Wolves – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2021 szeptember 17.
Wolves
Teljesítmény:
N V N V V
  • Molineux Stadium
  • Szeptember 18. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Brentford
Teljesítmény:
V D N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ígéretemhez híven máris itt vagyok, a szombati játéknappal folytatjuk. Négy meccset hoztam holnapról, négyet pedig vasárnapról. Első alkalommal egy Premier League találkozóról, a Wolves – Brentford meccsről olvashattok.

A Brentford, vagyis a darazsak a Premier League abszolút újoncai, ez azonban nem látszik rajtuk, négy forduló elteltével a mezőny közepén tanyáznak, a nyitómeccsükön Arsenalt vertek, majd ezt követte két iksz, de a hétvén elszenvedték első vereségüket az élvonalban.

Stabil csapatnak tűnnek, akik meg is ragadhatnak a PL-ben, de erről még azért kár beszélni. Majd féltávnál kábé visszatérhetünk rá.

A Wolves, akik tavalyelőtt egy fél világ kedvencei lettek, tavaly viszont tudásuk alatt játszottak nem kezdett jól. Vagyis jól kezdtek, de csak játékban, ez pontokban nem realizálódott. Lehetőségük lett volna megverni például a Leicestert vagy a Manchester Unitedet is, ha csak a helyzeteik felét belőtték volna, már nyert ügyük van.

A rossz sorozat a múlt hét végén szakadt meg, zsinórban három vereséget követően az újonc Watford nem tudta megállítani Raúl Jimenezéket.

Bruno Lage csapatának most egy újabb újonccal kell szembenéznie. Máris olvashatjátok, hogy mi mit gondolunk erről a meccsről.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Watford – Wolves: 0-2

G.: Sierralta (ög), Hwang

A Watford az első fordulóban elért 3-2-es siker óta – amit az Aston Villa ellen arattak – képtelen volt nyerni. A Brighton után a Tottenham is megverte őket, vártuk a folytatást, vajon a gyengén kezdő Wolves is megszerzi-e ellenük a három pontot…

A kezdők:

Watford:

Bachmann – Ngakia, Troost-Ekong, Sierralta, Rose – Etebo, Sarr, Sissoko, Kucka, Dennis – King

Wolves:

José Sá – Kilman, Coady, Saiss – Semedo, Neves, Moutinho, Marcal – Trincao, Raúl Jimenez, Traoré

A Wolverhampton Wanderers ezen a mérkőzésen is úgy játszott, mint a korábbiakon. Remekül járatták a labdát, gyors kontrákkal lógtak meg, kihasználva szélsőik sebességét, és ugyanolyan gyatra befejezéseket választottak, mint az ezt megelőző meccseken.

A félidőben bár több helyzetük volt, több kaput eltaláló lövésük, mégis 0-0-val kellett szünetre vonulniuk. A legnagyobb helyzeteket Trincao és Semedo hagyták ki, illetve mindkét esetben Bachmann kapust kell dicsérni, ő állította meg a fehérmezes vendégjátékosok próbálkozásait. Trincao esetében nem volt olyan nehéz dolga, a Barca kölcsönjátékosa 17 méterről tüzelt, de nem volt túl erős vagy jól heyezett, viszont Nelson Semedo – aki szintén megfordult a Barcában – esetében már bravúrra volt szükség, végül az osztrák testében akadt el a játékszer.

A másik oldalon is volt egy helyzetecske – meg kaput eltalál lóvés is – Josh King maradt le pár centivel egy középre lőtt labdáról.

A szünetig tehát nem esett gól, jöjjön a folytatás.

Ahol ismét a Wolves játszott jobban, Raúl Jimenez fejese már jelezte a Watford számára, hogy a vendégek nem elégedettek az egy ponttal. A mexikói helyzete után akadt még egy újabb Nelson Semedo ziccer – ezúttal is rontott a szélső -, majd Saiss fejese ment mellé, úgy tűnt, a szokásos átoktól nem szabadul a csapat. De jött Francisco Sierralta, aki kisegítette a farkasokat a bajból. A 74. percben saját kapujába bólintotta a labdát, 0-1.

Ezt követően talán valami felszabadult a vendégekben, mert sikerült újra bevenni Bachmann kapuját, a hajrában a csereként beálló – és most debütáló – Hwang Hee-Chan kotort be egy labdát, amivel a mérkőzés eldőlt.

Első győzelmét aratta a Lage-csapat, akiknél a játékkal megint nem volt különösebb probléma, de a befejezések megint borzalmasak voltak.

Előző 5 meccs eredménye
2018.01.02.Championship
wolverhampton
3:0
brentford
Championship
2017.08.26.Championship
brentford
0:0
wolverhampton
Championship
2017.03.14.Championship
brentford
1:2
wolverhampton
Championship
2016.09.24.Championship
wolverhampton
3:1
brentford
Championship
2016.02.23.Championship
brentford
3:0
wolverhampton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brentford – Brighton: 0-1

G.: Trossard

A szakértők szoros mérkőzésre számítottak, hiszen a Brentford már az elején bebizonyította, hogy lehet keresnivalója a legjobbak között, a Brighton pedig nem az a fajta csapat, amelyik szétszedi ellenfelét. Egy utolsó perces gól döntötte el a három pont sorsát, de alakulhatott volna ez fordítva is.

A kezdők:

Brentford:

Raya – Ajer, Jansson, Pinnock – Canos, Baptiste, Nörgaard, Janelt, Henry – Mbeumo, Toney

Brighton:

Sánchez – Webster, Duffy, Dunk – Veltman, Lallana, Bissouma, Cucurella – Trossard – Maupay, Welbeck

Nem sokon múlt, hogy a Championship tavalyi gólkirálya, Ivan Toney meglője a forduló, de talán az egész év egyik legszebb gólját a mérkőzés elején. A támadó remekül ismerte fel, hogy Robert Sánchez, a Brighton kapusa kint kóborol a tizenhatosa közepén, így a csatár majdnem a félpályáról ívelt kapura, mint anno Xabi Alonso a Liverpool színeiben. A spanyol karmester próbálkozása jobban sikerült, mert az a hálóban kötött ki, Toney lövése meg a kapu fölött hagyta el a játékteret. De a felismerésért jár a taps.

A másik oldalon Trossard kiugratásával Danny Welbeck lógott meg, ám gyenge gurítását simán fogta Raya.

Ezt követően a hazaiak támadójának, Bryan Mbeumonak volt három ígéretes lehetősége ám, mindegyik lövése elkerülte a kaput. A legjobb a harmadik próbálkozás volt, amikor egy csel után csavart a hosszú irányába, ott nem sokat tévesztett.

A félidő is hazai lehetőséggel zárult, Vitaly Janelt bombáját Sánchez a testével hárította.

Közelebb járt a gólhoz a Brentford, bár a labda a Brightonnál volt többet. A folytatás kevésbé eseménydúsra sikeredett, összesen négy kapu felé tartó lövést jegyezhettünk fel, abból egy találta el a kaput. Abból pedig megszületett a győztes gól. A rendes játékidő utolsó percében a belga válogatott, Leandro Trossard remekül csavarta be a labdát Raya kapujának bal alsó sarkába.

Az egy gól ellenére egy kifejezetten élvezhető mérkőzést láthattunk, ahol a Brentford könnyedén nyerhetett volna, ám ennyi kihagyott ziccer nem fér bele.

Összefoglalás

Nehéz dolga lesz a Wolvesnak, ha szeretné feltörni a Brentford védelmét, a méhek ugyanis négy meccs alatt csak két gólt kaptak, a hazaiaknak meg látványosan nem megy a gólszerzés. Talán most, hogy Hwang megérkezett… Gólja után van esély rá, hogy a kezdőben találja magát, és akkor Trincao fog padra ülni, mert sem Jimenezt, sem Traorét nem fogják kirakni a kezdőből. Ez az egyetlen változtatás, amit el tudunk képzelni a Watford elleni kezdőhöz képest.

A keretből továbbra is sérült Jonny, Pedro Neto és Hugo Bueno.

A Brentford sérültlistája sem változott, Josh Dasilva és Mads Sörensen az a két játékos, akire nem számíthat Thomas Frank.

Jelentős változtatásokra náluk sem kell számítani, Baptiste nem volt annyira meggyőző a Brighton ellen, őt az a Frank Onyeka válthatja, akit a nyáron szerződtettek a dán FC Midtjyllandtól.

A Championshipben találkoztak minden alkalommal – hiszen a Brentford első idényét tölti a PL-ben -, ott általában a Wolves volt a nyerő.

Most is azt gondoljuk, hogy ők lesznek. Bár a Brentford stabil együttesnek tűnik, talán az első győzelem felszabadított valamit Bruno Lage fiaiban. Mi a Wolvesra tesszük a pénzünket.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső