Real Betis – FC Barcelona: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.01.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 19.
Real Betis
Teljesítmény:
N V V D D
  • Benito Villamarín
  • Január 21. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
FC Barcelona
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap elején mondtam, hogy talán egy igazi rangadó vár ránk a mai napon. Azt hiszem, hogy a Real Betis – FC Barcelona lehet ez a rangadó. A két csapat mindig érdekes és izgalmas mérkőzéseket játszik egymás ellen, bár az esetek döntő többségében végül a Barca győzedelmeskedik.

A Xavi vezette katalánoknak nem fér bele a pontvesztés, valamit villantaniuk kell, főleg azok után, ahogy a Spanyol Szuperkupa döntőjében kikaptak a Real Madridtól.

A Betis nincs túl jó formában már egy ideje, mondhatni, gödörbe kerültek, így a Barcának most igazán jó esélyei vannak a Benito Villamarinban. Ez pedig látszik a szorzókon is, amiket a fogadóirodák adtak.

Real Betis

Egészen mély gödörbe került a Real Betis együttese, december hónaptól fogva egymást érték a gyenge eredmények, váratlan döntetlenek és még váratlanabb vereségek.

Iscoék egymás után hat meccsen nem tudtak győzni, mire megszakadt ez a sorozat. És az sem volt a legegyszerűbb… Teszem hozzá, közben kiestek a Király Kupából, a Deportivo Alaves ejtette ki őket.

Ami pedig a megszakadt rossz sorozatot illeti: Majdnem otthagyták a fogukat saját stadionjukban a Granada ellen, végül azonban a rengeteg támadásból egy góllal végződött, Isco lövése pattant meg szerencsésen egy védőn, aztán a kapuson is, mire a hálóban kötött ki.

A Betis most a tabella hetedik helyét foglalja el, egy pontra tőlük a Real Sociedad, a többiek viszont már nagyobb távolságra.

Sok az iksz, a Mallorcával együtt övék a legtöbb döntetlen, szám szerint tíz. Otthoni mérlegük a következő: Hat győzelem, négy döntetlen.

És nulla vereség, ami fontos lehet a Barcelona ellen, akik meg idegenben veretlenek eddig.

Ami egy picit bonyolítja Manuel Pellegrini helyzetét, az három játékosának távozása az Afrikai Nemzetek Kupájára. A védelemből Chadi Riad (aki egyébként a Barca játékosa, csak kölcsönben szerepel a Betisnél) és Youssouf Sabaly maradnak ki, a támadók közül pedig Abde Ezzalzouli (ő szintén a Barcánál nevelkedett).

Sérült továbbá Marc Bartra (a változatosság kedvéért, szintén egy Barca-nevelésről van szó), Claudio Bravo, Guido Rodríguez, Aitor Ruibal és Ayozé Perez is kétséges.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Busto, Pezzella, Papastathopoulos, Miranda – Roca, Guardado – L. Henrique, Isco, Diao – Willian José

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.16.LaLiga
barcelona
5:0
real betis
LaLiga
2023.04.29.LaLiga
barcelona
4:0
real betis
LaLiga
2023.02.01.LaLiga
real betis
1:2
barcelona
LaLiga
2023.01.12.Spanyol Szuperkupa
real betis
2:3
barcelona
Spanyol Szuperkupa
2022.05.07.LaLiga
real betis
1:2
barcelona
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

FC Barcelona

Hozta a kötelezőt a Barcelona a kupában, míg legnagyobb riválisa kiesett. Ez egy pici káröröm lehet a drukkereknek a Spanyol Szuperkupa döntője után, amely annyira rosszul sikerült, hogy Xavi kénytelen volt bocsánatot kérni a szurkolóktól. Az őszi bajnokin csak 2-1-re nyert a Real Madrid, most azonban 4-1-re.

A harmadosztályú Unionistas azonban nem okozott problémát. Bár itt is hátrányba kerültek, hamar jött az egyenlítés, majd a fordítás, illetve a találkozó lezárása. Betalált Ferran Torres, Jules Koundé és Alejandro Baldé.

A Barca ideiglenesen (?) a negyedik helyre zuhant, miután az Athletic Bilbao fellépett a harmadik helyre. Azonban a Barcának eggyel kevesebb meccse van.

Mint mondtam, idegenben még veretlenek, négy győzelmük, öt döntetlenjük van.

Bővült a sérültek névsora: Marc-André ter Stegen, Marcos Alonso, Gavi, Inigo Martínez, Raphinha és Joao Cancelo nem játszhatnak.

A várható kezdőcsapat:

Pena – Koundé, Araujo, Christensen, Baldé – de Jong, Pedri, Gündogan – Yamal, Lewandowski, Torres

Tippelde

Az idegenbeli Barca eléggé… kétarcú, hiába nem kaptak még ki, döntetlenből már öt van a Ligában. Szóval a Betis akár még meglepetést is okozhatna, csakhogy nem nagyon szokott.

Győztesre mi most nem tippelnénk, de a gólok számára annál inkább.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső