Werder Bremen – Borussia Mönchengladbach: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 29.
Werder Bremen
Teljesítmény:
D V N V N
  • Weserstadion
  • Október 01. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Gladbach
Teljesítmény:
N D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nekünk eddig nagyon tetszik a Werder Bremen idei játéka. Újoncként, megújulva tértek vissza egyéves kihagyást követően, és most nagyon úgy néz ki, hogy megragadhatnak a legjobbak között. Tudtuk, hogy jó csapatuk van, de azt nem, hogy ennyire. Na jó, azért el nem dobjuk tőlük az agyunkat, de mindenképp kellemesebb meglepetést nyújtanak, mint azt elsőre gondoltuk.

Ezúttal egy kemény feladat vár rájuk, a Mönchengladbach együttesét kellene hazai pályán legyőzniük. Ami nem lesz épp sétagalopp, a nyáron edzőt váltó együttes sikeresen összeszedte magát, Daniel Farke egyelőre az élbolyban tartja az együttest.

Ők is aztán úgy ugrálnak föl-le, mintha muszáj lenne, míg tavalyelőtt még az élmezőny tagjai voltak, azelőtt meg még a BL-ben is szerepelhettek, tavaly csak a középmezőny közepén fejezték be a bajnokságot.

Kellett a frissítés, az új szemlélet, pedig tavaly sem ült rossz edző a kispadjukon, konkrétan csak az év edzője, Adi Hütter irányította őket. Mégsem jöttek az eredmények.

De most azért jönnek, és a Gladbach most is úgy lép pályára, hogy győzni szeretne. A bukmékerek szerint erre megvan minden esélyük… pont ugyanannyi, mint a hazaiaknak. Fura ezt látni, egy újonc és egy – mondhatni – élcsapat játszik egymással, mégis ugyanolyanok az esélyeik: 2.50-re taksálják a Werdert és a Mönchengladbachot is. A döntetlen szerintük elég valószínűtlen, van olyan iroda, ahol 4-szeres pénzt ér a döntetlen.

Jöjjön a Werder Bremen – Borussia Mönchengladbach mérkőzés!

Werder Bremen

Még csak a szezon ötödénél járunk, de a Werder Bremen már most több emlékezetes mérkőzést játszott, mint két évvel ezelőtt a teljes szezonban, amikor végül kiestek. Vegyük például a Borussia Dortmund elleni győzelmet, amikor a 90. percben még az ellenfelük vezetett 2-0-ra, vagy az Eintracht Frankfurt elleni találkozót, ahol hatalmas csatában maradtak alul, 4-3-ra kaptak ki.

Vannak kellemetlenebb meccseik is, az Augsburg elleni hazai vereség tekinthető annak a mostani idényből.

A Werder 9 szerzett ponttal a tabella tizedik helyét foglalja el most, kétszer nyertek eddig, háromszor a

Sok gól esik a meccseiken, ők maguk 13-szor találtak be, de a védelem sincs néha a helyzet magaslatán, ugyanis 12-szer vették be a kapujukat.

A válogatott meccsek előtt a gyenge formában játszó Bayer Leverkusenhez látogattak, és 1-1-es döntetlent értek el. Ami azért nem rossz, hiszen mégiscsak a tavalyi bronzérmesről beszélünk. Pontot jelentő góljukat Milos Veljkovic szerezte.

Mostani jó szereplésük az idegenbeli mérkőzéseknek köszönhető, hiszen ott nyolc pontot szereztek, hazai környezetben meg csak egyet. 2-2-t játszottak a VfB Stuttgarttal, aztán kikaptak a Frankfurttól és az Augsburgtól.

Amos Pieper, a nyáron a Bielefeldből érkező tehetséges védő nem lesz ott a pályán, miután ennyi idő alatt sikeresen összehozott öt sárga lapot, így eltiltott lesz a találkozón.

Még egy fontos hiányzója lesz az együttesnek, ő nem más, mint Leonardo Bittencourt, aki sérüléssel bajlódik, csak úgy, mint Jean-Manuel Mbom és Dikeni Salifou. Bittencourt és Mbom hamarosan ismét játszhatnak, Salifou majd csak az év végén edzhet újra.

Ole Werner mester nagyjából tudja, milyen kezdővel álljon ki, érdekes, hogy hiába jött Oliver Burke a nyáron, hiába szerzett fontos gólokat, a Füllkrug – Ducksch kettőst nem tudja megtörni, és most is csak a kispadra szorul a skót támadó.

A védelemben Piepert kell pótolni, ami nem lesz egyszerű feladat, Veljkovic és Friedl mellett Niklas Stark kaphat helyet.

A várható kezdőcsapat:

Pavlenka – Stark, Veljkovic, Friedl – Weiser, Gross, Jung – Schmid, Stage – Füllkrug, Ducksch

Egymás elleni meccsek:

Mivel tavaly a Werder Bremen a másodosztályban játszott, ezért bajnoki meccset utoljára a 2020/2021-es idényben játszottak. Akkoriban nem ment a Werdernek, de ez a korábbi évekre is elmondható, amikor a Mönchengladbach volt az ellenfél.

Ötből hármat nyertek meg a közelmúltban, két meccs iksszel ért véget. Brémai győzelem tehát nem mostanában volt, hogy egészen pontos legyek: 2015-ben, egy kupameccsen tudta 4-3-ra legyőzni a Bremen a Gladbach együttesét.

A Weserstadionban még egyértelműbb a kép, öt mérkőzésből négyet nyertek meg a vendégek, a Bréma legjobb eredménye egy döntetlen 2020-ból.

Előző 5 meccs eredménye
2021.05.22.Bundesliga
bremen
2:4
gladbach
Bundesliga
2021.01.19.Bundesliga
gladbach
1:0
bremen
Bundesliga
2020.05.26.Bundesliga
bremen
0:0
gladbach
Bundesliga
2019.11.10.Bundesliga
gladbach
3:1
bremen
Bundesliga
2019.04.07.Bundesliga
gladbach
1:1
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Borussia Mönchengladbach

Nem azt mondom, hogy kiváló csapattá vált a Borussia Mönchengladbach hirtelen, de tény, hogy jobban megy nekik a játék, mint a mögöttünk hagyott szezonban. Emlékezhettek, jártak nagyon mélyen is, bőven az alsóházban, és bár valamennyire a hajrában fel tudtak kapaszkodni, az idény csalódással zárult. Az európai kupaindulásról nem is álmodhattak, a cél idén egyértelműen az, hogy legalább az EKL-ben elindulhassanak.

Nyáron jött Farke, aki Hüttert váltotta, és egyelőre a váltás bejött. A Mönchengladbach a hatodik helyen áll jelen pillanatban, 3 győzelemmel, 3 döntetlennel 12 pontot szereztek, és eddig csak egyetlen alkalommal, a Mainz ellen szenvedtek vereséget. Mondjuk az elég meglepő volt…

A bajnoki szünet előtt a Leipzig együttesét fogadták hazai pályán. Különleges meccs volt, mivel Marco Rose ült a vendégek padján, és tudjuk, hogy ő volt az az edző, akivel a közelmúlt legnagyobb sikereit elérte a Mönchengladbach. A játékosok ezzel nem foglalkoztak, és 3-0-ra verték el Szoboszlaiékat…

Jonas Hofmann az első félidőben kétszer talált be, majd a folytatásban Ramy Bensebaini is gólt szerzett, miközben a lipcseiek támadásait remekül akadályozták meg hátul.

A Borussia Mönchengladbach idegenben elért eredményeit látva felfedezhetjük, hogy még nem nyertek meccset, ikszeltek a Schalkéval, aztán a Bayern Münchennel, végül pedig a Freiburggal.

Komoly sérültlistával rendelkezik az együttes: Hannes Wolf mellett Tobias Sippel hiányzik, valamint három kulcsember, Ko Itakura, Florian Neuhaus és Alassane Plea.

Emiatt is gondoljuk, hogy Farke nem fog változtatni a múltkori kezdőcsapatán. A gárda jól szerepelt, és a kulcsemberek sem tértek vissza, nincs oka módosítani.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Scally, Friedrich, Elvedi, Bensebaini – Weigl, Koné – Hofmann, Kramer, Stindl – Thuram

Tippelde

Masszív csapatnak tartom a Werdert, szerintem idén nem lesz gond a kieséssel, bőven vannak olyan együttesek, akik gyengébbek, mint a brémaiak. Hazai pályán első győzelmüket keresik a zöldmezesek, és vannak kétségeim afelől, hogy pont a mostani találkozón szerzik meg azt.

Afelől azonban nincsenek, hogy gólokat láthatunk majd a mérkőzésen. A Gladbach és a Werder is főként a támadásokra támaszkodik, és ezt ezúttal sem fogják elhagyni. Két és fél gól feletti eredményre számítunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.55 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.53 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.53 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső