Watford – Swansea: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 04.
Watford
Teljesítmény:
N D V D N
  • Vicarage Road
  • Október 05. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Swansea
Teljesítmény:
N N V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Swansea az a csapat, amelyik mindig képes meglepni. Nem úgy, mint a Reading, amit ők csinálnak, az egészen más szint. A hattyúktól évek óta azt várják, hogy kerüljenek vissza a Premier League-be, de ez csak nem sikerül. Tavaly elképesztően messze voltak ettől, a középmezőnyben végeztek, annak is inkább a végén, közelebb voltak a kieséshez, mint a feljutáshoz.

Idén is érdekes mérkőzéseket játszottak eddig, és én már le is mondtam róluk. De most mintha kicsit magukhoz tértek volna, az elmúlt hetekben jönnek a győzelmek, és egészen a felsőház aljáig kapaszkodtak.

Most a Watfordhoz utaznak, ami nem lesz könnyű menet, még úgy sem, hogy a lódarazsak nem olyan erősek, mint azt korábban hittük. A nagy fejetlenség viszont talán már véget ért a csapatnál, és esélyük lesz a szezon végén a feljutásért harcolni. Most ott vannak a hetedik helyen, egy pontra a play-offot jelentő helyek. Ezt meg kell ragadniuk.

Tekintve, hogy a Watford javarészt otthon gyűjtögeti a pontokat, és nagy százalékkal nyeri a meccseit, ezúttal is ők a favoritok.

A bukmékerek 1.90-et fizetnek, ha a lódarazsak nyerik a mérkőzést, 4.20-at, ha a Swansea, és 3.50 körüli pénz jár a döntetlenért.

Tele van sérülttel a hazai csapat, így vannak kétségeink, de a fogadóirodák elég biztosak a dolgukban. Más kérdés, hogy mi sosem rájuk és az oddsaikra hallgatunk.

Jöjjön a Watford – Swansea mérkőzés!

Watford

A tavalyi idény kezdetén úgy hittük, a Watford elegendő lehet az első osztályhoz, azt hittük, simán bent fognak maradni. Aztán ahogy haladtunk előre az időben, kiderült, hogy mekkora fejetlenség van az együttes háza táján. Jöttek az edzőváltások, a téli bevásárlás, egyszerűen semmi és senki nem volt a helyén. Ennek fejében pedig még a sérülések is sújtották a csapatot. Féltávnál majdnem biztosak voltunk abban, hogy innen már nincs visszaút… Nem is lett.

Egy kis frissítés ráfért a csapatra, pontosabban az, hogy az alapoktól kezdjenek mindent. A játékosok jó része távozott, jött egy új edző, és tiszta lappal vágtak neki a Championshipnek. És most jelenleg a hetedik helyen állnak, ami ugye nem ér még csak play-offot sem.

A helyzet még bőven menthető, a Watford most négy győzelemmel, öt döntetlennel és két vereséggel áll. Az élbolyhoz nagyon közel állnak, egészen a negyedik helyig léphetnek előre, ha most nyernek. Persze ehhez kell az is, hogy az előttük levő trió, a Burnley, a QPR és a Blackburn ne nyerjen.

Utolsó meccsükön a Stoke-ot fogadták, és meglepően sima győzelemmel léptek túl a középmezőnyben levő együttesen. Ismaila Sarr, Ken Sema, Keinan Davis és Vakoun Bayo találtak be a hálóba. Ez volt egyébként Slaven Bilic első mérkőzése a kispadon. Ugyanis a csapat edzőt váltott, a Sunderland elleni döntetlen után menesztették Rob Edwardsot. A vezetőségnek tehát továbbra sincs sok türelme a mesterekkel…

Otthon 3-1-1-es mérleggel rendelkeznek, ami azért nem rossz, és magabiztosan várhatják a Swansea-t.

Rengeteg a sérült a csapatban, ami érint minden csapatrészt. Nincs Craig Cathcart és William Troost-Ekong, sérült továbbá Tom Cleverley, Tom Dele-Bashiru, Jeremy Ngakia, Samuel Kalu, Joao Pedro és Rey Manaj is.

Egy kis rotáció a sűrű program miatt lehet, Imran Louzát és Kortney Hausét is kezdetheti Slaven Bilic.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – M. Gaspar, Sierralta, Hause, Kamara – Choudhury, Kayembe – Sarr, Louza, Sema – Davis

Egymás elleni meccsek:

A Watford egyéves távollét után tért vissza a másodosztályba, a Swansea pedig volt olyan kedves, hogy türelemmel várt rájuk. Öt évvel ezelőtt még mindketten az első osztályban harcoltak, aztán a hattyúk távoztak a PL-ből, és azóta sem tértek vissza, míg a Watford próbálkozik megmaradni a legjobbak között, de láthatóan nem sok sikerrel.

2021-ben találkoztak utoljára, amikor a lódarazsak feljutottak. Akkor a Swansea is közel járt, a negyedik helyen végeztek, de a play-off során elbuktak. Veszélyt hazai pályán tudtak a Watfordra jelenteni, otthon megverték őket, idegenben viszont kikaptak. Az utolsó öt mérkőzésükön háromszor a Watford, kétszer a Swansea győzött.

Nézzük, mi a helyzet a Vicarage Roadon lejátszott találkozóikkal: Ötből négyet a hazaiak nyertek meg, a hattyúknak egyszer sikerült az utóbbi időben pontot szerezni, 2017-ben 2-1-re nyertek, még az élvonalban.

Gólok terén változó, szoros meccseket vívnak, ritka, hogy többgólos mérkőzéseket játszanak, általában az egyik csapat egy góllal jut túl a másikon.

Előző 5 meccs eredménye
2021.05.08.Championship
watford
2:0
swansea city
Championship
2021.01.02.Championship
swansea city
2:1
watford
Championship
2019.09.24.Angol Ligakupa
watford
2:1
swansea city
Angol Ligakupa
2017.12.30.Premier League
watford
1:2
swansea city
Premier League
2017.09.23.Premier League
swansea city
1:2
watford
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Swansea

A Swansea az utolsó öt mérkőzéséből csak egyet veszített el, nincsenek tehát rossz formában a hattyúk. A hétvégén a West Brom elleni találkozón tudtak nyerni idegenben, egy őrült mérkőzésen. A WBA 2-1-re vezetett, majd a Swansea egyenlített. A 81. percben a hazaiak kihagytak egy tizenegyest, néhány perc múlva pedig a vendégek meglőtték a győztes gólt. Egyébként Matthew Sorinola, Olivier Ntcham és Michael Obafemi találtak a hálóba.

A gyenge kezdés után a Swansea magához tért, és feljöttek a középmezőnybe, most 4-3-4-es mérleggel rendelkeznek. Itt nem volt edzőváltás, simán csak bíztak Russell Martin képességeiben, és kitartottak mellette. Ez egyelőre kifizetődő megoldásnak tűnik. Egyelőre.

Az együttes idegenben 2-2-1-es mérleggel rendelkezik, ami nem számít rossznak, a kilencedik legjobb eredmény.

Obafemi és Ntcham is csak csere volt a West Brom ellen, góljuknak köszönhetően azonban bejátszották magukat a kezdőbe, elviekben a skót szorít nekik helyet. Ez azt jelenti, hogy Fulton és Cooper kerülhet ki, azt ugyanis nehezen képzelném el, hogy Joel Piroet padra rakják.

Három játékos sérült, Liam Walsh, Liam Cullen és Joe Allen. A walesi középpályás már edzésbe állt, de az erőnléte még nem elegendő ahhoz, hogy akár csak csereként is pályára lépjen.

A várható kezdőcsapat:

Benda – Wood, Naughton, Cabango – Sorinola, Cundle, Grimes, Manning – Ntcham, Piroe – Obafemi

Tippelde

Az edzőváltás láthatóan jót tett a Watforddal, bár a Stoke nem egy erős ellenfél. A mostani inkább lesz nagy teszt Slaven Bilicnek, de úgy hiszem, hogy a sérültek ellenére ők jöhetnek ki jobban a meccsből.

Russell Martin, bár a csapat magára talált, a hírek szerint a szakadék szélén áll, és ez a nyomás negatívan hathat a csapat játékára. Főleg egy olyan együttes ellen – vendégségben -, akik a feljutásra hajtanak.

Véleményem szerint két és félnél több gólt láthatunk majd a meccsen, valamint szerintünk a Watford nyerni tud a hattyúk ellen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.95 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső