Wales – Lengyelország: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 23.
Wales
Teljesítmény:
V V D V N
  • Cardiff City Stadium
  • Szeptember 25. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Lengyelország
Teljesítmény:
V V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hivatalosan még nem jelenthetjük ki, hogy Wales kiesett, de az esély megvan rá. Most olyan 70-30-ra tippelem, hogy a britek fognak kiesni. Az esélyük még megvan a bentmaradásra, itt is szükség van egy kis számolgatásra, de a helyzet egyszerűbb, mint gondolnánk: Ha két góllal legyőzik Lewandowskiékat, akkor ők maradnak, ha nem, akkor kiesnek.

Az a nagy helyzet, hogy Rob Page-ék – aki maradt a szövetségi kapitány, pedig anno Ryan Giggset helyettesítette, de a botrányba keveredett korábbi kiváló középpályás azóta sem tért vissza – mindent feláldoztak a Világbajnokság oltárán. Érthető, és már a múltkor is mondtam, hogy teljesen megértjük őket. A Nemzetek Ligája egy kisebb reputációjú sorozat, a Világbajnokság meg… Egészen más tészta.

Mivel a pótselejtezőt úgy időzítették, hogy egybeesett az NL kezdésével, Page minden energiájával azon volt, hogy legyőzzék az ukránokat. És ez meg is történt, Wales ott lesz a VB-n. És nem drága ez az ár, amit fizetnek.

A csoport egyetlen nyeretlen tagjáról van szó, Lengyelország az odavágót 2-1-re megnyerte, ezért van most jobb helyzetben, de a kvartettet a két Benelux-állam dominálta.

Michniewiczéknek nem lesz könnyű dolga, ha nyerni akarnak. Még az odavágón is megszenvedtek, amikor Page egy picit tartalékosabb csapatot küldött ki, amikor a fejek máshol jártak. És most még idegenben kéne jó eredményt elérni. Egy döntetlen elég, és Lengyelország teljesen meg fog elégedni azzal, ha csak egy pontot szereznek.

A cikk írásakor odds még nincs, azzal most nem tudok szolgálni nektek.

Következzen a Wales – Lengyelország mérkőzés!

Wales

Wales a papírformának megfelelően kikapott Belgiumban. Az első félidőben nagyon gyengén játszottak, észre sem lehetett venni, hogy a pályán vannak, és semmiféle veszélyt nem jelentettek Thibaut Courtois kapujára, de a másodikban jelentősen összeszedték magukat, és Kieffer Moore góljával egyszer mattolni tudták a Real Madrid kapusát.

Viszont ez nem segített, kevés volt, Wales továbbra is nyeretlen a csoportjában, öt forduló elteltével csak egy pontot szereztek.

Valószínűleg Rob Page számított rá, hogy Lengyelország is ki fog kapni, így a nagyágyút, Gareth Bale-t csak a kispadon jegelte, a támadó Amerikából utazott, minden bizonnyal nem volt százszázalékosa nn friss, és nem akart kockáztatni a mester.

De most, a lengyelek ellen már ott lesz a kezdőben, a gólt szerző Kieffer Moore mellett.

Page több poszton is változtathat. Véleményem szerint Matthew Smith helyét Joe Morrell veszi majd át, Wayne Hennessey helyett Danny Ward kerülhet a kezdőbe, míg – amit már mondtam – Brennan Johnson vagy Daniel James helyét Bale veheti át.

Több fontos sérültje van az együttesnek, mint Aaron Ramsey, Adam Davies vagy Harry Wilson.

A teljes keret:

Kapusok: Wayne Hennessey, Danny Ward, Tom King

Védők: Neco Williams, Rhys Norrington-Davies, Ben Davies, Ben Cabango, Joe Rodon, Chris Mepham, Ethan Ampadu, Chris Günter, Connor Roberts, Sorba Thomas

Középpályások: Joe Allen, Joe Morrell, Dylan Levitt, Rubin Colwill, Jonny Williams, Wes Burns, Matt Smith, Dan James, Luke Harris, Brennan Johnson

Támadók: Kieffer Moore, Mark Harris, Gareth Bale, Rabbi Matondo, Tyler Roberts

A várható kezdőcsapat:

Ward – Roberts, Rodon, Mepham, Williams – Morrell, Ampadu, Norrington-Davies – Johnson, Bale – Moore

Egymás elleni meccsek:

Ahogy azt már fentebb említettem, mikor június elején találkozott egymással a két csapat, Wales egyáltalán nem a Nemzetek Ligájával volt elfoglalva. Pár nappal később játszották a pótselejtező döntőjét, ahol a VB-szereplés volt a tét. Így már akkor is mondtuk, hogy Zielinskiék nyerni fognak. A vártnál nehezebben, de ez össze is jött, 2-1 lett a találkozó. Jonathan Williams góljával a vendégek vezettek, majd jött Kaminski és Swiderski, és a hajrában fordítottak. A meccs illeszkedett a sorba, hiszen korábban hét meccsből ötöt a lengyelek nyertek, Wales 1973 óta nyeretlen.

Előző 5 meccs eredménye
2022.06.01.Nemzetek Ligája
lengyelország
2:1
wales
Nemzetek Ligája
2009.02.11.Barátságos Mérkőzés
wales
0:1
lengyelország
Barátságos Mérkőzés
2005.09.07.VB-selejtező 2006
lengyelország
1:0
wales
VB-selejtező 2006
2004.10.13.VB-selejtező 2006
wales
2:3
lengyelország
VB-selejtező 2006
2001.06.02.VB-selejtező 2002
wales
1:2
lengyelország
VB-selejtező 2002
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lengyelország

Lengyelország egy pont megszerzésével bebiztosíthatta volna a bentmaradást, így most még izgulniuk kell az utolsó fordulóban. Nyilván őket is sokkal jobban foglalkoztatja a Világbajnokság, de azért nem szeretnének kiesni.

A hollandok elleni hazai meccsen egyáltalán nem játszottak rosszul, viszont a kapu elé ritkán jutottak csak le.

Wojciech Szczesny már ott volt a csapatban, és alapvetően Michniewicz nem tartalékolt, de a védelem nem tudta megfogni a vendégeket. Sok, rövid passzal játszottak a hollandok, amit nem tudott lereagálni a hazai gárda.

Egy nagy helyzetük volt a hazaiaknak, amit Arkadiusz Milik hagyott ki, a kapu torkában vágta fölé a labdát a második félidőben.

Akinek a Juvéban jól megy, előfordulhat, hogy Lewa mellett helyet kap, bár inkább egy védekezőbb felállásra számítok a csapattól most, hogy egy pont elegendő a sikerre.

A teljes keret:

Kapusok: Łukasz Skorupski, Bartłomiej Drągowski, Wojciech Szczesny

Védők: Kamil Glik, Bartosz Bereszyński, Jan Bednarek, Tomasz Kędziora, Arkadiusz Reca, Paweł Dawidowicz, Robert Gumny, Jakub Kiwior, Mateusz Wieteska

Középpályások: Grzegorz Krychowiak, Kamil Grosicki, Piotr Zieliński, Karol Linetty, Mateusz Klich, Przemysław Frankowski, Sebastian Szymański, Nicola Zalewski, Szymon Żurkowski, Jakub Kamiński, Mateusz Łęgowski, Jakub Piotrowski, Michał Skóraś

Támadók: Robert Lewandowski, Arkadiusz Milik, Krzysztof Piątek, Karol Świderski

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Bednarek, Glik, Wieteska – Frankowski, Krychowiak, Linetty, Zalewski – Szymanski, Zielinski – Lewandowski

Tippelde

Kemény mérkőzésre van kilátás. A lengyelek tartani akarják a 0-0-t, kontrákra építeni, közben Wales menni fog előre, ahogy csak tud, hiszen számukra egy egygólos győzelem nem elég. Minimum kettővel kell nyerniük.

A lengyel védelem jobb, mint amit mutattak a hollandok ellen, és úgy gondolom, meg fogják tudni állítani a walesieket. Két és fél gól alatti eredményre számítunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.74 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.76 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső