Wolves – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 25.
Wolves
Teljesítmény:
V N V V N
  • Molineux Stadium
  • December 27. 20:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Tottenham
Teljesítmény:
N V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó tippünk következik, aztán rávetem magam egy táj bejglire, egy kis tojáslikőrre meg egy jó filmre, ami határozottan nem a Reszkessetek, betörők! lesz. Eskü, nem az lesz. Addig viszont még maradjunk a Premier League világában, a Wolves – Tottenham mérkőzés tippje következik, ami nem könnyű falat, meg kell mondjam. Egyikük sincs most jó formában, a Spurs zsinórban elveszített két mérkőzést, ami által lecsúszott a dobogóról és a Pool is elhúzott tőle, míg a Wolverhampton Raúl Jimenez kiválása óta csak szenved. Előtte sem mentek olyan nagyot, de a mexikói nélkül még nagyobb kínlódás az egész.

Szóval, fel van adva a lecke, ha nyereményt akarok kihozni ebből a tippből. De senki nem mondta, hogy a sportfogadás könnyű…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Burnley – Wolves

Elsőre nem mondtam volna meg, hogy a Burnley képes lesz legyőzni Espirito Santo csapatát, annak ellenére sem, hogy a Wolves idén árnyéka tavalyi önmagának. Tavaly élmény volt nézni a játékukat, az EL-ben is szépen meneteltek, a Premier League-et a hetedik helyen fejezték be, ami egyáltalán nem rossz, a csapat magja pedig egyben maradt. Viszont az a kevés távozó úgy tűnik, ennyit jelentett, Adama Traore például közel sem futballozik olyan minőségben, mint tavaly, a Doherty pótlására érkező Nelson Semedo egyelőre harmatgyenge, Raúl Jimenez kiválása miatt pedig Fabio Santos az egyedüli bevethető ék, a 40 millióért szerződtetett tinédzser viszont nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Bár, pont jókor írom ezt, hiszen a Burnley ellen szerezte meg első gólját a fiatal portugál.

Na, térjönk rá pár szóban a mérkőzésrre, aminek első félidejében egyetlen találat született, ezt Barnes fejelte három lépésre a kaputól, miután Taylor a fejére ívelte a labdát a félidő derekán. Hiába volt ott több Wolves-játékos is, hogy megkaparintsák a labdát, nem sikerült, vezetett a Burnley. Előtte amúgy a Wolvesnak volt egy gyenge lövése, Pedro Neto egy szép szlalom után lőtt, de mire eddig eljutott már elfáradt, így erőtlen volt a kísérlet.

A második félidőben egy Burnley kapufával indítottunk, majd Chris Wood ugyancsak közelről, de most lábbal megszerezte a hazaiak második találatát.

Megint egyre jobban égett a ház, és bár eljutottak Pope-ig a vendégek, minden kimaradt. Ahogy kimaradt Wood 100 százalékos ziccere is, amivel eldönthette volna a találkozót.

A 89. percben végül Fabio Silva egy tizenegyesből állította be a végeredményt, a kapu előtt bizonytalan Wolvest megérdemelten verte meg a megtáltosodni látszó Burnley.

Előző 5 meccs eredménye
2020.03.01.Premier League
tottenham
2:3
wolverhampton
Premier League
2019.12.15.Premier League
wolverhampton
1:2
tottenham
Premier League
2018.12.29.Premier League
tottenham
1:3
wolverhampton
Premier League
2018.11.03.Premier League
wolverhampton
2:3
tottenham
Premier League
2012.01.14.Premier League
tottenham
1:1
wolverhampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Tottenham – Leicester

Ez az a meccs, ami az elmúlt PL fordulóból a leginkább fáj, mert nem láttam jönni azt a gyenge teljesítményt, amit a White Hart Lane-en leraktak a hazaiak. Vagy ez inkább a Rókák dicsérete? Igen, valószínűleg, csírájában fojtották el a Tottenham próbálkozásait, megtámadva, agresszíven fellépve a kreatív játékosok ellen. Ez főleg Szont zavarta meg, aki egyébként is elég gyenge napot fogott ki.

De úgy összességében az egész José Mourinho gárda nem találta a helyét. Az első játékrészben Harry Kane szabadrúgásán kívül nem igazán jutottak el Kasper Schmeichel kapujáig, a Leicester játékában pedig bizony benne volt a gól.

Ez aztán egy büntetőből jött össze, miután Serge Aurier a tizenhatos sarkán felöklelte Fofanát. Tette egyáltalán nem a labdára irányult, és bár előbb a játékvezető továbbot intett, később a VAR segítségével tizenegyest ítélt.

Jamie Vardy – ahogy általában – most is magabiztosan lőtt, a szünetre tehát 1-0-s vezetéssel vonulhatott Brendan Rodgers csapata.

A fordulás után pályára küldték Gareth Bale-t, de igazából ő sem tudott új lendületet adni a csapatnak. Sőt, a 48. percben James Maddison újfent a hálóba lőtt, de ekkor még megúszta a hazai csapat, les címén érvénytelenítették a találatot. Nem sokkal, nagyon nem sokkal volt lesen Maddison, de a helyzet egyértelmű volt.

Az 59. percben már nem volt, aki megállítsa az örömködő Rókákat, Jamie Vardy fejelt rá egy beadott labdát Toby Alderweireld térdére, onnan meg a kapuba suhant a játékszer. Pech, nagy pech.

Gyenge napot fogtak ki Ndombeléék, valószínűleg, ha reggelig játszanak, akkor sem szereztek volna gólt.

Összefoglalás

A Spurs szerdán koraeste a Stoke ellen lépett pályára a ligakupa negyeddöntőjében és 3-0-ra nyertek a másodosztályú csapat ellen. Többen pihenőt kaptak, de a gálacsapatból is többen játszottak, gondolok itt Kane-re, Bale-re, Winksre vagy Hojbjergre.

Giovani Lo Celso sérülés miatt kihagyta a találkozót, ő valószínűleg vasárnap sem játszhat. Ahogy Tanganga sem, Gareth Bale játéka pedig kérdéses. Elképesztő amúgy, hogy madridi pályafutása alatt mennyire sérülékeny lett a walesi. Pedig első Spurs-időszakában elkerülték a sérülések…

A Wolvesnál továbbra is hiányzik Raúl Jimenez, aki nélkül a csapat „félember”, bár talán Fabio Silvánál a góljának köszönhetően átszakadt valamiféle gát. A mexikóin kívül Jonny és Dendoncker szerepléséről nem kaptak jó híreket a csapatnál.

Az a jó a Wolves – Tottenham meccsekben, hogy nem finomkodnak a felek, elég megnézni, milyen meccseket játszottak legutóbb egymással. Utolsó tíz meccsükből hét alkalommal mindkét együttes gólt szerzett, a Molineux-ben sem ritka a gólgazdag egymásnak esés.

Szóval, így befejezésül azt mondom, a gyenge forma ellenére támadó futballt láthatunk, valószínű, hogy Spurs győzelemmel. Az odds ott is nagyon jó, én viszont most arra tippelek, hogy mindkét csapat szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső