Tottenham – Manchester City: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 04.
Tottenham
Teljesítmény:
N N V V N
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Február 05. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Manchester City
Teljesítmény:
N N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azt gondolom, inkább erre a meccsre vártak többen azok, akik szoktak minket olvasni. Már tegnap belengettem, sőt, valamikor a hét közepén is, hogy vasárnap megrendezésre kerül a Tottenham – Manchester City találkozó. Már eleve ez elegendő hype-nak szokott bizonyulni, ugyanis két élcsapatról beszélünk, két jó edzőről, két jó csapatról, akik a Premier League tabellájának élén állnak. Vagy annak közelében.

De itt még egy plusz tényező az is, hogy a két együttes alig két hete játszott egymással egy egészen jó meccset. Ezáltal nem csak a két csapat drukkerei, valamint a sportfogadás kedvelői ülnek le a TV elé vasárnap késő délután, hanem a semleges szurkolók is. Két csapat, amelyik szórja a gólokat egymás ellen? Az mindig jöhet…

A Tottenham az egyik leghektikusabban szereplő csapat a Premier League első hat együttese között, ami miatt nem tudják elérni a céljukat, vagyis a Bajnokok Ligáját. Van, hogy magukra találnak, és akkor nem lehet őket megállítani, néha azonban előfordul, hogy kellemetlen eredményeket érnek el.

A Manchester City is többet botlott idén, mint azt vártuk volna egy ilyen csapattól. Pep Guardiola elmondta a megfejtését, a játékosok már nem motiváltak, annyiszor nyertek PL-címet, hogy őket ez már nem izgatja. Amennyiben ez így van (szerintem nincs), akkor az edzőt és a játékosokat is el kell zavarni. A játékosokat azért, mert, ha Európa legkeményebb bajnokságát megnyerni nem kunszt nekik, akkor ott vannak gondok, az edzőt meg azért, mert képtelen motiválni őket. Az idegesség miatt mondta azt Pep, amit mondott, ez látszik is a City későbbi eredményein. Nem adták fel ők még ezt…

Az online sportfogadás szakértői, vagyis a bukik tippmesterei ismét a Cityt tartják esélyesnek, pedig a Spurs nemrégiben többször is meg tudta verni Mahrezéket. A Unibet 1.77-et fizet a vendégekre, 4.40-et a hazaiakra, 4.25-öt a döntetlenre.

Következzen a Tottenham – Manchester City találkozó!

Tottenham

A Tottenham csapata elintézte magának, hogy lecsússzanak a dobogóesélyes csapatok listájáról. Tették mindezt az utóbbi időben. Az utolsó öt meccsükből hármat buktak el, az utóbbi időben az Aston Villa, az Arsenal és a Manchester City elleni meccsnek is vereség lett a vége. De nem ezek voltak az utolsó meccseik.

A Fulham elleni találkozó volt, melyet 23-án játszottak. Az újonc kemény falat, közvetlenül a Tottenham mögött foglalnak helyet, így rangadó volt ez a javából. Feszült mérkőzés volt kevés góllal, konkrétan csak egyet láthattak a nézők, azt pedig Harry Kane szerezte.

Jelen pillanatban az együttes az ötödik helyen áll, három pontra a Bajnokok Ligáját érő negyedik helytől. Ám az előtte levő csapatok csak 20 meccset játszottak, míg Conte és fiai 21-et. Tehát távolodhatnak a céltól a közeljövőben.

11-3-7, ez az összmérlegük, hazai pályán pedig 6-0-4. Érdekes, hogy az utolsó öt meccsükből négy vereséggel végződött, egyedül a Leeds csapatát verték meg, őket is nagy nehezen, 4-3-ra.

Nem a Tottenhamről szólt az átigazolási időszak, ám ez nem jelenti azt, hogy ne igazoltak volna új játékosokat. Ketten érkeztek, mindketten kölcsönben. Arnaut Danjuma az egyikük, akire nyáron vételi opciójuk is lesz, a Villarreal támadója eleinte úgy tűnt, hogy az Evertonba kerül, de befutott a Spurs ajánlata, Danjuma pedig őket választotta.

A másik játékos Pedro Porro, a Sporting jobboldali mindenese, érte ötmilliót fizettek és szintén csak a tavaszig lesz náluk.

A csapattól elküldték kölcsönbe Djed Spence-t és Bryan Gilt (a Rennes-be és a Sevillába), míg Matt Dohertyt ingyen eladták az Atletico Madridnak. Conténak nincs sok sérültje, Lucas Moura és Pape Sarr az, aki biztosan nem játszik, míg Richarlison szereplése kérdéses.

A várható kezdőcsapat:

Lloris – Romero, Dier, Lenglet – Emerson Royal, Höjbjerg, Bentancur, Perisic – Kulusevski, Son – Kane

Egymás elleni meccsek:

Két héttel ezelőtt egy elmaradt mérkőzést játszott egymással az Etihadban a City és a Tottenham. Az első félidőben a vendégek jól meglepték Edersonékat, a félidő végén kétszer is bevették a brazil kapuját, Dejan Kulusevski és Emerson Royal voltak eredményesek.

A City nem esett össze, hanem inkább szűk húsz perc alatt fordított. Előbb Julian Álvarez, majd Erling Haaland, végül Riyad Mahrez talált a kapuba. A végén még egy gólt szerzett az algériai, így alakult ki a 4-2-es eredmény.

Az utolsó öt mérkőzésen a Tottenham kétszer, a City háromszor tudott nyerni. Döntetlenre most már lassan négy éve nem került sor.

A White Hart Lane-en nagyon nem megy a Citynek: Az utolsó öt mérkőzésből négyet egyhuzamban elveszítettek, ráadásul ezeken a meccseken még csak gólt sem tudtak szerezni. Érdekesség, hogy két ilyen támadó csapat az utolsó öt, fővárosban lejátszott mérkőzés egyikén sem érte el a két és fél gólt, mindegiyk meccsük egy, maximum két találatot hozott.

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.19.Premier League
man city
4:2
tottenham
Premier League
2022.02.19.Premier League
man city
2:3
tottenham
Premier League
2021.08.15.Premier League
tottenham
1:0
man city
Premier League
2021.04.25.Angol Ligakupa
man city
1:0
tottenham
Angol Ligakupa
2021.02.13.Premier League
man city
3:0
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester City

A City átigazolásai kevesebb sort fognak jelenteni, úgyhogy most azzal kezdeném, mit csináltak ők a téli transzferszezon során. Nem sokat. Bizonyára rengetegen hallottatok arról, hogy Joao Cancelo elhagyta a csapatot, a hírek szerint megromlott a viszonya Guardiolával, ezért több csapatnak is felajánlották. Végül a Bayern München lett a befutó, akiknél a tavaszt tölteni fogja.

Rajta kívül még a klubhoz visszatérő Nahuel Bustost adták megint kölcsön, valamint Diego Rosát. Az első csapatban egyikükkel sem találkozhattunk még. Új arc az edzéseken egy van, a Vélez Sarsfield tehetséges védekező játékosa, aki a középpályán vethető be leginkább, Máximo Perrone.

20 éves, úgyhogy nem valószínű, hogy már idén ki tud szorítani valakit a kezdőből, de a következő szezontól kezdve már alapember lehet.

A City még három trófeát nyerhet meg az idén. Lehetnek bajnokok, ha ledolgozzák ötpontos hátrányukat (ami akár nyolc is lehet) az Arsenallal szemben, megnyerhetik az FA Kupát, ahol pénteken este pont az Arsenalt verték meg 1-0-ra, illetve a Bajnokok Ligája-trófeát is a magasba emelhetik.

Mi most inkább a Premier League-gel foglalkozunk. A City sokszor botlott idén magához képest, már három döntetlenjük és három vereségük van. Nem szoktak ehhez hozzá a játékosok, a szurkolók, és maga Guardiola sem.

Idegenbeli mérlegük 5-2-2, itt vannak igazán a problémák. Legutóbbi öt meccsükből kettőt veszítettek el, tehát ezek viszonylag friss vereségek.

Guardiola legutóbb, az Arsenal ellen taktikát váltott, a formációt lecserélte 4-2-3-1-ről 3-4-2-1-re, ami igazából bejött, így ezúttal is maradhatnak így. John Stones és Phil Foden nem játszhat a találkozón sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Akanji, Aké – Mahrez, Lewis, Rodri, Grealish – Gündogan, De Bruyne – Haaland

Tippelde

A legutóbbi meccseik a Tottenham otthonában nem voltak gólgazdagok, de a mostani mérkőzés más lehet. A City számára a győzelem kötelező, ha még egyszer buknak, fix, hogy az Arsenal még komolyabban elhúz tőlük.

A Tottenham mögött ott sorakozik egy halom csapat, akik mind az ő helyükre pályáznak. Számukra sem elfogadható a bukás. Lehet, badarság, ha a múltból in dulunk ki, de mi inkább a két és fél gól feletti eredményre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.62 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső