Strasbourg – Nice: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 augusztus 27.
Strasbourg
Teljesítmény:
V V N N V
  • Stade de la Meinau
  • Augusztus 29. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Nice
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mérkőzések java vasárnap zajlik a francia első osztályú bajnokságban, de azért akad találkozó szombaton is, amit ki tudunk vesézni. Ilyen meccs a Strasbourg – Nice, ez kerül most terítékre és remélhetőleg egy öt-hat perc olvasás után meg tudlak győzni benneteket, hogy mi a jó tipp ezen a találkozón. Mindketten túl vannak már egy találkozón, az első fordulóban egyikük nyert, a másik viszont előnyből kapott ki. Mégis ők számítanak a mérkőzés esélyesének. Ezen a meccsen a végkimenetel megtippelésén kívül van még egy jó ötletem, ezt olvashatjátok alább.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Lorient – Strasbourg

A vendégek voltak a találkozó esélyesei, mégis csúnya bukta lett a vége. Pedig az ő szempontjukból jól indult a találkozó, az első játékrészben egy teljesen indiszponált Lorient volt a pályán, ezt pedig ki tudták használni a vendégek és a 33. percben Chahiri tizenhatosról leadott lövésével még a vezetést is megszerezték. Kapura semmiféle veszélyt nem jelentett a Lorient, de tegyük hozzá: A Strasbourg sem tudott sokat felmutatni a gólon kívül.

Aztán történt egy 180 fokos fordulat és a második félidőre úgy jött ki a hazai csapat, mint akik vért ittak az öltözőben. Hat perc elteltével jött az egyenlítés, Wissa bólintott közelről Kawashima kapujába, majd Grbicet vágta fel Mitrovic a 16-oson belül, a sértett pedig a bal alsó sarokba gurított, egy óra elteltével fordítottak a hazaiak.

Nagyon nem ment a játék a Strasbourgnak, a Lorient viszont elkapta a fonalat. A meccset a 87. percben zárták le, a csereként beállt Hamel startolt rá egy kipattanó labdára és 3-1-re módosította az állást.

Nem tudni, mi történt a szünetben a Lorient játékosaival, de talán a strasbourgiak elhitték, övék ez a meccs. Nem tudtak volna nagyobbat tévedni.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.26.Ligue 1
strasbourg
1:0
nice
Ligue 1
2019.03.03.Ligue 1
nice
1:0
strasbourg
Ligue 1
2018.12.22.Ligue 1
strasbourg
2:0
nice
Ligue 1
2018.04.28.Ligue 1
strasbourg
1:1
nice
Ligue 1
2017.10.22.Ligue 1
nice
1:2
strasbourg
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Nice – Lens

Nagyon jó iramú találkozót játszottak a felek, ráadásul két gyönyörű találat is született a mérkőzésen, úgyhogy akik látták, azok nem panaszkodhattak nagyon. Kivéve a Lens drukkerek. A meccs nekik indult jobban, a Bayern Münchent is megjárt Dante hozott össze egy tizenegyest a vendégeknek, amit Gael Kakuta gólra váltott. Hiába mutatta kezével Dante, hogy nem történt szabálytalanság, a videóbíró felvételein egyértelműen látszott, hogy a könyökét érte a labda, így teljesen jogos volt a büntető. Növelhette volna az előnyét a vendégcsapat, de Ganago ordító ziccerben fölé lőtt.

Ekkor kapcsolt a Nice, hogy jó lenne csinálni valamit, mert ebből akár egy verés is lehet. És ekkor jött Amine Gouiri, a 20 esztendős támadó, akit idén vásároltak a Lyontól. A 23. percben Kamarától kapott egy labdát, majd 15 méterre a kaputól felnézett és technikás, okos mozdulattal a kapu bal felső sarkába tekert. A labda a felsőkapufát érintve hullott a gólvonal mögé. Nagyon szép találat volt, ez volt Gouiri első gólja a francia élvonalban.

A második félidőben is volt Lens helyzet, Banza (aki Ganagot váltotta) szépen fordult le a védőjéről, de a kapus eszén nem tudott túljárni.

Teltek-múltak a percek, úgy tűnt, ez marad a végeredmény, majd ismét jött Gouiri… A 75. percben jártunk, amikor Medinának gurítottak ki egy labdát, aki viszont azonnal elvesztette azt. Vagy mondhatjuk azt is, hogy Lees Melou harcosságának köszönhetően labdát szereztek a hazaiak, nézőpont kérdése. Melou továbbpasszolta a játékszert Gouirihez, aki rövid vezetgetés után ismét a hálóba csavart. Ez is szép gól volt, egyértelműen Gouiri volt a meccs embere.

Kétszer lőtt kapura a Nice, ez elég volt a győzelemhez. Csakúgy, mint a Fradinak a Celtic ellen…

Összefoglalás

A Nice az utolsó 13 mérkőzésén 12 alkalommal is veretlen maradt, habár most a bukik inkább azt tartják valószínűnek, hogy a Strasbourg hagyja el győztesen a pályát.

Ha csak az első fordulót vesszük alapul, akkor annak ellenére is őket tartom az esélyesnek, hogy a Lorient ellen vereséget szenvedtek. Nem volt az igazi sem a Strasbourg, sem a Nice…

A tavalyi szezonban hazai pályán csak három vereséget szenvedett el a Strasbourg, ez megint csak egy árulkodó jel lehet.

Én viszont fő tippként inkább azt választom, hogy mennyi gól fog esni a találkozón. Véleményem szerint nem sok. Nézzük az utolsó öt egymás elleni meccsüket, ami egyaránt 2,5 gól alatt ért véget.

Gouiri mondjuk keresztül húzhatja a számításaimat, de a Strasbourgot erősebbnek találom a Lens-nál.

Így ezúttal ez a verdikt: 2,5 alatti gólszámra számítok, nem hinném, hogy most fogják kinyitni a gólcsapot a csapatoknál.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső