Valencia – Huesca: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 22.
Valencia
Teljesítmény:
V N N D N
  • Camp de Mestalla
  • Szeptember 26. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Huesca
Teljesítmény:
V D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagyon nehéz idényre számíthat a Valencia, amelynél egyre forróbb a talaj, egyre nagyobbak a balhék. A Levante elleni meccsen már írtam erről, Peter Lim, a csapat szingapúri tulajdonosa nem a szurkolók és a csapat kedvence, a Turia-partiaknál még az is nagy kérdés volt, hogy elindulhatnak-e a bajnokságban. A klub anyagi helyzete borzasztó, aprópénzért váltak meg legjobbjaiktól és egyáltalán nem biztos, hogy a lejtő aljára értünk.

Ellenfelük az újonc, akinek eddig nem sok babér termett a La Ligában: Egy döntetlennel és egy vereséggel kezdték az idényt.

A Valencia – Huesca meccsen minden probléma ellenére a Denevérek az esélyesek, megvizsgáljuk, valóban így van-e?!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Celta Vigo – Valencia

Egy Eibar elleni döntetlen után fogadták a Valenciát a vigoiak, akik bár nem játszottak rosszul az első fordulóban, nem tudták áttörni vendéglátójuk védelmét, így 0-0 lett a mérkőzés vége. A Valencia pedig kétszer is egyenlíteni tudott a városi rivális ellen, majd a csereként beállt Manu Vallejo duplájával elragadta a három pontot.

Ezen az estén viszont nem tudták megfordítani a meccs állását, habár most is hátrányba kerültek és fel tudtak állni, a második pofon viszont K.O.-t jelentett. Iago Aspas volt a hazaiak hőse, ő szerezte meg a vezetést a 13. percben. Remek kiugratást kapott a leshatáron, a kifutó Domenech mellett elvitte a labdát és a hálóba passzolt. A VAR visszanézte az esetet, nem volt-e lesen a támadó, de Manzano játékvezető végül a középkör felé mutatott. Domenechnek volt dolga egyébként az első játékrészben, három védést is be kellett mutatnia. Sokkal jobban játszottak a hazaiak.

Mégis, a második félidő elején Maxi Gómez bombagóljával egyenlítettek a Denevérek. Maxi egyébként korábban a Celta játékosa volt.

De Iago Aspas a meccs 57. percében ismét lecsapott, szabadrúgásból lőtte meg a forduló talán legszebb gólját.

Lehetett volna ez egy sokkal komolyabb győzelem is, a Celta kétszer is eltalálta a kapufát, többször nem tudtak azonban hálóba találni. Ahogy a Valencia sem, mert Iván Villar a narancsmezesek szemét is kivédte, maradt a 2-1, jó meccsen nyert a Celta Vigo.

Előző meccs eredménye
2019.05.05.La Liga
huesca
2:6
valencia
La Liga
2018.12.23.La Liga
valencia
2:1
huesca
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Huesca – Cadiz

Két újonc nézett farkasszemet, akik közül mondhatjuk, hogy a Huesca kezdett jobban, a La Liga 2 végkimenetele miatt a Cadiznak volt miért visszavágni, az utolsó fordulóban happolták el előlük az első helyet.

A meccs első gólja a 11. percben esett, ehhez pedig szükség volt annak a Fernandeznek a nagy hibájára, aki remekül védett a Villarreal elleni első meccsen. Egy jobbról érkező labdát nem tudott megfogni, amely így a veterán Álvaro Negredo elé került, ekkora rutinnal pedig nem hibázott a csatár.

Nem volt egy eseménydús meccs, a Cadiz inkább a védekezésre összpontosított, az egész első félidőben összesen három kapura lövése volt a két félnek, gólja viszont csak a vendégeknek lett.

A fordulás után ugyanez folytatódott, mezőnyben a Huesca a Cadiz fölé nőtt, de a kapu előtt totális csőd jellemezte őket. A sárga mezes vendégek viszont lőttek, vagyis fejeltek még egy gólt, az első meccsen jól teljesítő Jorge Pombo fejelte be Malbasic finom, hajszálpontos beadását.

A meccs krónikájához tartozik még, hogy a Huesca szépített, de a gólt végül nem adták meg. Nagyon érdekes jelenet volt, egy kapu elé ívelt szabadrúgás került Mosquera Parada elé, aki lőtt és bár Cifuentes védett, gyanús volt, hogy a labda áthaladt a gólvonalon. Emiatt megvizsgálta a VAR és lám, valóban a vonal mögül szedte ki a kapus a labdát. Akkor lehet örülni a gólnak? Hát, nem. A beadás pillanatában ugyanis Pulido, a hazaiak belső védője lesről indult. Maradt a 0-2.

Egészen a meccs lefújásáig, a Cadiz megbosszulta a tavalyi szezon végén elszenvedett vereséget.

Összefoglalás

Bár a problémák nagyok, a Celta elleni meccs pedig nem jól sikerült, mégis azt gondolom, hogy a Valencia esélyesként léphet pályára szombaton délután. Ez a Huesca nem tűnik egy nehéz falatnak, bár ezt mondtam a Villarreal ellen is, és mégis 1-1-et játszottak ellenük. Igaz, az új edzővel és gyakorlatilag új középpályával megspékelt Sárga Tengeralattjáró még keresi önmagát.

Eddig kétszer csaptak össze, hiszen a Huesca két évvel ezelőtt is a La Liga tagja volt. A tavaszi meccsre bizonyára nem szívesen emlékeznek, hiszen hazai pályán szaladtak bele egy hatosba.

Az őszi meccsen viszont közelebb álltak a bravúrhoz, a Mestalla gyepén csak 2-1-re nyert a Valencia.

Lehet mondani, hogy meggyengült a Valencia, és ez így is van. Nincs már itt Rodrigo és Ferrán Torres, Dani Parejo és Coquelin, de azért maradtak jó játékosok, Wass, Gabriel Paulista, Guedes, Manu Vallejo, Maxi Gómez…

A Celta elleni meccsen viszont szerephez jutott két fiatal is, és ez jellemző lesz az egész idényben a Valenciára: Yunus Musah mindössze 17 esztendős, Vicente Esquerdo pedig 21, lehetséges, hogy őket többször fogjuk látni az idényben. A padon is rengeteg fiatal ült, akik a B csapatból kerültek fel, de hát… Szegény ember vízzel főz.

Az alapcsapat nem rossz, de a szezon vége necces lehet, hiszen nem tudják megfelelő minőségben helyettesíteni a legjobbakat. Most viszont még az elején járunk, így kötelezőnek tartom a Valencia győzelmét.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső