Tottenham – Ludogorec Razgrad: Fogadási Tippek és Európa Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 24.
Tottenham
Teljesítmény:
N N N N V
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • November 26. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Ludogorec
Teljesítmény:
N V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy könnyednek tűnő mérkőzéssel zárjuk a mai napot, ez is az Európa Ligából érkezik, a Tottenham – Ludogorec meccset fogjuk górcső alá venni. Ha megnézitek az oddsokat, azt láthatjátok, hogy sok helyen még az 1.1-et sem éri el a szorzó. Ennyire esélyes a Tottenham csapata. Akkor mégis mit keres ez itt? A gólokra már sokkal jobb oddsokat találhatunk, így emiatt került be a kínálatba.

A Tottenham az első meccsén 3-1-re nyert Bulgáriában, erről hamarosan bővebben is olvashattok. Az Európa Liga J csoportja egyébként jelen pillanatban érdekesen áll, három csapat is 6 pontot szerzett eddig, egyedül a Ludogorec nem szerzett pontot ez idáig. Most sem ők számítanak esélyesnek, és akkor nagyon finoman fogalmaztam. A fogadóirodák semmi esélyt nem adnak a bolgároknak, ennek pedig oka van. A Tottenham a Premier League-ben is remekül szerepel, elég annyit megemlíteni, hogy a hétvégén 2-0-ra verték a Manchester Cityt… Így már azért még egyértelműbb, nem igaz?

Mi történt az előző körben?

Hosszabb összefoglalót írunk a legutóbbi fordulóban elért eredményről, a két gárda a válogatott szünet előtt összecsapott egymással.

Ludogorec – Tottenham

Erős kezdővel és erős teljesítménnyel indított a vendég Tottenham, pályán volt Gareth Bale, Lucas Moura, Giovanni Lo Celso és természetesen Harry Kane is, Szon Hung-Min pedig ezúttal a kispadon foglalt helyet.

Az első nagy lehetőség Harry Kane előtt adódott, parádés labdát kapott és már csak a kapust kellett volna legyőzni, de fölé emelte a labdát. Ezt követően Gareth Bale próbálkozhatott kétszer is, egyszer a kapufa, egyszer pedig Iliev Ivanov mentett.

A 13. percben már ő sem tudott védeni, Lucas Moura szöglete után Harry Kane bólintott a bal sarokba.

Kane a 32. percben visszaadta a kölcsönt Lucasnak, jobboldalról belőtt labdájára tökéletesen érkezett a brazil, és a kapuba passzolt. Előtte Doherty is gólt szerezhetett volna, de az ő közeli lövését nagy bravúrral védte a bolgár kapus.

A második félidő legelején szépített a Ludogorec: A félidőben beálló Tekpetey lőtt 18 méterről kapura, az felpörgött egy Tottenham játékos lábán, így lett tökéletes Claudiu Keserünek, aki közelről mattolta Hartot. A Tottenham védői egy emberként emelték a kezüket és kiáltottak lest, de a román válogatott támadó védő mögött állt Tekpetey lövésekor, a gól így szabályos volt.

A bolgárok gólját követően újra felélénkültek a vendégek, egyre-másra jöttek a lehetőségek. Elsőként Lucas durrantott fölé egy labdát, aztán jött Lo Celso, 18 méteres lövése épphogy elkerülte a kaput. Érett a harmadik gól és ez végül a 62. percben össze is jött: Szon egy perce volt a pályán, amikor remek labdát kapott Hojbjergtől, mielőtt a kapus rárontott volna középre passzolta a labdát, az érkező argentin, Giovani Lo Celso pedig az üres kapuba passzolt. Mintaszerű akció volt, lehet itt dicsérni a két csereembert, Hojbjerget és Szont.

A mérkőzés hátralevő idejében még voltak apróbb lehetőségek, nagyobb lehetőségek, de újabb gól már nem született. Magabiztosan játszott a Tottenham, még az is belefért, hogy Harry Kane a félidőben elhagyja a pályát, így is sima lett a vége.

Előző meccs eredménye
2020.11.05.Európa Liga
ludogorec
1:3
tottenham
Európa Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Összefoglalás

Ahogy mondtam, a hazai győzelemre totál felesleges tenni, jelen pillanatban még az 1.1-et sem éri el sok helyen az odds. Akkor meg minek? A gólok viszont jó szolgálatot tehetnek nekünk.

Lássuk a bajnoki meccseket a hétvégéről! A Tottenham Pep Guardiola Cityjét fogadta, és meglepő módon 2-0-ra nyert. Nem gondoltam volna, hogy ennyire sima lesz, sőt, a Tottenham győzelmére sem gondoltam, inkább egy under 2,5-ben gondolkoztam, de aztán elvetettem. Balga döntés volt.

A Spurs góljait Szon és Lo Celso szerezték, úgy tűnik, az argentin egyre jobban belejön a játékba.

Ezzel a győzelemmel a Tottenham feljött az első helyre, ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint a második helyezett Liverpool. Izgalmas bajnoki idény elé nézünk Angliában, tele a bajnokság jobbnál jobb csapatokkal, valamint jobbnál jobb meccsekkel, kiélezett csatával, meglepetésekkel.

Nézzünk át Bulgáriába! A 2011/2012-es szezon óta a Ludogorec uralja a Parva Ligát, minden egyes bajnokságot azóta ők nyertek. Most is az élen állnak, és a hétvégén Szófiába látogattak, a CSZKA Szófia csapata ellen léptek pályára és sima 0-3-mal mentek haza. Keserü duplázott, Tchibota szerzett gólt még.

A Spursnél hárman nem játszhatnak majd: Toby Alderweireld és Erik Lamela sérültek, Matt Doherty pedig koronavírusos.

A Ludogorec csapatában új sérült nincs, utoljára Higinio Marin vált harcképtelenné még októberben, visszatérésére jövő év második negyedévében számíthatunk.

Hogy miért esett erre a meccsre a választásom? Mert ha a Tottenham pihentet pár kulcsjátékost, akkor is sokkal esélyesebbek a Ludogorecnél. Nem hiába van egyikük az első helyen, a másik pedig az utolsón. Nagyon pihentetni nem is tud José Mourinho, hiszen ott van a nyakukon a LASK Linz és az Antwerp, ugyanannyi ponttal.

Magyarul mondva, az utolsó elleni győzelem kötelező. És nem hiszem, hogy nagyon vissza fogják fogni magukat a játékosok. Bárki kerül pályára az bizonyítani akar majd, hogy a kezdőben a helye. Lehet, hogy belefér egy-egy sztár pihentetése, de nem B csapatra számítok, csak egy-két apróbb változtatásra. Az pedig adja magát, hogy ezt a védelmet könnyedén át fogják tudni játszani. Ahogy tették november elején.

Amennyiben a Ludogorec gólt szerez – amit kétlek amúgy -, az nekünk csak jó. De az, hogy a Tottenham ismét szép focit fog játszani, abban szinte biztos vagyok, emiatt a tippem: Over 2,5.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső