Újpest – Debreceni VSC: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 08.
Újpest
Teljesítmény:
N V V D V
  • Szusza Ferenc Stadion
  • Június 09. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Debreceni VSC
Teljesítmény:
D V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Indul az erőltetett menet és indul a bajnokság hajrája. A hétvégén eldőlt, hogy az utolsó Kaposvár mindenképp kiesett, már csak egy hely „kiadó”. Szoros, izgalmakkal teli bajnokság lett ebből az ideiből, még ha nem is a tabella elején, hanem a hátulján. A Debrecen ráadásul egy héttel később, de meglépte azt, amit az Újpest is: Vitelkit elküldték, sokadik alkalommal Kondás Elemér vezeti a Debrecent.

Meglátjuk, mi sül ki ebből, de égetően szüksége van mindkét csapatnak a pontokra. Debrecenben nagy a baj: Kiesőhelyen állnak.

Nézzünk az Újpest – Debrecen meccs mögé!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Újpest – Budapest Honvéd

A friss kupagyőztes látogatott a Szusza Ferenc Stadionba, a lila-fehérek drukkerek pedig azt várták, hogy mindegy, milyen játékkal, de győzzenek kedvenceik. Pisont István kihagyott jópár játékost azok közül, akik a kupadöntőn játszottak, elől például Ugrai és Moutari rohamozott, a kapuban Tujvel helyett az izraeli Robi Levkovich kapott helyet.

A túloldalon pedig természetesen Banai védett és bárhogy is érjen véget a szezon az Újpest számára, Banai utóbbi időben mutatott formáját csak dicséret illetheti. Neki volt feladata az első félidő elején, amikor két Honvéd-próbálkozást is hárítania kellett, mindkettő szép mentés volt.

Nem volt eseménydús meccs, de azt hiszem, senki nem számított őrületes támadófocira, rengeteg gólra és helyzetre. A Honvéd játékosai azért fáradtak, hiszen három napja is játszottak, az Újpestnél pedig fejben nem oké a helyzet.

Novothny Sománál kicsit oké, annyira legalábbis, hogy az első félidő hosszabbításában megszerezte a vezetést a hazaiaknak. Egy jobboldali beadást fejelt a hálóba, ezzel pedig megszerezte a vezetést az Újpest.

A második félidő még az elsőnél is eseménytelenebb volt, de ez a kutyát nem érdekelte hazai oldalon. Nekik egy céljuk volt: Hogy nyerjenek. Ezt pedig megtették.

Jól mutatkozott be tehát az új vezetőedző, egy 11 meccses nyeretlenségi szériának vetett véget.

A győztes gólt szerző Novothny Soma a mérkőzés utáni interjújában bocsánatot kért a szurkolóktól a mutatott játék miatt. Elmondta, hogy célfutballt kellett játszaniuk, ami sosem szép. De nekik csak a bentmaradás lebeg a szemük előtt és ha ez kell hozzá, akkor ez kell hozzá.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.25.OTP Bank Liga
debreceni vsc
4:0
újpest
OTP Bank Liga
2019.09.14.OTP Bank Liga
újpest
3:2
debreceni vsc
OTP Bank Liga
2019.04.27.OTP Bank Liga
újpest
1:1
debreceni vsc
OTP Bank Liga
2019.02.02.OTP Bank Liga
debreceni vsc
0:0
újpest
OTP Bank Liga
2018.09.15.OTP Bank Liga
újpest
1:0
debreceni vsc
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Debrecen – Kaposvár

A Kaposvárt gyakorlatilag minden csapat megverte, aki az NB1-ben volt idén. Kivéve a Debrecent. Ugyanis háromszor találkoztak az idei bajnokságban, kétszer a már biztos kieső nyert, a mostani meccs pedig 1-1 lett.

Pedig nem úgy indult a meccs, hogy pontot szerezhetnek Waltnerék, már a hatodik percben megszerezte a vezetést Szabó Bence. Itt valószínűleg minden kaposvári játékosban feljöttek a Zete elleni meccs képei és arra számítottak, hogy most sem ússzák meg egy kiadós zakó nélkül.

Csakhogy nem jött a második debreceni gól. Garba, a Loki nigériai csatára amikor passzolni kellett volna lőtt, amikor lőni, akkor passzolt. A Rákóczinak is volt egy nagy helyzete, de Ádám lövését a gólvonalról mentette a visszaérő debreceni védő.

Hazai vezetéssel ért tehát véget a félidő, nem játszottak jól Tőzsérék és félő volt, hogy ez a lagymatag játék megbosszulja magát.

Megbosszulta… Csak nem akart megszületni a második gól (a második félidőben azért voltak hazai lehetőségek), majd jött egy csere, ami felforgatta a meccset. Beállt ugyanis a 19 esztendős Borbély Ákos, majd hét perccel később egyenlített.

Jó labdát kapott Ádámtól, majd Nagy lábai között belőtte a labdát.

Ez a döntetlen Vitelki Zoltán állásába került, azóta már a régi visszatérő, Kondás Elemér vezényli a Lokit.

Összefoglalás

Két új vezetőedző, két bajban levő csapat. A Paks alaposan bekavart a mezőnybe hétvégi győzelmével, így jelenleg a Loki áll kiesésre. Kondásnak igencsak rendet kéne rakni a fejekben, hogy ebből legyen valami, de a másik oldal egy hetes előnyben van.

Vignjevic távozása után ha nem is szemet kápráztató játékkal, de nyertek a lilák, ezzel feljöttek a 9. helyre, de még egyáltalán nincsenek biztonságban.

Kezdődik az erőltetett menet, mostantól heti két bajnokit fognak játszani a csapatok és nagyban függ a végeredmény attól, hogy melyiküknek bő a kerete, melyikük bírja ezt a terhelést jobban.

Van miért törleszteni az Újpestnek, januárban egy négyest kaptak a Debrecentől.

Sokszor írtam már, de most is igaz: Egy edzőváltás fel tud pörgetni egy csapatot, pláne, ha az edző egy régi jó ismerős. Novothny Soma jól mondta, a cél szentesíti az eszközt. Ezúttal is egy hasonló meccsre számíthatunk majd a csapatoktól, ahol valószínűbb a kevés gól, aki megszerzi a vezetést, foggal-körömmel harcolni fog az előny megtartásáért. Én az Újpest sikere mellett vagyok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső