Union Berlin – Borussia Dortmund: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.03.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 28.
Union Berlin
Teljesítmény:
D N N D V
  • An der Alten Försterei
  • Március 02. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Borussia Dortmund
Teljesítmény:
V D D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy megszoktátok már, öt mérkőzéssel készültünk ma is. Néha ettől ugyan eltérünk, hol lefelé, hol felfelé, de általában az öt a nyerő. Úgyhogy ma is öt meccs lesz. Mindegyik szombatról, így lesz időtök magatoknak megnézni ezeket a mérkőzéseket. Amit mi adunk, az egy mankó. Van, hogy tévedünk a tippet illetően, ám az itt felsorolt információkban ritkán szoktunk. Előfordul, hogy egy előzetesen sérültnek írt játékos mégsem az, felépül a találkozóra, de általában ennyiben kimerül a tévedésünk. Szóval ezzel csak annyit akarok mondani, ne spóroljátok ki a saját munkátokat, mert nem vagyunk mindentudók.

Első találkozónk az Union Berlin – Borussia Dortmund lesz. A hazaiaknál Schäfer András legutóbb olyan jó teljesítményt nyújtott, hogy a WhoScored-nál bekerült a hét csapatába, ám az Union nem tudott nyerni. Ahogy a Dortmund sem. És így mindketten távolodnak saját céljuktól.

Union Berlin

Magyar szempontból jól sült el az Union Berlin hétvégi mérkőzése, ugyanis Schäfer András végre kezdőként kapott szerepet, és ha már pályára került Nenad Bjelica jóvoltából, akkor bizonyított is. A vasi származású fiatalember egy komoly sérülés után van, nehéz volt újra formába lendülnie, elnyerni az edző bizalmát, de most nagyot lépett előre. Nem csak gólt szerzett a Heidenheim ellen, hanem végig pályán volt, és csapata legjobbjának bizonyult. A támadó középpályás mellett Robin Gosens talált még a kapuba, mellette pedig ő adta Schäfernek a gólpasszt, tehát őt is ki kell emelni. De az eredményt is: 2-2 lett a találkozó.

Az Union Berlin egyre távolabb a kiesőzónától, arra azért lehetett számítani, hogy egy ilyen kerettel nem sokáig lesznek a piros vonal alatt. Ettől függetlenül meg még nem úszták a dolgot, a 14. helyen állnak, előnyük most nyolc pont a Kölnhöz képest.

Négy forduló óta veretlenek amúgy, két győzelem mellett kétszer ikszeltek. Utolsó vereségüket a Lipcse ellen szenvedték el a hónap elején.

Hazai pályán játszhatnak legközelebb is, ahol nagyot fejlődtek. Korábban tökutolsók voltak ebben a rangsorban, mára felfejlődtek, most 5-2-4-gyel állnak, ami még mindig gyenge egyébként, viszont legalább hetek óta veretlenek otthon.

Nem jön jól, hogy a gólt és gólpasszt jegyző Gosens eltiltás miatt ki kell, hogy hagyja a következő bajnokit, de több játékos is helyettesítheti őt. Egyrészt Jerome Roussillon, másrészt akár Josip Juranovic áttérhet a baloldalra.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Doekhi, Knoche, Vogt – Juranovic, Tousart, Khedira, Schäfer, Roussillon – Aaronson, Hollerbach

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.07.Bundesliga
dortmund
4:2
union berlin
Bundesliga
2023.04.08.Bundesliga
dortmund
2:1
union berlin
Bundesliga
2022.10.16.Bundesliga
union berlin
2:0
dortmund
Bundesliga
2022.02.13.Bundesliga
union berlin
0:3
dortmund
Bundesliga
2021.09.19.Bundesliga
dortmund
4:2
union berlin
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Borussia Dortmund

Meglepő, váratlan vereségbe futott bele Edin Terzic csapata a hétvégén. A Borussia Dortmund hazai pályán, a Signal Iduna Parkban kapott ki a Hoffenheimtől. Nem lehet azt mondani, hogy Edin Terzic mester elszórakozta volna a meccset, egyszerűen nem jött ki a lépés az észak-rajna—vesztfáliaiaknak.

Hamar gólt kaptak, de ezt Donyell Malen és Nico Schlotterbeck meg tudta fordítani. Nem számoltak azonban Beierrel, a vendégek támadójával, aki három percen belül duplázni tudott, és így a Hoffenheim szintén fordított. Előnyüket pedig meg is tartották.

Ezzel a vereséggel a Dortmund egy ziccert szalasztott el, hogy közelebb kerüljön a dobogóhoz (az ott levő VfB Stuttgart csak ikszelt), illetve megléphettek volna az RB Leipzig elől is, akik kikaptak a Bayern Münchentől.

A Dortmund továbbra is negyedik, ahogy az idegenbeli tabellán is. Egyszer vesztettek, hatszor ikszeltek, négyszer nyertek.

Az edző számára a kezdő összeállítása ugyan problémát nem jelent, de több játékosa is kiesett, ami miatt csökkentek a választási lehetőségei. Még mindig nem bevethető a Kobel – Süle – Haller – Nmecha négyes, plusz most még Donyell Malen sem játszik majd eltiltás miatt. Szintén sérült a fiatal Samuel Bamba.

A várható kezdőcsapat:

Meyer – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Brandt, Sabitzer – Sancho, Reus, Bynoe-Gittens – Füllkrug

Tippelde

Az Union otthonában eddig négy bajnokit rendeztek ezzel a párosítással. Ebből hármat a Berlin nyert meg. Bár nem ők állnak előrébb, keretük még mindig elég jó ahhoz, hogy akár meglepetést okozva otthon tartsanak minden pontot.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső