Watford – Norwich: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 19.
Watford
Teljesítmény:
D V V V V
  • Vicarage Road
  • Január 21. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Norwich
Teljesítmény:
N V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kiesési rangadó a Premier League-ben! A Watford – Norwich találkozón két újonc feszül egymásnak a Vicarage Roadon. Egyiküknek sem megy a szekér, a Norwich 13 ponttal a 18., kieső helyen van, míg a Watford egy ponttal szerzett eddig többet, és éppen előttük tanyáznak a legrosszabb bent maradó helyen. Ez könnyen változhat, és a Norwich az idényben először nem állna kiesőhelyen. Ez bizonyára motiválja Dean Smithéket, akik a hétvégén meglepetés-győzelmet arattak az Everton ellen, ami aztán végül Rafa Benitez állásába került.

A Watford és a Norwich is próbálkozott már az edzőváltással, a szezont Daniel Farkéval és Xiscoval kezdték meg, ma viszont már Dean Smith és Claudio Ranieri irányítják a csapatokat.

Tegyük azért hozzá, hogy a Watford két mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a kanárik, így – ha nyernek Pukkiék – akkor is hamar visszakerülhetnek a kiesőhelyek egyikére.

Be kell látni, hamarosan a Newcastle is meg fog indulni felfelé, ez szinte törvényszerű. Lehet, hogy a két kieső játékát látjuk majd most pénteken?

Watford

Egy nagyon picit tudtak javítani a statisztikákon a darazsak: A hétvége folyamán nem kikaptak a Newcastle Unitedtől, hanem egy pontot elraboltak a St. James Parkból. Legnagyobb sajnálatunkra, meg voltunk győződve, hogy a szarkák otthon tartják mindhárom pontot.

Ettől függetlenül a Watford a legrosszabb formában levő csapatok egyike, sőt… Igazából ők a legrosszabbak, ha 10 meccses periódust nézünk. Az egy győzelem, egy döntetlen, nyolc vereség nem túl jó eredmény, és most már ott tart a csapat, hogy határozottan a kiesés ellen kell küzdeniük.

Egy pontra a 18. hely, kijelenthető, hogy Claudio Ranieri nem tudta felspannolni a srácokat arra a szintre, amelynek segítségével kilábalhattak volna a gödörből.

Hazai formájuk éppolyan rossz, mint maga az összkép. Négy meccset buktak (sorozatban), és csak a Manchester United együttesét tudták megverni. A formálódó MU-nál ezt követően döntöttek Ole Gunnar Solskjaer menesztéséről. Szóval ez sem ma volt…

Valahol kétségbeejtő, hogy a gólszerzés mennyire nem megy. Hazai pályán kétszer annyi gólt kaptak Bachmannék, mint amennyit rúgtak. Ők jelenleg a hazai tabellán a leggyengébbek, összesen hét pontot gyűjtöttek.

Ismaila Sarr nagyon hiányzik, ő a szezon kezdetén a hátára vette a csapatot, sérülésével egyidőben kezdett el visszaesni a Watford. Nem lesz még a pályán sérülés miatt Nicolas Nkoulou, Peter Etebo és Kwadwo Baah, Imran Louza, Adam Masina és William Troost-Ekong az Afrika Kupán vannak.

A Watfordnak kedden lett volna egy meccse a Burnley ellen, de végül azt sem tudták megrendezni. Talán ez a kis pihenp segít az együttesen.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – Kiko – Cathcart, Samir, Kamara – Kayembe – Pedro, Cleverley, Sissoko, Dennis – King

Egymás elleni meccsek:

30 közös meccsük volt a történelem során, legtöbbje azért nem az első osztályban. A kétezres évek elején mindkét legénység a másodosztály tagja volt, és a mérkőzések java része ott zajlott.

Mindössze négy döntetlen született ezeken a találkozókon, 16 alkalommal a Watford, 10-szer a Norwich nyert. Szeptember 18-án a kanárik hazai pályán fogadták a darazsakat, akik aztán oda szúrtak, ahol fáj: 3-1-re nyertek.

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.18.Premier League
norwich city
1:3
watford
Premier League
2021.04.20.Championship
norwich city
0:1
watford
Championship
2020.12.26.Championship
watford
1:0
norwich city
Championship
2020.07.07.Premier League
watford
2:1
norwich city
Premier League
2019.11.08.Premier League
norwich city
0:2
watford
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Norwich

Hát, erre nem gondoltunk. Amikor a tippet írtuk a Norwich – Evertonról eszembe sem jutott volna, hogy az lesz a vége, hogy a kékek vereséget szenvednek, Rafa Benitezt pedig kirúgják. Na jó, az utóbbiban biztos voltam, a spanyol már nagyon a szőnyeg szélén táncolt.

A Norwich ezzel újra táplálni kezdte a reményt sajátjaikban, hogy ebből akár bent maradás is lehet. A 13 pont még mindig piszok kevés, de legalább valami. A 2-1-es győzelem után maximálisan elégedettek lehetnek, még akkor is, ha tudjuk, hogy az Everton most nagyon nagy hullámvölgyben van.

Idegenbeli mérlegük pocsék: 1-2-7-tel, összesen 3 rúgott góllal állnak…

Maximilian Aarons és Brandon Williams, sőt Tim Krul is visszatérhet pénteken, de azért még így is lesznek hiányzói Dean Smith-nek. Billy Gilmour, Christoph Zimmermann, Mathias Normann, Lukas Rupp, Andrew Omobamidele és Kenny McLean egyaránt nem szerepelhetnek pénteken. Mindegyikük sérült, kivéve McLeant, aki elkapta a koronavírust.

A várható kezdőcsapat:

Krul – Aarons, Hanley, Gibson, Williams – Lees Melou, Sörensen – Tzolis, Idah, Rashica – Pukki

Tippelde

Az utóbbi időben az eredmények nagyon változóak voltak. Most is nehéz lesz kiügyködni, melyik csapat nyerhet. Mi a Watfordot egy kicsit esélyesebbnek látjuk, de nem mernénk őket megtenni.

Maradunk a két és fél gól alatti eredménynél. Az óvatosság ez esetben szinte kötelező.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.92 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.90 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső