Wolves –Bournemouth: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 22.
Wolves
Teljesítmény:
N D D N V
  • Molineux Stadion
  • Június 24. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bournemouth
Teljesítmény:
V V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hétvégi győzelmével beérték Espirito fiai a Manchester Unitedet, továbbra is esélyük van elérni a jövő évi Európa Liga szereplést. Ahhoz viszont az ilyen könnyűnek ígérkező mérkőzéseket – mint a szerdai Bournemouth elleni – kötelezően hozni kell. A vendégek viszont veszélyesek lehetnek, mivel rengeteg veszítenivalójuk van, kiesőhelyen állnak. Ha begyűjtenek pár vereséget, könnyen szétszakadhat a hátul található igencsak szoros mezőny.

Lássuk tehát a Wolves – Bournemouth mérkőzés beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

West Ham – Wolves

A Kalapácsosokhoz látogatott Nuno Espirito csapata, ahol inkább a vendégek domináltak, hét lövési kísérletükből négy kapura is ment, gól azonban nem született. Születhetett volna egy, a hazaiak részéről Fornals került óriási ziccerbe, de nincs olyan jelző, amivel finoman illethetném a megoldást, amit válaszott. Nem is lett gól, talán még a stadionból is kirúgta a labdát a spanyol középpályás.

A másodikban aztán két gólt is szereztek a narancsmezes vendégek, a korábban már méltatott Jimenez és Neto voltak a gólszerzők. Menjünk szépen, sorban:

Előbb a mexikói csatár fejelt a kapuba, miután Adama Traoré tökéletesen rajzolta fejére a labdát.

Majd jött Pedro Neto, aki a forduló egyik – ha nem a – legszebb találatát szerezte. A Wolves akciója ezúttal is a jobbon futott, de most nem Traore, hanem Doherty adta be a labdát. A hosszún érkező Pedro Neto nem várta meg, hogy lepattanjon, nem vette át, hanem kapásból tüzelt, védhetetlenül vágódott a bal felső sarokba a labda, elképesztően nagy találat volt.

Megérdemelten nyertek tehát Jimenezék, a MU botlása miatt beérték őket, ez pedig erőt adhat nekik a folytatásban.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.23.Premier League
bournemouth
1:2
wolverhampton
Premier League
2019.02.23.Premier League
bournemouth
1:1
wolverhampton
Premier League
2018.12.15.Premier League
wolverhampton
2:0
bournemouth
Premier League
2015.03.03.Championship
bournemouth
2:1
wolverhampton
Championship
2014.12.06.Championship
wolverhampton
1:2
bournemouth
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bournemouth – Crystal Palace

Az ellen a Palace ellen kellett volna bizonyítania Eddie Howe csapaának, akik a felfüggesztés előtt jó formában voltak, utolsó három meccsüket megnyerték, mindhárom találkozó 1-0-s eredménnyel zárult.

A Crystal Palace játékosai léptek fel támadólag, és ennek a 12. percben lett meg az eredménye. Luka Milivojevic gyönyörű szabadrúgással vétette észre magát, a labda a pipában kötött ki, a kapus csak a kapufára tudta tornázni a jól eltalált lövést.

Még az első félidőben kialakult a végeredmény, a 23. percben egy mintaszerű Palace akciót követően Ayew talált a hálóba.

A második félidőben nem sok esemény maradt, a Bournemouth erőtlen volt, valószínűleg a gyorsan bekapott két gól is eléggé elvette a kedvüket, a Palace pedig megelégedett a kétgólos vezetéssel.

Összefoglalás

A Bournemouth szerencséjére a West Ham is kikapott, így nem húztak el, a Watford viszont meglepetésre döntetlent játszott a Leicesterrel, még mindig nem dőlt el semmi. Sok van még hátra, lehet javítani.

Kétlem, hogy pont a Wolves ellen fogják ezt megtenni, az EL-ért harcoló csapat nagyon egyben van, szinte minden meccsükön van valaki, aki extrát nyújt és megnyeri számukra a meccset. Ez az ő egyik legnagyobb fegyverük, nem egyemberes csapatról beszélünk, legalább 5-6 olyan játékos van, aki meg tudja teremteni a különbséget.

Örökmérlegük nem nyúlik túl hosszúra, összesen 5 mérkőzést játszottak, ennek eredményeit odafent is láthatjátok. Kétszer a hazaiak, kétszer a vendégek örülhettek, egyszer osztozkodtak meg a pontokon a csapatok. Igaz, a két Bournemouth-győzelem akkor született, amikor még a másodosztályban néztek farkasszemet egymással.

Legutóbb – már a Premier League-ben – 2-1-re nyert a Wolverhampton, Moutinho és Jimenez szerezték a gólokat vendégoldalon, míg a hazaiak találatát Steve Cook szerezte. Neki ez volt az első és utolsó gólja, de ezen nem is kell meglepődni, hiszen Cook védőként bevethető.

Hogy mi szól a Bournemouth mellett? Gyakorlatilag semmi. Utolsó hat bajnokijukat egytől egyig elvesztették idegenben, a 2020-as naptári évben még nem is nyertek pályájuktól távol. 2019 decemberében nyertek, akkor a Stamford Bridge-en a Chelsea otthonából sikerült elhozniuk a három pontot.

Szól-e valami a Wolves ellen? Nem, semmi.

Tükörsima meccs kéne, hogy legyen, ahol a sokkal erősebb játékerőt képviselő hazaiak gólokkal verik a kiesőjelöltet. Hogy aztán tényleg így lesz-e, vagy megviccelnek a csapatok? Szerdán este kiderül.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső