Udinese – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 19.
Udinese
Teljesítmény:
D V N D D
  • Dacia Arena
  • Január 20. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
AC Milan
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Papíron sima mérkőzés következik az olasz első osztályú bajnokságból. Ám ez a megfogalmazás nem állja meg a helyét. Az Udinese hiába gyengélkedik, az elmúlt években ők váltak az AC Milan egyik nagy rémévé, lehet bármilyen gyenge az udinei együttes, valahogy mindig meg tudják tréfálni a rossonerit.

Szóval bárki mondhat bármit, ez a meccs nem lesz sima. Vagy lehet, hogy most szakad meg az udineiek jónak mondható sorozata az AC Milan ellen. Az elmúlt öt mérkőzésből a mindig esélyesebb északiak egyet tudtak csak megnyerni, kétszer ikszeltek, és zsinórban két mérkőzés óta csak kikapnak.

A meglepetés most is tehát benne van a pakliban, még akkor is, ha a Milan láthatóan kikászálódott a gödörből, ahova az ősz közepe táján került.

Jöjjön az Udinese – AC Milan találkozó!

Udinese

Már edzőt váltott az Udinese ebben a szezonban, Andrea Sottilt Gabriele Cioffi váltotta még október hónapban. A csapat helyzete azóta sem lett sokkal jobb, továbbra is futnak a kiesés elől, jelen pillanatban egy pont választja el őket a 18. helyen álló Veronától.

Ha az előbb azt mondtam a Mallorcára – vagyis Aguirrére -, hogy döntetlenspecialista, akkor mit lehetne mondani az Udinére? Két győzelmük mellett hatszor kikaptak és tizenkét alkalommal döntetlent értek el.

Iksz lett legutóbbi meccsük is, melyet idegenben – Firenzében, az Artemio Franchiban – játszottak a Fiorentina ellen. A legtöbben hazai győzelemre számítottak, de Sandi Lovric, valamint Florian Thauvin góljaival a gárda kétszer is vezetést szerzett. Csak épp egyiket sem tudták megtartani.

Hazai pályán 1-6-3 a mérlegük, ami a harmadik leggyengébb (két kiesőhelyen levő együttes, a Salernitana és az Empoli tudott ennél is gyengébbet felmutatni).

A védelem stabilizálására egy 30 éves argentin-olasz védőt szerződtettek, Lautaro Giannettit, aki legutóbb a kispadon már ott ült.

Még mindig sérült Gerard Deulofeu, valamint Jaka Bijol, Jordan Zemura, Martín Payero, Vivaldo Semedo és Enzo Ebosse.

A várható kezdőcsapat:

Okoye – Ferreira, Perez, Kristensen – Ebosele, Lovric, Walace, Samardzic, Kamara – Pereyra – Lucca

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.04.Serie A
milan
0:1
udinese
Serie A
2023.03.18.Serie A
udinese
3:1
milan
Serie A
2022.08.13.Serie A
milan
4:2
udinese
Serie A
2022.02.25.Serie A
milan
1:1
udinese
Serie A
2021.12.11.Serie A
udinese
1:1
milan
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AC Milan

Az AC Milan talán megint megtalálta önmagát, ezáltal Stefano Pioli helyzete is stabilizálódott. Aztán lehet, hogy a színfalak mögött egészen más a helyzet, de innen kívülről úgy tűnik, hogy az egykori bajnoki címet a San Siroba hozó edző most biztonságban van.

Ugyan a kupából kiestek – és ezért járt is kritika a csapatnak bőven – az Atalanta ellen, a bajnokságban hasítanak. Ami számukra probléma, hogy az előttük álló Juve – Inter kettős csak nem akar hibázni, ezáltal a Milan nem tud közelíteni.

Hozták, amit hozni kellett, a legutóbbi játéknapon, hazai környezetben 3-1-re verték meg az AS Romát, a vereség után José Mourinhot kirúgták a fővárosi együttestől. A Milan találatait Yacine Adli, Olivier Giroud és Theo Hernández szerezték.

A csapat idegenben sokat botladozott, az utolsó öt meccsükből csak egyet nyertek meg. Mérlegük 5-3-2.

Mai hír, hogy újabb taggal bővül a hiányzók listája. A francia veterán, Olivier Giroud belázasodott, nem tudott a csapattal edzeni, szereplése így kétségessé vált.

Továbbra is felépülőben Fikayo Tomori, Malick Thiaw, Pierre Kalulu és Tommaso Pobega, az ANK-n van Samu Chukwueze és Ismael Bennacer.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Kjaer, Gabbia, Hernández – Adli, Reijnders – Pulisic, Loftus-Cheek, Rafael Leao – Jovic

Tippelde

Bizonyára frusztrálja a vendégeket, hogy két meccs óta kikapnak az Udinesétől, és amilyen formában most a hazaiak vannak, ezt szeretnék megszakítani. Azt gondolják, hogy meg is tudják, de piszok nehéz dolguk lesz.

Tippjeink a következők:

1.: AC Milan győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső