AC Milan – Napoli: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 11.
2023. április 12. szerda, 21:00 Giuseppe Meazza
Milan
vs
Napoli

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Ma már visszatérünk a rendes kerékvágásba. És igazából valahogy igyekszem jóvá tenni a múltheti kis kilengést, vagyis, hogy pénteken az ígéretem ellenére nem volt tipp. Úgyhogy a szokásosnál minden nap egy kicsit több mérkőzés érkezik majd. Ez a terv.

A mai napot az európai kupák fogják uralni. A tegnapi napon két BL-meccsről már olvashattatok, ma pedig újabb kettő érkezik. Mellette pedig az összes Európa-liga és Európa-konferencialiga meccs is jön még.

Egy olasz házi rangadó az első, AC Milan – Napoli meccset rendeznek szerdán. Sokáig úgy tűnt, ez biztosan a Napoli terepe lesz, és simán jutnak a legjobb négy közé, csakhogy azóta volt egy meglepő bajnoki meccsük, a sportfogadás összes résztvevőjének feladva ezzel a leckét.

A bukik most óvatosabbak. A bet365-nél 2.75 a hazai győzelem és 2.63 a vendég, a döntetlen 3.20.

AC Milan

Nem, a Milan továbbra sincs jó formában. Pedig aztán a Napoli ellen aratott fölényes győzelem után azt hihettük, hogy ténylegesen visszatértek. Tény, 4-0-ra legyőzni a leendő bajnokot hatalmas szó, és a Milan céljainak elérésében nagy szerepet játszhat. De keveset ér ez a győzelem, ha nem sikerül meglovagolni. Márpedig nem sikerült. A Milan a hétvégén az Empoli ellen játszott gól nélküli döntetlent, de azért a kezdőcsapatot elnézve, itt már némi készülődés volt a Napoli ellen BL-meccsre. Kezdő volt Divock Origi, Tommaso Pobega, Ante Rebic, a kispadon ült Olivier Giroud, Rafael Leao és Brahim Díaz is.

Tény az is, hogy a Milan az elmúlt hat meccséből csak egyet tudott megnyerni, három döntetlenjük és két vereségük van még mellette.

A címvédés a bajnokságban nem fog összejönni, most már arra kell koncentrálniuk, hogy az első négyben ott legyenek. És persze a prioritási lista élén a BL áll.

Hazai pályán az elmúlt öt mérkőzésükön veretlenek maradtak, de előtte volt egy hárommeccses nyeretlenségi sorozatuk is.

Két sérült a keretben, Pierre Kalulu és Zlatan Ibrahimovic. Várhatóan nem csak a középpályába és a csatársorba nyúl bele Pioli, hanem a védelembe is, Thiaw helyét Simon Kjaer veheti át.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Kjaer, Tomori, Hernández – Krunic, Tonali – Brahim, Bennacer, R. Leao – Giroud

Egymás elleni meccsek:

A legtöbb sportfogadót épp a legutóbbi bajnoki meccsük bizonytalanította el. Másfél héttel ezelőtt a Maradonában léptek pályára, és a szinte teljes csapattal pályára lépő Spallettiék akkora pofont kaptak, hogy a fal adta a másikat. 4-0-ra nyert Stefano Pioli csapata, és mindaz, amit felépítettünk fejben, odaveszett.

Korábban is volt példa rá, hogy a Milan győzni tudott, de ilyen mértékben mostanság egyszer sem. Hazai pályán alapozhatják meg az elődöntőbe jutást, de a legutóbbi három, Giuseppe Meazzában megrendezett mérkőzést egyaránt a Nápoly nyerte meg. A Milan 2019 óta nyeretlen saját közönsége előtt.

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.02.Serie A
napoli
0:4
milan
Serie A
2022.09.18.Serie A
milan
1:2
napoli
Serie A
2022.03.06.Serie A
napoli
0:1
milan
Serie A
2021.12.19.Serie A
milan
0:1
napoli
Serie A
2021.03.14.Serie A
milan
0:1
napoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Napoli

Többet azért nem nagyon szeretnék a Milan elleni 0-4-ről beszélni, taglaltuk már párszor. Annyit mondanék el, látszott, hogy a csapat legjobbja, Victor Osimhen nincs a pályán. És könnyen lehet, hogy ezúttal sem lesz, hiszen még mindig a kérdőjeles játékosok között említik őt. További probléma, hogy a hétvégi, Lecce elleni mérkőzésen Giovanni Simeone is megsérült. Csereként lépett pályára, de nem bírta végig a találkozót. Az ő szereplése sem biztos. És ebben az esetben Giacomo Raspadori lehet az ék, aki ugyan nagy tehetség, de közel sem olyan veszélyes, mint a két sérült.

Ha már szóba került a Lecce elleni meccs: 2-1-re tudtak győzni, ezzel valamelyest javítani a Milan elleni vereséget. Előnyük a Serie A-ban 16 pont a Lazioval szemben, innen már meglepetés lenne, ha elbuknák a bajnokságot.

Az utolsó tíz idegenbeli meccsük közül kilencet megnyertek, egyedül az Inter ellen kaptak ki a bajnokságban.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, M. Rui – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Lozano, Raspadori, Kvaratskhelia

Tippelde

Mindkét együttes számára kiemelt fontosságú a meccs, az esélyek pedig ezen a meccsen azonosak. Ha pályán lenne Osimhen, mást mondanék, illetve a 0-4 is egy kissé összezavart. Ezúttal azonban nem számítok olyan gyenge játékra a Napolitól, mint legutóbb.

A döntetlen eredmény jónak tűnik, hiszen kétmeccses párharcról van szó, nem kell sietniük a vendégeknek. Véleményem szerint mindkét együttes a kapuba fog találni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső