 4-3-ra nyertek a vendégek.

Előző 5 meccs eredménye
2020.03.07.Premier League
southampton
0:1
newcastle united
Premier League
2019.12.08.Premier League
newcastle united
2:1
southampton
Premier League
2019.04.20.Premier League
newcastle united
3:1
southampton
Premier League
2018.10.27.Premier League
southampton
0:0
newcastle united
Premier League
2018.03.10.Premier League
newcastle united
3:0
southampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Newcastle – Everton

A liverpooli kékek az előző körben elveszítették veretlenségüket, ráadásul zsinórban két meccsen is kiállítottak tőlük valakit, így igen, fogyóban van a kezdeti lendület. Én azért bíztam bennük, a Newcastle azért nem a legacélosabb csapat a Premier League-ben, de Saint-Maximin-ék kiszúrtak velem.

Az első félidő gólt nem, mindössze néhány helyzetet hozott, ezek közül a legnagyobb a már előbb említett Saint-Maximin előtt adódott, de a Pickfordot helyettesítő Olsen remekül mozdult ki a kapujából és védeni tudta a francia szélső lövését.

Nem volt meg az átütő erő az Everton játékában, igaz, több játékosukat is nélkülözniük kellett: Richarlison és Digne eltiltás, Coleman és James Rodriguez pedig sérülés miatt nem szerepelhetett.

A vezetést az 56. percben szerezte meg a Newcastle, méghozzá tizenegyesből. Méghozzá egy nagyon felelőtlen szabálytalanság után. Egy, a rövidre érkező szögletet akart kivágni André Gomes, de helyette az érkező Wilson lábát találta el. A sértett állt a labda mögé, Olsen pedig rossz sarkot választott.

Nem álltak meg a Szarkák, Olsennek kellett hatalmasat védenie Longstaff közeli lövésénél, és próbálkoztak a kékek is, de kevés sikerrel, befejezéseik harmatgyengék voltak.

A meccset aztán az első gól szerzője, Callum Wilson döntötte el a 84. percben, egy szerencsés találat után növelte a Szarkák előnyét.

A hosszabbításban Dominic Calvert-Lewin ugyan gólt szerzett, de ez már kevés volt, győzött a hazai csapat, méghozzá teljesen megérdemelten.

Összefoglalás

Na, ez aztán tényleg izgalmas találkozó lesz. A forma mindkettejüknél jó, a Newcastle csak egy meccset veszített el az elmúlt időszakban, igaz, az egy 4-1-es bukó volt a Manchester United ellen.

A Southampton viszont szárnyal, ahogy már említettem öt meccsükből négyet nyertek, hajlamosak nagy bravúrokra (Chelsea elleni 3-3), hazai pályán három meccsükből kettőt lehoztak, a Tottenham viszont elbánt velük (5-2).

Összesítésben a Magpies egy picit jobban áll, 17-15-re vezet közös találkozóikon, a legutóbbi szezonban mindkét alkalommal ők nyertek.

Érdemes megemlíteni három játékost a Southamptonból: Che Adams, Danny Ings és James Ward-Prowse hátukon cipelik a csapatot, a gólok 90%-ban valamelyik játékos benne van.

A túloldalon Callum Wilsont lehet kiemelni, ő is rendkívül veszélyesen futballozik, jó igazolás volt.

Sérültek tekintetében nincs panaszra oka Hasenhuttl-nek, viszont Steve Bruce-nál hiányozni fog Dubravka és Ritchie.

Véleményem szerint ez egy nagyon jó odds. Mármint a Southampton győzelmére adott oddsra gondolok. Otthon jók, képesek gólt, gólokat szerezni, de vannak rázós pillanataik is a védelemben. Ettől függetlenül én most az ő győzelmükre látok esélyt, megy is majd a fogadás a meccs előtt!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső