Strasbourg – Lille: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 02.
Strasbourg
Teljesítmény:
V N V V V
  • Stade de la Meinau
  • Október 04. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Lille
Teljesítmény:
N D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hatodik fordulóval folytatódik a francia első osztályú bajnokság, ezúttal a tabella második helyén álló együttes utazik ahhoz a csapathoz, akik a 18. helyen szerénykednek. Ebből azt gondolhatnánk, hogy egy sima meccs lesz. Az odds mégis nagyon magas a vendégek győzelmére. Vajon miért?

Ebben a cikkben a Strasbourg – Lille mérkőzés legjobb tippjére próbálunk fényt deríteni. A Strasbourg tavaly is gyengélkedett, ebben a bajnokságban sem megy nekik eddig.

A Lille elveszítette legjobb csatárát, de egyelőre megy nekik a játék, így kíváncsian várom, milyen eredmény fog születni ezen a vasárnapi meccsen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Monaco – Strasbourg

Nagyon nagy szüksége lett volna a pontra, pontokra a Strasbourg csapatának, a meccs előtt három vereséget és egyetlen győzelmet számláltak. Bár a Monaco már nem a régi, de még így is bőven ők voltak a találkozó esélyesei, és első félidei játékukkal be is bizonyították, hogy miért.

Aztán a másodikkal majdnem leromboltak mindent…

2-0-s, nyugodt és kényelmes előnnyel vonulhattak szünetre, köszönhetően Ben Yeddernek és Aguilarnak. A válogatott támadó szerezte a találkozó első gólját, a Leverkusenből érkező Vollanddal játszott össze, és az akciót góllal fejezte be. Szép játék volt, úgy tűnik, Kevin Volland hamar megtalálta a közös hangot társaival.

Jutott egy gól a félidő végére is, de ezt nem a két csatár, hanem a két szélső hátvéd hozta össze. Ballo Toure baloldali beadása a hosszún érkező Aguilart találta meg, aki szépen fejelte el a labdát a keresztbe mozgó Kamara mellett.

Mindenki azt gondolta, hogy ez egy nyugis második félidőt jelent majd, de a Disasi, Tchouameni, Badiashile hármas gondoskodott róla, hogy ez ne így legyen.

Badiashile óriási hibájával kezdek, a fiatal belső védő egy félig-meddig ártalmatlan szituációban akarta hazaadni a labdát, de az rövidre sikeredett, így lecsapott rá Chahiri és nem is hibázta el a ziccert.

Ben Yedder ugyan később megduplázta saját góljainak számát (ismét Volland adta a gólpasszt), de az 55. perc is tartogatott egy fordulatot. Tchouameni egy szerencsétlen mozdulatot követően megkapta második sárga lapját, így megfogyatkoztak a hazaiak. És jön a hab a tortán: Alex Disasit is leküldte a játékvezető a 67. percben, miután gólhelyzetben lerántotta a Strasbourg támadóját, Ajorque-t.

Kettős emberhátrány megfejelve egy tizenegyessel… Amit ráadásul a sértett Ajorque gólra is váltott.

Izgalmas 20 perc volt, de a vendégek hiába voltak kettővel többen, az egyenlítés már nem sikerült.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.01.Ligue 1
strasbourg
1:2
lille
Ligue 1
2019.09.25.Ligue 1
lille
2:0
strasbourg
Ligue 1
2019.02.22.Ligue 1
strasbourg
1:1
lille
Ligue 1
2018.11.09.Ligue 1
lille
0:0
strasbourg
Ligue 1
2018.10.30.Francia Ligakupa
strasbourg
2:0
lille
Francia Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lille – Nantes

Két veretlen csapat van már csak a Ligue 1-ben: A listavezető Rennes és a második helyezett Lille. Ők fogadták a Nantes csapatát és nem számíthattak annyira könnyű találkozóra: A Nantes bár kissé szeszélyes, de semmiképp nem nevezhető veszélytelennek.

Egy öngóllal szereztek vezetést a hazaiak, szegény Pallois csak menteni igyekezett, ehelyett Celik beadása a térdéről a kapuba pörgött.

Ennyi volt a félidő, csak ez az egy gól született, pár kapura lövés, de semmi komoly. Bár a vendégek egyik helyzete azért komolyabbnak volt mondható, de Randal Kolo nagyon gyenge befejezést választott, így a kapus könnyedén fogta a lövést.

A fordulást követően Jonathan Davidnek akadt helyzete és még csak azt sem lehet mondani, hogy rossz megoldást választott volna, gyönyörű lövést engedett el, azonban a kapufa megakadályozta abban, hogy első góljának örülhessen. Bizony, gyakorlatilag minden meccsen kezdőként számítottak rá, de eddig még nem volt eredményes.

Louza majdnem egyenlített a túloldalon, Maignannak kellett nyújtóznia, hogy elérje a középpályás lövését.

Ez a félidő már sokkal jobban sikerült, legalábbis ami a lehetőségeket illeti. A meccs a 87. percig volt nyitott, ekkor azonban a Nantes összehozott egy büntetőt, amit Burak Yilmaz a kapu jobb oldalába vágott. Érdekesség, de eddig a török sem talált a hálóba, neki most megtört a jég.

A Nantes igazából saját magát verte meg egy szerencsétlen öngóllal és egy elkerülhető tizenegyessel.

Összefoglalás

Na, most ha én klubtulajdonos lennék és a legjobb csatáromat eladnám egy valag pénzért, akkor megpróbálnék mindent, hogy ugyanolyan minőséget hozzak a helyére. Lehet, hogy a Lille vezetősége így gondolkozott és az is lehet, hogy a Burak – David kettős egyszer odaér Victor Osimhen szintjére, de ez egyelőre nem így van. Kettejüknek öt meccsen egy találata van, ez csatárként édeskevés.

Az is feltűnő, hogy bár serényen gyűjtögetik a pontokat a hazaiak, de gólszerzésben a többiek sem jeleskednek. Igen, mondjuk ez elsősorban nem a középpálya vagy a védelem feladata.

Én úgy gondolom, hogy előbb vagy utóbb elkapják a fonalat, de hogy mikor…?

A Strasbourg mondjuk pont alkalmas volna arra, hogy önbizalomnövelő győzelmet arassanak, hogy a két csatár formába lendüljön, az egyik kiesőjelölt lesz idén, azt hiszem.

Mindenesetre megpróbálok inkább biztosra menni, a francia liga elég szeszélyes tud lenni. Elég valószínű, hogy folytatódik a sorminta, már ami a Lille góljait illeti, így 2,5 gól alatti eredményre fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső