Manchester City – Chelsea: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 16.
Manchester City
Teljesítmény:
N N N N N
  • Etihad Stadium
  • Február 17. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Chelsea
Teljesítmény:
N N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ígértem, hogy a szombati játéknap legizgalmasabb angol meccséről nem fogunk megfeledkezni. És itt is vagyunk: Este csap össze a Manchester City és a Chelsea.

Legutóbb egy nagy rangadó kerekedett ebből, oda meg vissza estek a gólok, végül 4-4-es döntetlenben állapodtak meg a felek a City nagy szomorúságára és a Liverpool nagy örömére. Egy hasonló eredménynek most is örülnének Szoboszlaiék, de ez a mostani City bombaerős (az volt az ősszel is), és bomba formában van.

A Chelsea ráadásul idegenben nem túl nagy meggyőződéssel játszik, kisebb csapatok ellen is megszenvednek, Mauricio Pochettino ezt még nem tudta levetkőzni.

Jöjjön a Manchester City – Chelsea találkozó!

Manchester City

Bomba formában várja a Chelsea elleni mérkőzést a Manchester City, amely az utolsó tizenhárom mérkőzését egymás után megnyerte. Nem kis szó ez, főleg, hogy a bajnokság mellett taroltak a Klubvilágbajnokságon, az FA Kupában és a Bajnokok Ligájában is.

Utóbbiban kedd este szerepeltek legutóbb, és címvédőhöz méltó játékkal, lényegében könnyedén intézték el a Köbenhavnt idegenben. A dán csapat egy gólig jutott, az angol háromig. A meccs legjobbja Kevin De Bruyne volt, aki lőtt egy gólt és kiszolgálta Bernardo Silvát és Phil Fodent is.

A bajnokságban a második helyet foglalják el, de van egy ász náluk: A Klub-VB miatt egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Hátrányuk a Liverpoollal szemben két pont, hamarosan tehát előzhetnek. Ha nem hibáznak. Egy hiba itt is sokba kerül, gondoljunk csak a mögöttük levő Arsenalra, akik ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint ők.

Az Etihadban idén a csapat még nem kapott ki, sem a BL-ben, sem egy kupában, sem a PL-ben. Összesen nyolc győzelmük van és három döntetlenjük.

A sérültlistán négy játékos szerepel, közülük ketten valószínűleg nem léphetnek pályára, Mateo Kovacic és Josko Gvardiol. Bernardo Silva és Jack Grealish vélhetően ott lesz a keretben.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Akanji, Dias, Aké – Rodri, B. Silva – Foden, De Bruyne, Doku – Haaland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.12.Premier League
chelsea
4:4
man city
Premier League
2023.05.21.Premier League
man city
1:0
chelsea
Premier League
2023.01.08.FA Kupa
man city
4:0
chelsea
FA Kupa
2023.01.05.Premier League
chelsea
0:1
man city
Premier League
2022.11.09.Angol Ligakupa
man city
2:0
chelsea
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Chelsea

A Chelsea már messze nem fut ilyen mezőnyt, lényegében az egymilliárdos költés után sincs esélyük még arra sem, hogy a Bajnokok Ligájában induljanak. Tavaly a középmezőnyben végeztek, most is ott állnak, pontos helyük a tizedik pozíció, ami egy ekkora múlttal rendelkező csapattól kevés. Nem hiába merült már fel Mauricio Pochettino menedzser menesztése, de azt a vezetőség is belátta, hogy ezt a keretet össze kell dolgozni, és jöhet ide bárki, egycsapásra nem lesz belőlük verhetetlen csapat.

A Chelsea hoz szép meccseket, de épp annyira van bennük a meglepetés is. Legutóbb épp győztek 1-0-ról fordítva 3-1-re nyertek a Crystal Palace otthonában. A mérkőzés legjobb játékosa Conor Gallagher volt, aki egyre több esélyt kap a kezdőben, és igyekszik ezzel élni is. Most két góllal vette ki a részét a győzelemből, mellette még Enzo Fernández talált be.

A Chelsea idegenben annyira azért nem meggyőző, öt győzelmük van, egy döntetlenjük és hat vereségük.

Meg most egy halom sérült játékosuk, ami megint csak nem könnyíti meg az edző dolgát. Malo Gusto legutóbb cserét kért, de valószínűleg játékra készen fog állni. Nem lesz ott viszont Thiago Silva, Reece James, Wesley Fofana, Benoit Badiashile, Romeo Lavia, Marc Cucurella, Robert Sánchez és Lesley Ugochukwu sem.

A várható kezdőcsapat:

Petrovic – Gusto, Disasi, Colwill, Chilwell – Fernández, Caicedo – Sterling, Gallagher, Jackson – Palmer

Tippelde

Az őszi meccsüket megismételni nem fogják tudni, ahhoz most túl jó a City. A Chelsea idegenben ráadásul sokszor gyengén futballozik, tényleg minden adott a hazaiak sikeréhez.

Tippjeink a következők:

1.: Manchester City győzelem

2.: Gól az első félidőben

3.: Három és fél büntető lapnál kevesebb

4.: Két és fél gól feletti eredmény

Fogadj 8.000 Ft értékben a GGBET oldalán, és nyerj 4.000 Ft értékű ingyenes fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső