Udinese – AS Roma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 03.
Udinese
Teljesítmény:
N N D V N
  • Dacia Arena
  • Szeptember 04. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
AS Roma
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétre még egy olasz bajnokit hoztunk pluszban, amely egészen érdekes fordulatot is vehet. Merthogy az Udinese nem rossz csapat, és akár még az is megtörténhet, meg hazai pályán megfogják az AS Roma együttesét. José Mourinho csapata négy fordulót követően a második helyen áll, még csak egyszer vesztettek pontot, viszont veretlenek, mióta a bajnokság elkezdődött. A teljesítmény azonban nem annyira meggyőző, amolyan Mourinhos focit játszik a gárda. Ami Rómában nem biztos, hogy nagyon nyerő… De legalább eredményes.

Ellenfelük a középmezőnyben foglal helyet, mostani nyolcadik helyükkel nagyon elégedettek lennének, ha cirka 34 fordulót követően is megmaradna. Az Udinese három mérkőzés óta veretlen, sorozatban két győzelemnél tartanak.

Nem mondjuk, hogy nagy esélyük van a pontszerzésre, mert Zanioloék erősebbek, ez nem vitás. Viszont a Dacia Arénában történtek már érdekes eredmények…

A bukik mindenesetre nem hisznek a zebracsíkos mezben játszó hazaiaknak, a Roma győzelmére meglehetősen alacsony szorzót adtak, feleakkorát, mint az Udinese sikerére. Számokra lefordítva, 4-es a hazai diadal, 2-es a vendég.

A döntetlen meg a kettő között, 3,5-szeres.

Jöjjön az Udinese – AS Roma mérkőzés!

Udinese

Négy forduló ment le a Serie A-ból, a legutóbbi a hét közben. Az Udinese gyengén kezdett, majd fokozatosan javult. Először kikaptak a Milantól, majd döntetlent értek el a Salernitana ellen, ezt pedig két győzelem követte. A Monza elleni diadal még benne volt a pakliban, de a Fiorentina legyőzése már bravúrnak számított.

Sottil együtteséből Beto talált be az első félidőben, és az előnyt meg is tartották a lefújásig. A győzelem azonban nem volt olyan egyszerű, és nem múlik el következmények nélkül. A Watfordtól megvásárolt Adam Masina ugyanis térdsérülést szenvedett, és hónapokra kidőlt. Pont, amikor az átigazolási piac is bezárt…

Így most bejátszhatja magát a kezdőbe Kingsley Ehizibue, akit a Kölnből igazoltak néhány nappal a Fiorentina meccs előtt.

A csapatot szoktam dicsérni, nem játszanak látványos futballt, és igazából Deulofeu-n kívül nem is igazán van technikás játékos a csapatban (na jó, Beto és Udogie is elég ügyes…), de teszik a dolgukat, és az eredmények is jönnek egyelőre.

Most azért nem lesz könnyű dolguk, az AS Roma a nehezebb ellenfelek közé tartozik.

Masina mellett hiányozni fog még Leonardo Buta.

A várható kezdőcsapat:

Silvestri – Becao, Nuytinck, Pérez – Pereyra, Lovric, Walace, Makengo, Udogie – Beto, Deulofeu

Egymás elleni meccsek:

Bár az AS Roma van fölényben az Udinese ellenében, nem mindig jön össze a könnyű siker. Sőt, ebből van kevesebb, ha az utóbbi évek mérkőzéseit nézzük. Tavaly a Roma otthon szűken győzte le az akkor még Luca Gotti által irányított együttest, a győztes gólt Tammy Abraham rúgta. A 29. fordulóban futottak össze megint, Nauhel Molina találatára sokáig nem érkezett válasz, és az Udinese nagyon közel volt a sikerhez, de Rodrigo Becao a hosszabbításban szabálytalankodott, Lorenzo Pellegrini meg nem ijedt meg attól, hogy tizenegyest kell rúgnia, miközben az övéi hátrányban vannak, és az eset után lefújják a meccset, bevágta a labdát.

Az utolsó öt meccset nézve tényleg nagy a rómaiak fölénye, ötből hármat megnyertek, egyszer ikszeltek, és az Udinese 2020-ban a Stadio Olimpicoban tudott nyerni.

Az összmérleg és az Udinese hazai meccsei között nincs különbség: Itt is háromszor győztek Mourinhoék – meg Paulo Fonsecáék -, az Udinese egyszer volt jobb. Látszik a fejlődés a hazaiakon egyébként, az utóbbi időben egyre jobban meg tudják fogni a Roma támadásait…

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.13.Serie A
udinese
1:1
roma
Serie A
2021.09.23.Serie A
roma
1:0
udinese
Serie A
2021.02.14.Serie A
roma
3:0
udinese
Serie A
2020.10.03.Serie A
udinese
0:1
roma
Serie A
2020.07.02.Serie A
roma
0:2
udinese
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AS Roma

A Monza ellen két és fél gól feletti eredménnyel számoltunk, ez össze is jött, bár nem teljesen úgy, ahogy én azt gondoltam. Többre számítottam a Monzától, de végül is, így is elégedett lehettem. A mérkőzésen először talált be Paulo Dybala, a nyár igazolása Rómában, rögtön két gólt szerzett, a harmadikat pedig Roger Ibanez vágta be, így lett 3-0 a meccs.

Az AS Roma ezzel felugrott a második helyre, három győzelem mellett egy döntetlenjük van.

José Mourinho szeretne idén többet elérni a bajnokságban, mint tavaly, legalább a Bajnokok Ligáját meg akarják szerezni. Jó úton járnak, bár igazán kemény ellenféllel még nem találkoztak. Leszámítva a Juventust, akikkel 1-1-et játszottak a múlt hét végén.

A csapat az utolsó napon már nem volt aktív a piacon, de előtte azért egy halom jó játékost bezsákoltak, és jó részüket ingyen. Ilyen például Andrea Belotti, Paulo Dybala vagy Nemanja Matic.

Ide sorolnám Gini Wijnaldumot is, viszont ő sípcsonttörést szenvedett, és egy jó ideig nem játszhat.

Megszerezték még az Olympiakoszból Mady Camara játékjogát, ő kölcsönben érkezett, valamint mi nagy fogásként tekintünk Zeki Celikre is, bár neki Karsdorppal kell megküzdenie, ő pedig elég stabil Mourinho kezdőjében.

Wijnaldum mellett Marash Kumbulla, Stephen El Shaarawy, valamint Nicoló Zaniolo sérült.

Ugyanarra a kezdőcsapatra számítunk, mint a Juventus ellen.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Mancini, Smalling, Ibanez – Karsdorp, Cristante, Matic, Spinazzola – Pellegrini, Dybala – Abraham

Tippelde

Ebben a meccsben benne van a meglepetés, mert az Udinese otthon bárkit elkaphat. Két győztes meccs után az önbizalmukkal nincs probléma, de ez elmondható a római játékosokról is. Taktikus, fegyelmezett futballt várunk a hazaiaktól, ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy unalmas lenne a meccs.

Véleményünk szerint az udineiek felveszik a versenyt az esélyesebb Romával, ám győzni nem fognak tudni. Viszont gólt rúghatnak Betoék, ahogy a vendégek is. Szóval arra fogadunk, hogy mindkét együttes a kapuba fog majd találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.70 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső