Tottenham – Wolverhampton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 15.
Tottenham
Teljesítmény:
N D N V D
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Február 17. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolverhampton
Teljesítmény:
V N V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Utolsó meccsünk következik, ahogy mondtam, ez is az angol első osztályból. A Tottenham csap össze hazai pályán – a White Hart Lane közönsége előtt – a Wolverhampton együttesével. Ha a különböző bukik szorzóit nézzük, akkor mindenki sima hazait vár, de Gary O’Neil együttese több nagy meglepetést okozott már idén. Miért is ne tudnának jó eredményt elérni Ange Postecoglou-ék ellen?

A Spurs közvetlenül a vezető hármas mögött helyezkedik el, és miután Harry Kane távozott, ennél többet nem is remélhetnek a Premier League-ben. Ott vannak a negyedik helyen, vagyis a Bajnokok Ligájában is elindulhatnak, szóval egyelőre sikeresnek mondható ez az év. De ezt a negyedik helyet meg is kell tartani…

Következzék a Tottenham – Wolverhampton mérkőzés!

Tottenham

Igencsak hullámzó a Tottenham teljesítménye is, hasonló, mint mondjuk az Aston Villáé. Az ausztrál Postecoglou együttese is járt nagyon magasan, aztán elég mélyen, most pedig valahol a kettő között találhatók.

Jó formájuknak köszönhetően meg tudták előzni az Aston Villát, ez pedig egy negyedik helyet ér jelen pillanatban. És mint azt már fent is mondtam, ennek a csapatnak a negyedik hely bravúr egy olyan mezőnyben, ahol ott van még a Newcastle, a Manchester United vagy a Chelsea.

És ne feledjük, nekik már nincs Harry Kane-jük, aki minden évben 20 gól felett rúgott. Van azonban új vezér Son Heung-min személyében, aki visszatért az Ázsia-kupáról, és vezérletével sikerült a hétvégén legyőzni a Brightont. Talán túlzás, hogy a dél-koreai vezérletével, mert félórát kapott csereként, de a 96. percben gólpasszal járult hozzá a sirályok legyőzéséhez. Pape Sarr mellett Brennan Johnson talált a kapuba.

A Spurs hazai pályán bárkire veszélyes lehet, megverték mostanság a Brentfordot, a Brightont, a Bournemoutht és a Burnleyt, egyedül a Citytől kaptak ki az elmúlt hetekben.

Hazai mérlegük kilenc győzelemből, három vereségből áll, régóta nem tudtak tőlük pontot szerezni a Premier League-ben.

A menedzser számára az is könnyebbség, hogy már csak három hiányzója van: Ryan Sessegnon, Manor Solomon és Giovani Lo Celso sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – P. Porro, Romero, van de Ven, Udogie – Sarr, Bissouma, Bentancur – Kulusevski, Richarlison, Son

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.11.Premier League
wolverhampton
2:1
tottenham
Premier League
2023.03.04.Premier League
wolverhampton
1:0
tottenham
Premier League
2022.08.20.Premier League
tottenham
1:0
wolverhampton
Premier League
2022.02.13.Premier League
tottenham
0:2
wolverhampton
Premier League
2021.09.22.Angol Ligakupa
wolverhampton
2:3
tottenham
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolverhampton

A Wolverhampton együttese rég nem mutatott olyan jó játékot, mint mostanában. Nuno Espirito Santo távozása után kicsit szétestek, az új edzők képtelenek voltak újra egy erős csapatot összehozni, de úgy tűnik, Gary O’Neilnek ez sikerülhet.

Persze még most is távol vannak régi énjüktől, akik az Európa-ligáért küzdöttek, a Wolverhampton most a 11. helyen áll. Összesen 9 meccset nyertek meg idén, 5-ször ikszeltek és 10 alkalommal kaptak ki. Szóval azért agyon sem kell őket dicsőíteni.

Az elmúlt hetekben két vereséget is begyűjtöttek, többek között kikaptak a hétvégén is. Méghozzá hazai pályán a Brentfordtól, akikkel már negyedszer találkoztak idén. Az első három alkalommal ők bizonyultak jobbnak, ezúttal azonban szabályos gól nélkül maradtak, Craig Dawson találatát les miatt nem adták meg, viszont az ellenfél kétszer is beköszönt.

Egy picivel erősebbek otthon, a Molineux Stadionban 18 pontot szereztek, idegenben 14-et. Az utóbbi öt meccsük mérlege két győzelem, egy döntetlen, két vereség.

Úgy néz ki, csak egyetlen sérültje lesz erre a meccsre O’Neil mesternek, hiszen Hwang Hee-chan elvileg bevethető, így csak Matheus Cunhát kell pótolni, aki legutóbb került lecserélésre már a 20. percben.

A várható kezdőcsapat:

José Sa – Kilman, Dawson, Toti – Semedo, Lemina, Gomes, Ait-Nouri – Sarabia, Bellegarde – Neto

Tippelde

A Tottenham otthon zseniálisan focizik mostanában, nagyon össze kéne szedni magát a Wolverhamptonnak, ha pontot akar elérni a White Hart Lane-en.

Tippjeink a következők:

1.: Tottenham győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Két és fél gól alatti eredmény

Fogadj a topligás meccsekre a Greatwin oldalán, és 15.000 Ft-os bónusz ütheti a markod!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső