Union Berlin – Bayern München: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 14.
Union Berlin
Teljesítmény:
V V D N V
  • Stadion An der Alten Försterei
  • Május 17. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bayern München
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A címvédő, a jelenlegi listavezető vasárnap koraeste lép pályára a Bundesliga 26. fordulójában. Az idei bajnoki címért vívott harc igencsak kiélezett, így Hansi Flick számára nem sétagalopp a szezon, főleg, hogy a kupában és a BL-ben is állnak még, miközben a Dortmund és a Leipzig is lohol a nyakukban. Ezúttal az újonc ellen lépnek pályára, Union Berlin – Bayern München összecsapást rendeznek.

Union Berlin

A csapat a tavalyi évben, osztályozón keresztül jutott fel a Bundesligába, a Stuttgartot 2-2-es összesítéssel, idegenben szerzett több rúgott góllal múlták felül. Újonc csapatként viszont sem vallottak szégyent egyelőre, a céljukat valószínűleg elérték, jövőre is a Bundesligában fognak szerepelni. Nagyot kellene fordulnia a világnak, hogy az idei szezonban a kiesés fenyegesse őket. Ha nem veszik félvállról (márpedig miért tennék), akkor a középmezőnyben fognak végezni.

Vezetőedzőjük, a svájci Urs Fischer 2018 óta irányítja a Berlint, vele harcolták ki a feljutást is. Előtte hazájában edzősködött, megfordult a Zürichben, a Thunban és a Baselben is, mielőtt országot váltott volna. A héten személyes okokra hivatkozva elhagyta a csapat edzőtáborát, kérdéses, hogy a hétvégén ott fog-e ülni a kispadon.

A csapat a feljutást követően is együtt maradt és a tavalyi gárda legjobbjai idén is sokat hozzátettek a jó szerepléshez. Itt van Sebastian Andersson, aki tavaly 12 gólt szerzett a Bundesliga 2-ben, idén pedig már 11-nél jár egy osztállyal feljebb.

A középpályán szerepel Felix Kroos, akinek bátyja a világ egyik legjobb középpályása, így van kitől tanulni.

De új érkezőkről is beszámolhatunk, közülük a legnagyobb név Nevan Szuboticsé, aki korábban évekig volt a Borussia Dortmund közkedvelt játékosa, a szurkolók egyik kedvence, aki most a St. Etienne-től érkezett.

Forma, egymás elleni meccsek

A bajnokság leállítása előtti utolsó meccsén az Union 3-1-es vereséget szenvedett a Freiburgtól, míg a Bayern 2-0-ra verte hazai pályán az Augsburgot. Mint később kiderült, ez az augsburgi vezetőedző állásába került.

Az örökmérleget egy mondatban el lehet intézni: Kétszer találkoztak eddig, mindkét összecsapást a Bayern München nyerte.

Előző meccs eredménye
2019.10.26.Bundesliga
bayern münchen
2:0
union berlin
Bundesliga
2009.08.26.Barátságos Mérkőzés
union berlin
1:0
bayern münchen
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bayern München

Zsinórban nyolcadik bajnoki címére hajt Hans-Dieter Flick csapata. Flick – aki Kovac távozása után ült ideiglenesen a bajorok kispadjára – bevált, a játékosok és a vezetőség is kedveli, valamint az eredmények is jönnek vele, így nemrégiben megkapta az állandó kinevezést.

Müllerék óriási formában játszottak, utolsó tíz bajnoki meccsükön egyszer sem szenvedtek vereséget, és a három pontot mindössze egyszer nem sikerült megszerezniük, ekkor Gulácsiék állták az útjukat.

Gólok terén sem panaszkodhatnak, ők lőtték a legtöbb gólt az idei szezonban, szám szerint 73-at. Ebből Robert Lewandowski egymaga 25-ször vállalt, jó eséllyel idén is övé lesz a gólkirályi cím, amibe csak Timo Wernernek lehet beleszólása. Ez lehet a lengyel támadó zsinórban harmadik gólkirályi címe, de a 16/17-es szezonban is csak egy játékos, az azóta már az Arsenalt erősítő Aubameyang lőtt többet nála.

Hansi Flicknek sikerült összeszednie azt, amit elődje szétzilált. A játékosok szabályosan lázadtak Kovac ellen, most viszont mindenki arról áradozik, Flick mennyire remek szakember. Szerződéshosszabbítások egész sora kezdődött, majd bejelentették a korábbi kiválóságuk szerződtetését is. Miroslav Klose ezúttal Flick segítője lesz.

Manuel Neuer sorsa még mindig nem dőlt el, ez pedig aggodalomra adhat okot, bár korábban olyan pletykák is születtek, hogy a Barcelonánál szerződésével elégedteln ter Stegen szívesen váltana. Nübel, a Schalke fiatal portása pedig már biztosan csatlakozik a csapathoz, tehát a kapuskérdést így vagy úgy de meg fogják oldani.

A Bayernnek van esélye triplázni a szezonban, a német kupa elődöntőjében az Eintracht Frankfurttal találkoznak, míg a BL-ben egy 3-0-s előnyről várják a folytatást hazai pályán a Frank Lampard által irányított Chelsea ellen.

Coutinho és Tolisso nem játszhatnak a hírek szerint sérülés miatt, a csapatnál eltiltott nincs. Lewa február végén, a Chelsea ellen sérült meg, és legalább erre jó volt a vírus miatti szünet, az egy hónapos felépülés alatt szinte alig kellett mérkőzést kihagynia.

Tartom, hogy 1.4 alatti meccseket nem fogadok meg, mert kevés bennük az érték. Ez a meccs is akkor válik 1.4 felettivé, ha a Bayern győzelmét kombináljuk valamivel. Esetünkben én 2,5 gól felett + Bayern győzelmet tartom valószínűnek, ami már egy 1.7-1.8-as szorzót jelent, fogadóirodától függően.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső