Tottenham – Crystal Palace: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.02.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 28.
Tottenham
Teljesítmény:
V N D N V
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Március 02. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Crystal Palace
Teljesítmény:
N D V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyelőre az angol élvonal meccseiből nem igazán tudunk szemezgetni, hiszen ma este még a kupában lépnek pályára többen. Ám sem a Tottenham, sem a Crystal Palace nem lesz ott, ők már búcsúztak az FA Kupától. Ez egyrészt nyilván nem jó, másrészt viszont az, van lehetőségük feltöltődni egy fontos mérkőzés előtt. Az edzőváltáson átesett Palace megszerezte első győzelmét az új menedzserrel, a Tottenham pedig meglepetésre kikapott az előző körben.

Itt az idő arra, hogy kiköszörüljék ezt a csorbát, céljuk ugyanis továbbra is a Bajnokok Ligája. Melytől most öt pontra vannak. A másik fővárosi együttesnek ilyen merész céljai nincsenek, ők szimplán csak gond nélkül akarnak bent maradni. Dráma nélkül, izgulás nélkül meg anélkül, hogy a fejük kicsavarodna a folyamatos hátrafelé bámulásból.

Jöjjön a Tottenham – Crystal Palace mérkőzés!

Tottenham

Ugyan Harry Kane már nincs a Tottenhamnél, emiatt pedig sokan azt gondolták, a fővárosi együttes ennyi volt, szét fognak esni stb. Nem ez történt, Ange Postecoglou jól használta fel azt a pénzt, amit a Bayern München fizetett ki az angol csatárért. És összehozott egy olyan együttest, mely a Bajnokok Ligájára hajt. Legyünk őszinték, nem erre számítottunk. És lehet, hogy nem is fog összejönni, hiszen a Tottenham egyszerűen képtelen stabilizálni saját formáját, és néha olyan helyeken, olyan csapatok ellen botlanak meg, amire az ember nem számít. Csak a közelmúltban két ilyen esetet is fel lehet sorolni: ikszeltek az Everton ellen a Goodison Parkban, nem sokkal később saját szurkolóik szeme láttára kaptak ki a Wolverhamptontól.

Ez a mérkőzés volt hétvégén, a sima hazai győzelem helyett csalódás érte a drukkereket. A vendégek góljára volt még egy válasza Dejan Kulusevskinek, de Gomes másodjára is a kapuba talált, ezzel megnyerte a meccset Gary O’Neil csapatának.

A Spurs így egy kicsit távolabb került – megint – a negyedik helytől. Nem tudták kihasználni az Aston Villa gyengélkedését, Emeryék meg most 4-2-re nyertek a Forest ellen, így a különbség ismét ötpontos lett.

Aminek örülhet Postecoglou az a Manchester United veresége, mert így nem érték be őket pontszámban ten Hagék.

Ezúttal is hazai pályán próbálkozhat a Spurs, a White Hart Lane ikszet idén még nem látott, csak kilenc győzelmet és négy vereséget.

Öt játékos sem lehet pályán, köztük stabil kezdők is, mint amilyen Pedro Porro vagy Destiny Udogie. Mellettük pedig még mindig sérült Manor Solomon és Ryan Sessegnon, illetve a cserekapus, Fraser Forster sem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – Emerson Royal, Romero, van de Ven, Davies – Bissouma, Bentancur – Kulusevski, Maddison, Son – Richarlison

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.27.Premier League
crystal palace
1:2
tottenham
Premier League
2023.05.06.Premier League
tottenham
1:0
crystal palace
Premier League
2023.01.04.Premier League
crystal palace
0:4
tottenham
Premier League
2021.12.26.Premier League
tottenham
3:0
crystal palace
Premier League
2021.09.11.Premier League
crystal palace
3:0
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Crystal Palace

Egy hete történt, hogy edzés közben a Premier League legidősebb menedzsere, Roy Hodgson rosszul lett. Azonnal lemondott a vezetőedzői pozícióról, hiszen az egészsége többet ér, és ekkora stressznek kitennie magát 76 évesen nem kéne. Megnyílt az út egy menedzser előtt, hogy a PL-ben szerepeljen, ez a menedzser pedig Oliver Glasner lett, akit talán az Eintracht Frankfurtban ismerhettünk meg. Mióta onnan távozott nem volt munkája.

A bemutatkozás nem sikerült jól, a Palace csak ikszelt az Evertonnal, ezután viszont már jött az első siker, a Burnley ellen simán győztek a fővárosiak. Ehhez kellett a vendégek kulcsemberének korai kiállítása, no meg több hazai játékos jó teljesítménye. Végül Chris Richards gólja törte meg a jeget, onnantól már könnyű volt, tíz perc alatt még további két gólt rúgott a Palace. Egyet Jordan Ayew, egyet pedig Jean-Philippe Mateta.

Kellett ez a siker, mint egy falat kenyér, egy korty víz a sivatagban, ugyanis a CP nincs biztonságos helyen. A középmezőnyben vannak ugyan, ám a Luton csak nyolc pontra, és a két csapat között még ott a Bournemouth, az Everton, a Brentford meg a Nottingham Forest.

Idegenben hetek óta képtelenek nyerni, az összmérlegük is kifejezetten gyengének mondható. Három győzelmük, négy döntetlenjük és hat vereségük van.

Két játékos visszatérésére is van esély, Eberechi Eze mellett Will Hughes is már pályára léphet. Viszont továbbra is sérült Marc Guéhi, Michael Olise, Cheick Doucouré, Jesurun Rak-Sakyi és Rob Holding.

A várható kezdőcsapat:

Johnstone – Ward, Andersen, Richards – Munoz, Lerma, Wharton, Mitchell – Ayew, Eze – Mateta

Tippelde

A Spurs otthon eddig az alábbi csapatoktól kapott ki: Wolverhampton, West Ham, Aston Villa, Chelsea. A Palace itt bajnokit utoljára 1997-ben nyert. A Spurs hazai meccsei kétharmadát nyeri. Nekünk ennyi elég információ.

Tippjeink a következők:

1.: Tottenham győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső