Tottenham – West Ham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 16.
Tottenham
Teljesítmény:
N N N D N
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Október 18. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
West Ham
Teljesítmény:
N V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vasárnap újabb négy meccsel folytatódik a Premier League ötödik fordulója. Egy londoni meccset hoztam ezúttal, a Tottenham – West Ham mérkőzést. José Mourinho csapata egyre jobb formában van, a Manchester United kiütése után bizonyára minden egyes játékos duzzad az önbizalomtól. Na de egy meccsből nem indulhatunk ki, az ellenfél pedig bár szerényebb képességű, azért veszélytelennek nem nevezném őket.

Nézzük csak meg az utolsó meccsüket… Sima 3-0 a Leicester ellen, ráadásul idegenben. Most kell okosnak lenni, de ahogy mindig, úgy most is azok leszünk.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Manchester United – Tottenham

Nagy rangadónak indult, kiütés lett a vége. Olyan kiütés, amire senki sem számított. Jó formában volt ugyanis a Manchester United, igaz, a Tottenham sem panaszkodhatott.

És a meccs indulásakor sem tűnt úgy, hogy ennek rossz vége lesz. Hiszen a második percben tizenegyeshez jutottak a hazaiak, Martial került a földre az ötösnél, a bíró pedig azonnal a mészkörre mutatott. Bruno Fernandes az ügyeletes ítélet-végrehajtó, nem is nagyon szokott hibázni. Most sem tette…

Eseménydús első tíz percnek lehettünk szemtanúi, mivel a gyors gól után jött még kettő. Mindkettőt a Tottenham szerezte, előbb a 4. majd a 7. percben. Lucas góljához még nagy szerencse kellett – na meg Erik Lamela harcossága -, a másodiknál viszont a Kane – Szon párost lehetett dicsérni, utóbbi lőtte a gólt.

A meccs fordulópontja a 28. percben következett be, Anthony Martialt ugyanis azonnali pirossal leküldték a pályáról. Az utóbbi időben kezdenek elszaporodni ezek az apró ütések, amik kétségtelen, hogy nem fájnak annyira, mint amennyire a játékosok mutatják, attól viszont még ütés, így ez a lap is jogos volt.

Az első félidőben még Harry Kane és Szon is betalált újra, így 1-4-gyel vonultak szünetre a csapatok.

A Spurs a második félidőben sem állt le, további két góllal szomorították a teljesen szétzuhant Manchester Unitedet. Az 51. percben Serge Aurier, a 79.-ben pedig ismét Harry Kane lőtt a hálóba (utóbbi tizenegyesből), így kialakítva a 6-1-es végeredményt.

Nagyon nagy verést kapott a Manchester, a Tottenham pedig büszke lehet magára, mert a kiállítás előtt is nagyot futballoztak.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.23.Premier League
tottenham
2:0
west ham
Premier League
2019.11.23.Premier League
west ham
2:3
tottenham
Premier League
2019.04.27.Premier League
tottenham
0:1
west ham
Premier League
2018.10.31.Angol Ligakupa
west ham
1:3
tottenham
Angol Ligakupa
2018.10.20.Premier League
west ham
0:1
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Leicester – West Ham

Veretlenül, három győzelemmel fogadta a King’s Power Stadiumban a Leicester City David Moyes együttesét. Sokan – köztük én is – hazai győzelemre számítottak, de az élet persze közbe szólt. A 14. percben Michail Antonio fejjel szerzett vezetést a vendégeknek, amit a félidő derekán meg tudtak duplázni.

Érdekes volt, hogy a Leicester sokkal többet birtokolta a labdát, de kapura egyáltalán nem voltak veszélyesek. Bezzeg a West Ham!

A 34. percben Pablo Fornals lépett ki az elalvó védelem közül, egy az egyben vezethette a labdát Kasper Schmeichelre, mielőtt utolérték volna, kilőtte a rövid alsó sarkot.

Akik azt várták, hogy majd egy teljesen más Leicester fog kilépni a fűre… Nos, azok tévedtek. Nem sokat változott a játék képe, sokkal aktívabb volt a kapu előtt a WHU, ráadásul a harmadik gól is összejött, ami aztán tényleg eldöntötte a találkozót.

Bowent ugratták ki a 83. percben, ismét nem volt sehol sem egy Leicester védő, így Schmeichel teljesen kiszolgáltatott helyzetben volt. A vége 0-3, meglepő eredmény, de egyáltalán nem érdemtelen.

Összefoglalás

Mindkét csapat nyert a legutóbbi fordulóban, méghozzá mindketten egy nagy vadat ejtettek el, és végül, de nem utolsó sorban: Nagyon magabiztosan tették mindezt.

Ha csak a tabellát nézzük, akkor is a Tottenham az esélyes, ha az örökmérleget, akkor sincs túl sok változás. 27 meccset nyert a Tottenham, 17-et a West Ham, emellett 9 döntetlen szerepel ezen a listán.

A Szon – Kane – Lamela hármas egészen meggyőző teljesítményt nyújtott, a túloldalon pedig az Antonio – Fornals kettős bizonyít hétről hétre, így akár a gólokra is szavazhatnánk… Meg persze a Spurs győzelmére, akik hazai pályán az idei bajnokságban már ugyan vereséget szenvedtek, de azt a szárnyaló Evertontól tették.

Egyébként masszív, stabil csapat otthon a Spurs, így nem gondolnám, hogy lehet esélye a vendégeknek.

Nézzük a sérülteket!

Nem lesz egy hosszú lista ez, a hírek szerint a hazaiaknál csak Lo Celso sérült, a vendégeknél viszont mindenki bevethető, így emiatt nem kell aggódni a mestereknek. Lo Celsot is lehet pótolni, nem félek attól, hogy a Special One ne tudna kitalálni valamit.

Szóval a tipp: Over 2,5 illetve Spurs győzelem. Szerintem mind a kettő abszolúte reális, ezúttal az utóbbi fogta meg inkább a fantáziám, így a Tottenham győzelmére fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső