Tottenham – Leicester: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 18.
Tottenham
Teljesítmény:
V D N N D
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • December 20. 15:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Leicester
Teljesítmény:
V N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem mondom, értek mostanában meglepetések a Premier League-ben, de nem olyan vagyok, mint aki meghátrál egy-két kudarctól. Ha mindig nyernénk a sportfogadással, hamar tönkremennének a fogadóirodák. Most épp amúgy az Aston Villa tegnapi meccsére gondolok, 27 kapura lövés is kevés volt Grealishéknek ahhoz, hogy a hálóba találjanak és így egy egész csinos összegtől szabadítottak meg. Nagyon mérges voltam. De új nap, új remények, új tippek. Nem szabad megállni, megyünk előre! Elsőként ma a Tottenham – Leicester meccsről fogunk beszélgetni, nyugodtan mondhatjuk, hogy a forduló legjobb meccséről. Minden egyes fordulóra jut egy rangadó mostanság, nem akartam kihagyni ezt a tippek közül.

Vágjunk bele, mert hosszú még a mai nap és tele van lehetőségekkel!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Liverpool – Tottenham

Nincs könnyű sorsolása a Spursnek, elég nagy meccseken kell helytállniuk mostanság. Én pedig váltig állítottam, hogy itt bizony az oddsok ellenére meglepetés születik majd. Nem született, győzött a papírforma, így a Liverpool most már hárompontos előnyben van a Tottenhammel szemben. A sérülések által megtizedelt Pool ugyanis egy kései góllal megverte José Mourinho csapatát, de nem Firmino találata volt az egyetlen a meccsen.

Jobban kezdtek a hazaiak, Mohamed Szalah fejesét még fogta Hugo Lloris, de aztán a 26. percben egy szerencsés góllal megszerezte a vezetést az egyiptomi. A tizenhatoson belül keveredett elé egy labda, amit úgy lőtt el, hogy az felpattant egy Spurs-védő lábán. Lloris pedig csak nézte, ahogy a hulló falevél a kapujában köt ki. Szerencsés gól volt, nem vitás, de nem érdemtelen. A kezdőben ragadt Curtis Jones a gól után növelhette volna az előnyt, de gyengére sikeredett a lövése, a francia válogatott kapusa magabiztosan fogta a bal alsóba tartó lövést.

A Spurs gyakorlatilag a semmiből egyenlített még a lefújás előtt: Giovani Lo Celso ugratta ki a csúcsformában játszó Szont a leshatáron, a dél-koreai a rövid alsóba lőtt. Hiába reklamált a fél Pool lest, a VAR nem jelzett, kezdhettek mindent elölről.

Elképesztő volt amúgy a Pool fölénye, bár az várható volt, hogy inkább ők fognak támadni, a Spurs pedig célfutballt játszik.

És nagyon sokáig úgy tűnt, hogy a minimális célkitűzést – a döntetlent – el fogják tudni érni. Hosszú ideig nem rezdült meg a háló, a legközelebb a gólhoz viszont Steven Bergwijn állt, Alisson már verve volt, de a csavarása a baloldali kapufáról kipattant.

Többször használtam már a kifejezést mostanság, hogy az nevet, aki a végén nevet. Ez most is igaz volt, ugyanis az az elképesztő fölény, amit a Pool a második félidőben is hozott végül góllá érett. És a legjobbkor, a 90. percben.

Robertson végzett el szögletet a meccs legvégén, Roberto Firmino egyedül emelkedett és a jobb felsőbe bólintott.

Egyáltalán nem érdemtelen a Pool győzelme, de Mourinho ismét megmutatta, hogy mire képes. Ebből pedig építkezhet a Tottenham.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.19.Premier League
tottenham
3:0
leicester
Premier League
2019.09.21.Premier League
leicester
2:1
tottenham
Premier League
2019.02.10.Premier League
tottenham
3:1
leicester
Premier League
2018.12.08.Premier League
leicester
0:2
tottenham
Premier League
2018.05.13.Premier League
tottenham
5:4
leicester
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Leicester – Everton

Megmondom őszintén, erre az eredményre egyáltalán nem számítottam. Bár nem a végeredményt, hanem a gólok számát tippeltem meg, mégis meglepetésként ért, hogy az Everton a Power Kingben 2-0-ra tudott nyerni.

Főleg, hogy a Leicester a lehető legjobb tizenegyével állt ki a találkozóra, míg a vendégeknél akadtak hiányzók. Az első (veszélyes) lövés a hazaiaké volt, Jamie Vardy lekészítését Youri Tielemans lőtte kapura, ha nem is sokkal, de a fiatal belga célt tévesztett.

Richarlison viszont nem, a brazil csatár a balszélről vezette befelé a labdát, majd kissé ütemtelenül lőtt. Kasper Schmeichel későn látta meg a labdát, így nem tudott hárítani, vezetett az Everton.

A második félidőben pedig még egyet szereztek a vendégek, egy kissé váratlan helyről érkezett a gól: Holgate-től. A jobbhátvéd felhúzódott egy szöglethez, amit Michael Keane kapura fejelt. Ezt még védte Schmeichel, sőt Calvert-Lewin ismétlését is kapufára tolta, de Holgate-tel már nem tudott mit kezdeni.

A meccs végén André Gomes szabálytalansága miatt tizenegyest ítéltek a Rókák számára, ám a játékvezető később felülírta saját ítéletét, a videón látszott, hogy a Barcelonát is megjárt portugál nem szabálytalankodott.

Ez volt a Leicester negyedik (!) veresége hazai pályán az idei szezonban.

Összefoglalás

A King Powerben annyira nem megy Brendan Rodgers csapatának, inkább idegenben gyűjtögetik a pontokat. A Spurs viszont öt meccs óta veretlen hazai pályán, csak az Everton tudta őket megverni, még az első fordulóban.

Rangadó ez bizony, a Spurs a második, a Leicester a negyedik helyen áll. Nagyon sűrű most az élboly, rég nem láttam ilyen kiélezett csatát, ahol egy-két pont különbség van az első 4-5 helyezett között. Ez az igazi, én ezt szeretem, tavaly a Pool ugye már nagyon gyorsan eldöntötte a bajnokság sorsát, így mondhatni, hogy a közepétől már csak formaság volt a Premier League. Ez viszont így izgi, és fogadási szempontból is jobb oddsokat generál egy szoros mezőny.

Szóval, a Leicester idegenben egészen jól teljesít, öt győzelmük mellett egy vereségük van, azt pont a Spurs előző ellenfelétől, a Pooltól szenvedték el.

Ami pedig a közös meccseiket illeti: A legutóbbi három meccset a White Hart Lane-en a Spurs nyerte, gólgazdag meccsek voltak ezek, és most is erre számítok. A Tottenham győzelmére mindenképp, de magas gólszámban is.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső