West Ham – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 19.
West Ham
Teljesítmény:
N V D N V
  • London Stadium
  • Február 21. 13:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Tottenham
Teljesítmény:
N V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Öt meccs, négy vereség. Ennyi kellett hozzá, hogy a Tottenham a Premier League élmezőnyéből a közepéig zuhanjon. Kilencedik helyen állnak José Mourinho tanítványai, és míg ősszel sokan bajnokaspiránsnak nevezték őket, addig most még az első hat valamelyike is veszélybe került. Sok sérültje van a csapatnak, de ez nem lehet kifogás, a keret erősségét tekintve nem kilencedik helyen kellene állnia a Spursnek.

Ellenfelük a csodacsapat, a West Ham lesz, David Moyes együttese tavaly még a kiesés elkerüléséért vívott elkeseredett – de sikeres – harcot, idén pedig annyira megtáltosodtak, hogy harcban vannak az európai porondért.

Necces meccs a West Ham – Tottenham, vagy mondhatnám háromesélyesnek, mert… Mert ez a helyzet. Ami tavaly még fix Spurs volt, az most már nem annyira egyértelmű. Ez pedig látszik a csapatokra adott oddsokon is.

Mindenesetre az biztató a Tottenham számára, hogy tegnap az Európa Ligában nagyon simán nyertek. De a Wolfsberger nem egy West Ham…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

West Ham – Sheffield United

Egy kicsit, csak egy kicsit játszik jobban a Sheffield az őszhöz képest, de ez a teljesítmény még mindig nem elég semmire, csak az utolsó helyhez. Egyre fogy a remény, hogy jövőre is az első osztályban láthatjuk a tavalyi – egyik – meglepetéscsapatot. Idén is meglepetés, amit tesznek, csak épp most nem pozitív irányban…

A WHU viszont a legpozitívabb csalódás, szóval számítani lehetett itt a hazai győzelemre. A bukik ebben annyira nem voltak biztosak, mutatja ezt az is, hogy kettes feletti szorzóval adták a West Ham győzelmét.

Aztán a vártnál sokkal simább lett. Legalábbis a végeredmény.

Úgy tűnik, Jesse Lingardnak jót tett a környezetváltás, hamar sikerült beilleszkednie és a játékára sem lehet panasz. Első meccsén duplázott, és bár most nem szerzett gólt, de gyors elfutásaival, lövéseivel okozott zavart Ramsdale-nek és az egész sheffieldi védelemnek.

Declan Rice szabadrúgását kell először megemlítenem, a középpályás lövését védte Ramsdale, a kipattanóra pedig ketten indultak meg: Enda Stevens és Craig Dawson. Utóbbi érte el előbb a labdát, így a Sheffield játékosa már csak ellenfele lábát kapta el. Declan Rice készülődött a büntetőhöz, amikor a bíró fülére szóltak, hogy Dawson a szabadrúgás pillanatában egy hajszálnyival előrébb volt, mint védője, így a tiziből nem lett semmi. Ilyenkor jó, hogy van videóbíró.

Ahogy említettem, Lingard folyamatos veszélyt teremtett a vendégek kapuja előtt, míg a Sheffield nem igazán játszott jól. Egyszer álltak közel a gólhoz, akkor is a WHU játékosa fejelt majdnem öngólt.

Végül is, Declan Rice számára csak összejött a tizenegyes, Jesse Lingardot John Egan buktatta a tizenhatoson belül. A védő olcsón, egy sárgával megúszta, de a büntetőt Rice belőtte, 1-0.

A második félidőre semmi nem változott, és az 58. percben már 2-0-t mutatott az eredményjelző. Aaron Cresswell szögletét Issa Diop csúsztatta a hosszú sarokba.

A kegyelemdöfést pedig a csereként pályára lépő Fredericks vitte be, a hosszabbításban alakította ki a végeredményt.

Ez most egy kifejezetten gyenge teljesítmény volt a Sheffield részéről.

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.18.Premier League
tottenham
3:3
west ham
Premier League
2020.06.23.Premier League
tottenham
2:0
west ham
Premier League
2019.11.23.Premier League
west ham
2:3
tottenham
Premier League
2019.04.27.Premier League
tottenham
0:1
west ham
Premier League
2018.10.31.Angol Ligakupa
west ham
1:3
tottenham
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester City – Tottenham

Zsinórban három bajnoki vereség után a Spurs legyőzte a kiesés elől – sikertelenül – rohanó West Bromot (szép is lett volna, ha nem teszik), de aztán megint jött két pofon. Előbb az FA Kupából estek ki az Evertonnal szemben, majd jött a City elleni meccs.

Unalomig ismert kérdés: Lesz valaki, aki meg tudja állítani a Manchester Cityt? A kérdésre nem kaptunk még végleges választ, de az tuti, hogy a Tottenhamnek nem sikerült.

Lőtt gól nélkül zártak a vendégek, pedig Harry Kane elég közel járt hozzá, a szabadrúgásokat is magára vállaló csatár nagyszerűen tekert a bal felső sarok felé, nem volt szerencséje, a kapufáról kifelé pattant a labda.

És aztán nagyjából itt el is fogyott a Tottenham. Hamarosan megszerezték a vezetést a hazaiak büntetőből, amit Ilkay Gündogan harcolt ki, de miután a Pool ellen kihagyta, így inkább Rodri kezébe nyomta a labdát. Aki nem hibázott.

Jött a második félidő, és jött az újabb Ilkay Gündogan parádé. A Pool után most a Spurs ellen duplázott a német középpályás, aki remekül mozgatja a csapatot, mindenhol ott van, kiveszi a részét a védekezésből, és ahogy látszik a támadásokból is.

Előbb az 50., aztán a 66. percben is mattolta Llorist (második góljánál Ederson adta a gólpasszt egy jó nyolcanméteres indítás után), és végérvényesen eldöntötte a meccset.

Ha a Tottenham legjobb tudása szerint játszik sem tudták volna kiegyenlíteni az állást.

Összefoglalás

A közelmúltban két fővel nőtt a sérültek listája: Andrij Jarmolenko és Angelo Ogbonna esett ki, Darren Randolph és Arthur Masuaku régóta nem bevethető.

A Tottenhamnél kicsit jobb a helyzet: Giovani Lo Celso és Sergio Reguilon nem fog tudni részt venni a londoni derbin.

Ami ősszel hatalmas izgalmakat hozott, 3-3 lett a végeredmény a White Hart Lane-en. Az első negyedórában három góllal elhúzott a Spurs, az utolsó negyedórában pedig kiegyenlített a WHU. Lanzini a 95. percben mentett pontot csapatának.

Eddig csak hárman tudták megverni a kalapácsosokat saját pályájukon, ez a Tottenhamnek zsinórban háromszor sikerült. Kétszer a bajnokságban, egyszer pedig a ligakupában.

Az eddigi eredményeket látva, ismerve a két csapat erejét, másra nem fogadhatok, minthogy most is ellátnak bennünket gólokkal. Legalább 2,5 gólra számítok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső