SPAL – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 19.
SPAL
Teljesítmény:
V V V V N
  • Paolo Mazza
  • Február 22. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
N D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az olasz elsőosztályú labdarúgó-bajnokság következő fordulójában a tökéletes papírforma mérkőzésre fog sor kerülni szombaton, ugyanis a tabella legutolsó helyén álló SPAL csapata az első helyen álló Juventust fogadja, ennek ellenére mindkét csapat számára komoly tétje van ennek a mérkőzésnek. Bár a Ferrara városát képviselő Società Polisportiva Ars Et Labor’ (azaz SPAL) már 8 pontra van lemaradva az utolsó bentmaradó helyen álló, 23 pontos Sampdoriától, de még mindig van 14 forduló, tehát még mindig van remény a felzárkózás elkezdésére.

Persze ehhez el kellene kezdeni nyerni, az meg mostanában nem megy a SPAL-nak, most már sorozatban négy vereség van mögöttük, olyan létfontosságú meccseket sem tudtak megnyerni, mint a szintén kiesés ellen harcoló Sassuolo vagy Lecce elleni találkozók. De azért van a csapatban remény, hiszen négy öt fordulóval ezelőtt a most már negyedik helyen álló és egyértelműen a legjobbak közé tartozó Atalanta otthonában tudtak nyerni. Az elmúlt hat meccsükön egyébként az volt az egyetlen sikerük, mellette csak vereségeik voltak és kaptak 15 gólt is, tehát bőven kettes átlag felett kapnak meccsenként.

Otthon sem túl acélosak, 11 lejátszott hazai meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni két döntetlen mellett és 10 rúgott gól ellenében kaptak 18-at. Egyébként ezek a gólszámok is azt mutatják, hogy a legendás Luigi Di Biagio által edzett ferraraiak odahaza igyekeznek tartani a labdát és legalább egy pontot kiharcolni, de azért sokszor a szerencse sem állt mellettük. Szörnyen néz ki eredménylistájuk is, ha jóval több meccset vizsgálunk, legutóbbi 25 találkozójukból csak ötöt tudtak megnyerni, de ezekből egyszer az Atalanta, egyszer pedig a Lazio is meghajolt előttük.

Ettől függetlenül egyáltalán nem ők az esélyesei a meccsnek, hiszen a Serie A élére ismét visszaugró Juventus a vendég, amely ugyan nincs kirobbanó formában, győzelmek és vereségek követik egymást, de azért az a csapat, amelyik 24 meccsből meg tud nyerni 18-at és csak háromszor veszít, annak nincs miért panaszkodnia. Aktuális formát tekintve a Juve jelenleg a liga harmadik legjobb alakulata, hat meccsből szerzett négy győzelemmel, de főleg hazai pályán dominálnak, vendégként jobb náluk a Lazio, az Inter, de még az Atalanta is. Ettől függetlenül azért 12 házon kívüli meccsből megnyertek hetet és csak hármat veszítettek el, sőt a rúgott 17 góljuk is eléggé biztató a SPAL elleni vendégjáték előtt.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.28.Serie A
juventus
2:0
spal
Serie A
2019.04.13.Serie A
spal
2:1
juventus
Serie A
2018.11.24.Serie A
juventus
2:0
spal
Serie A
2018.03.17.Serie A
spal
0:0
juventus
Serie A
2017.10.25.Serie A
juventus
4:1
spal
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Legutóbb a torinóiak egyébként a szintén kiesés ellen küzdő Bresciát intézték el egy unalmas papírforma mérkőzésen 2-0-ra, míg a ferraraiak úgy kaptak ki Leccében egy ki-ki meccsen, hogy egyébként többet birtokolták a labdát és kétszer annyi lövésük volt, mint a hazai csapatnak, mégis a helyzetkihasználás gyengesége és a védelmi megingások okán vereség lett a vége. Sajnos nagyon nehéz bármi olyan érvet találni, ami akárcsak a döntetlen lehetőségét alátámasztaná, Di Biagio új edzői feladata (Leonardo Semplici menesztése után) roppant nehéz, hiszen a kék-fehér SPAL rúgta a legkevesebb gólt eddig a ligában és övék a legrosszabb gólkülönbség is.

Gólokat talál Andrea Petagnától lehetne várni a csapatban, aki egyébként a télen majdnem a Nápolyhoz igazolt – gondoljunk bele, Petagna szerezte csapata góljainak a felét és még arra is van esélye, hogy bekerül a válogatottba. Szintén a Juventus sima sikere mellett szól, hogy a Brescia ellen pihenni tudott a 20 gólos Cristiano Ronaldo, aki valószínűleg megpróbálja befogni a góllövőlistát döbbenetes formában vezető Immobilét, aki már 26 gólos.

Miután a Lazio megállíthatlan formában van, az Inter pedig sosem fogja feladni és bármikor képesek bárhol nyerni, így a torinóiak számára létfontosságú a siker, szóval bátran fogadjunk a vendég Juventus sikerére, de a legtöbb fogadóiroda javaslatával egyetértve érdemes megkockáztatni még pluszban a mindkét csapat rúg gólt kitételt.

A két gárda nem sokszor találkozott eddig egymással, öt eddig egymás elleni meccsükből hármat nyert a Juve, egyet pedig a SPAL, ez utóbbi még tavaly áprilisban történt, amikor a Ferrara nyert 2-1-re odahaza. Ez most nagy csodával érne fel, tekintve, hogy a hazaiak most már sorozatban négy hazai vereség után vannak és úgy tűnik, hogy Di Biagionak sem sikerült felrázni a csapatot.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső