Vitebsk – Soligorsk: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 07.
Vitebsk
Teljesítmény:
V V N D N
  • Központi Stadion
  • Május 10. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Soligorsk
Teljesítmény:
N N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vasárnap újabb négy mérkőzést játszanak a Vysshaya Ligában és Dél-Korea mellett még Fehéroroszországban is maradunk egy kicsit (vagy sokat…), így aztán természetesen írok a forduló várhatóan egyik legjobb meccséről. Egyik csapat sem félénk, ha támadásokról van szó, így egy gólgazdag, jó meccsben reménykedem.

Vajon mire számíthatunk a Vitebsk – Soligorsk meccsen?

Mi történt az előző fordulóban?

A Vitebsk a múlt héten is hazai pályán játszhatott, méghozzá a Slavia Mozyr ellen. Sokáig tűnt úgy, hogy az övék lesz a győzelmet jelentő három pont, de aztán két kihagyással minden álmuk szertefoszlott.

A Mozyr szerzett vezetést Narh tizenegyesével még az első félidőben, ezt az állást 10 perc alatt megfordította a Vitebsk a második játékrészben, de volt még egy csavar a mérkőzésben, a csereként beállt Slyusar két perc alatt lelohasztotta a mosolyt a hazai szurkolókról, játékosokról egyaránt.

Történt, hogy a 77. percben beszálló belorusz játékos egy szögletet követően volt jó helyen. Igazi tűzijáték volt, óriási védést mutatott be első alkalommal a kapus, de Slyusar lövésébe már nem tudott beleérni. Sőt, igazából mozdulni sem tudott.

Majd egy perccel később ismét Slyusart találta meg a labda a tizenhatoson belül, ahol a lövőcselét nem tudta végigvinni, mert kapott egy rúgást a lábára.

Ha már kiharcolta, ha már egyenlített, ő akart lenni a meccs hőse, így elvállalta a tizenegyest. Nem hibázott és ezzel a Mozyr vert helyzetből megnyerte a meccset a Vitebsk ellen.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.21.Vysshaya League
soligorsk
4:0
vitebsk
Vysshaya League
2019.05.26.Belarus Cup
vitebsk
0:2
soligorsk
Belarus Cup
2019.05.12.Vysshaya League
vitebsk
1:0
soligorsk
Vysshaya League
2018.10.31.Vysshaya League
soligorsk
2:1
vitebsk
Vysshaya League
2018.04.07.Vysshaya League
vitebsk
2:1
soligorsk
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Soligorsknál most kezdenek belejönni, hiszen bár rosszul indították a bajnokságot, hétről-hétre meggyőzőbb teljesítménnyel rukkolnak elő, és bár a kupadöntőbe nem jutottak be, óriási meccset játszottak a Bresttel. 0-4-es összesítés is volt már azon a mérkőzésen, innen kapaszkodott vissza a Soligorsk, végül 4-4-gyel búcsúztak.

A bajnokságban az Isloch Minsk volt az áldozat, én is a hazaiak győzelmére tippeltem, de ekkora különbségű győzelmet nem gondoltam volna, hiszen az Isloch stabil csapat benyomását keltette eddig a szezonban. A meccs viszont 4-0 lett a hazaiaknak, ami talán túlzó eredmény, pláne akkor, ha a statisztikát is szemügyre vesszük.

Lisakovics duplázott, mellette Podstrelov és Bodul is kapuba talált. Mondhatjuk tehát, hogy ebben nem volt meglepetés, általában ők szállítják idén a gólokat a Soligorsknál.

A csapatok

A Soligorsk jó formája most már egyértelműen látszik, támadóik is elkezdték termelni a gólokat, utolsó 3 meccsükön 10 gólt szereztek. Közülük kiemelkedik Lisakovics, az új szerzemény, egyre jobban kezdi felvenni a ritmust.

Idegenben nem szerepel rosszul a Soligorsk, három meccsen két győzelem és egy döntetlen, bár a Smolevichi elleni 0-0 árnyékot vet a teljesítményre, főleg ha tudjuk, hogy a Brestet meg tudták verni.

A Vitebsk hazai pályán épp most vesztette el veretlenségét, ahogy írtam: egy nyerhető meccsen. Elég volt egyetlen rövidzárlat, hogy pont nélkül fejezzék be a mérkőzést.

Egymás elleni párharcuk elképesztő Soligorsk fölényt hoz: 18 alkalommal győzték le a Vitebsket, fordítva ez csak négyszer történt meg, míg a maradék négy mérkőzés végződött döntetlen állással. Ez azért sokat elárul arról, hogy mi várható a meccsen.

Ha az oddsokat is szemügyre vesszük, még egyértelműbb képet kapunk: 5-6 között mozog az odds hazai győzelemre és 1.6-1.7 a vendégre. Persze, csak az oddsoknak nem hinnék, de mindent figyelembe véve ez még inkább afelé tendál bennünket, hogy a vendégekre fogadjunk.

Jobb forma, jobb csapat és hihetetlen fölény az örökmérleget tekintve. Ennél több nekem nem kell, hogy azt mondjam: Ezt a meccset a Soligorsk fogja megnyerni. A 2,5 gólnál több opció jó választás lehet, ha pedig a kettőt egyberakjuk, még jobb szorzót kapunk. A tippem: 0-3; 1-3.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső