Totteham – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 04.
Tottenham
Teljesítmény:
D D N N N
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • December 06. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Arsenal
Teljesítmény:
N V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azt szeretem a legjobban a Premier League-ben, hogy annyi jó csapat van, minden hétre jut legalább egy jó kis rangadó. Mint most a Tottenham – Arsenal. És nem, azt nem fogadom el, hogy „hát az Arsenal csak a 14. most”, helyezéstől függetlenül ez igenis egy nagy rangadó. Rangadó a Premier League-nek és rangadó London városának is. Imádom a városi rangadókat! Ja, már mondtam párszor…

Szóval, igen, számomra ez a meccs a non plus ultra a hétvégén, szeretnék is rá tisztességesen felkészülni. Igen, sportfogadói szinten is, de mint egyszerű futballkedvelő is. Aztán nagyon bízom benne, hogy nem szúrják ki egy 0-0-val a szemem.

A főpróba az Európa Ligában volt és az az Arsenalnak sikerült jobban. Mindketten osztrák ellenfél ellen léptek pályára, az Arsenal 4-1-re intézte el a Rapid Wient, míg a Tottenhamnek egy percen múlt a győzelme, végül 3-3-at játszottak a LASK Linz-cel.

De most koncentráljunk a bajnoki szereplésükre is egy picikét!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Chelsea – Tottenham

Mondom én, hogy minden fordulóra jut egy rangadó és a Tottenhamnek amúgy is bőven jut mostanában ebből. Az előző körben a Manchester City, az ezutániban az Arsenal… José Mourinho pedig újra visszatért egykori sikerei színhelyére, hiszen a Tottenham előtt edzette ő a Chelsea-t is.

Nem fogom húzni az időt, lehet, hogy már magatoktól is tudjátok a végeredményt: 0-0 lett, nem született gól a találkozón.

Vagyis született, de Timo Werner találatát nem adták meg, mert lesen állt a kapott passz pillanatában.

Mourinho ezúttal pár nagyágyút a padon hagyott, Lucas Moura, Giovani Lo Celso és Gareth Bale sem kezdett, sokkal inkább egy védekezni képes középpályát küldött csatasorba. Ndombele, Sissoko, Hojbjerg inkább a stabil középpályáért feleltek, mintsem a gyors és pofás támadásokért.

Persze, azért a Spursnek is akadt helyzete, Ndombele 18 méteres lövését Edouard Mendy ütötte ki. És ezzel be is fejeztem a Tottenham helyzeteit sorolni. Nem volt több.

Bezzeg a túloldalon… Mason Mount kapásból duplázhatott volna, de Olivier Giroud is nagy helyzetbe került egy védelmi hibának köszönhetően, nem tudta kihasználni.

A döntetlen akár problémát is jelenthetett volna, de mivel a Liverpool is csak ikszelt, Harry Kane-ék maradtak az élen.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.12.Premier League
tottenham
2:1
arsenal
Premier League
2019.09.01.Premier League
arsenal
2:2
tottenham
Premier League
2019.03.02.Premier League
tottenham
1:1
arsenal
Premier League
2018.12.19.Angol Ligakupa
arsenal
0:2
tottenham
Angol Ligakupa
2018.12.02.Premier League
arsenal
4:2
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Arsenal – Wolves

Az első félidő derekán történt gyors gólváltást követően ki is alakult a végeredmény ezen a találkozón. Az Arsenal nem tudott a legerősebb csapatával pályára lépni, hiszen hiányzik Thomas Partey sérülés, Nicolas Pépé pedig eltiltás miatt. Ugye-ugye, sokba került az a fejes a Leeds ellen…

Az ellenfélnél Saiss és Jonny nem szerepelhetett, előbbi mondható kulcsjátékosnak, de nélküle is megoldotta Nuno Espirito Santo.

A Wolves szerezte meg a vezetést a meccsen, Adama Traoré robogott el a jobbszélen a találkozó 27. percében, középre ívelt és az ott érkező Dendocker gólt szerzett a kapufára fejelte a labdát, a kipattanót Neto hatalmas szerencsével (két Arsenal játékos lábán pattant meg a játékszer) bebombázta közelről.

Három percig volt 0-1 a meccs, mert Gabriel Willian beívelését bólintotta a jobb sarokba. Nagyon szép fejes volt, a brazil bekk három védőt is túlugrott. Ez volt az Arsenal első mezőnygólja hat meccs óta…

A Wolves második gólját is egy kipattanó után szerezték: Raúl Jimenez és két társa, Neto és Podence rontott rá az Arsenal védelmére, Jimenez lőtt, a Lenoról kiperdülő labdát Podence gyönyörű csellel elvitte és az üres kapuba gurított.

A második félidő abból a szempontból volt érdekes, hogy nem volt érdekes. Összesen 12 kapu felé tartó lövéssel jelentkeztek a felek, abból egy sem találta el a kaput.

Így történt hát, hogy az Arsenal újfent kikapott, ez volt az idei ötödik Premier League vereségük.

Összefoglalás

Kezdjük a legfontosabbal Spurs-oldalon: Harry Kane megsérült. A LASK ellen nem játszott, az Arsenal ellen talán pályára léphet. Ezek a legfrissebb hírek vele kapcsolatban.

Volt már hasonló helyzetben a Spurs, sőt, kifejezetten rosszabb helyzetben is, amikor a fél csatársor megsérült, és már Lucas Mourának kellett éket játszania. Most ott van Szon, ott van Bale, akik ezt a feladatot el tudják látni, de Dele Alli is megoldja, ha meg kell oldania. Én azért a dél-koreaira tippelnék.

Említsünk meg egy csatárt a másik oldalon is: Pierre-Emerick Aubameyang tavaly szórta a gólokat, most viszont nem megy neki. 10 PL meccsen csak két gólig jutott, több mint egy hónapja nem talált hálóba az Arsenal színeiben.

A két együttes nem szokott rossz meccseket játszani, 0-0-ra legutóbb 2009-ben került sor.

És Mourinho is nagyon megtalálta a közös hangot a játékosaival, furcsa kimondani, de talán ez az első csapat, amellyel élvezhető futballt játszik minden tekintetben.

Majd’ elfelejtettem megemlíteni a csapatok többi sérültjét: Alderweireld és Erik Lamela a hazaiknál, Martinelli, David Luiz, Sokratis és Thomas a másik oldalon. Szóval ez sem az Arsenal malmára hajtja a vizet.

És szerintem nem is fogják tudni megnyerni a mérkőzést, a Tottenham most túlságosan is jó. Nem véletlen, hogy vezetik a Premier League-et és az Európa Ligában is szépen menetelnek. Ezért az oddsért én nem hagyom ki a hazai győzelmet.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső