Antwerpen – FC Barcelona: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.12.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 12.
2023. december 13. szerda, 21:00 Bosuilstadion
Royal Antwerp
vs
Barcelona

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Újabb csoport, ahol az izgalmakat nem ez a találkozó fogja adni várhatóan. Az FC Barcelona már a legjobb tizenhat között érezheti magát, az Antwerpen pedig már biztos kieső. A belgáknak még az EL-re sincs semmi esélyük, tekintve, hogy az elmúlt öt meccsükből egyet sem nyertek meg, vagyis nulla pontjuk van. A Barca abban az esetben bukhatja az első helyet, ha valami őrület történik a csoport másik meccsén, magyarul biztosan ott maradnak az élen Xaviék. Kell is a siker, mert kedden kaptak egy négyest hazai pályán a Gironától, és a bajnokságban egyre messzebb a címvédés…

Nem feltétlenül ez lesz a forduló legjobb meccse, de sportfogadás szempontjából azért még érdekessé lehet tenni.

A Sportaza csapatánál 5.60 a hazai győzelem, 4.50 az iksz, 1.60 a vendégsiker.

Jöjjön az Antwerpen – FC Barcelona találkozó!

Antwerpen

Nem nagyon tudom, mit is mondhatnék az Antwerpen együtteséről. Mark van Bommel csapata hihetetlenül izgalmas utolsó forduló után lett tavaly bajnok, a címvédés azonban most nagyon távolinak tűnik. A belga bajnokságban a negyedik helyet foglalják el, lemaradásuk a Saint-Gilloise-zal szemben 11 pont.

Mielőtt rátérnénk a Bajnokok Ligájában való szereplésükre, említsük meg, hogy legutóbbi három meccsüket meg tudták nyerni, a hétvégén a hozzájuk közel álló Cercle Brugge volt az ellenfél – idegenben -, és Balikwisháék 3-1-re győztek. Két korábbi Bundesliga-játékos – két korábbi Hertha-játékos – Jürgen Ekkelenkamp és Chidera Ejuke találataival vált biztossá a vendégsiker, a végén még a csereember, George Ilenikhena is a hálóba talált.

Na nézzük azt a BL-t, bár sok mindent itt sem lehet elmondani. Az Antwerpen számára ez a kabát nagynak bizonyult, még egy ilyen kiegyensúlyozott mezőnyből is kilógtak lefelé. A legtöbbször esélyük sem volt a győzelemre, a Barca rúgott nekik egy ötöst, aztán a Porto is mindkétszer simán nyert ellenük.

Összesen három gólt rúgtak, viszont tizenötöt kaptak, amely a legtöbb az idei szezonban. Nem annyira kiugró, volt már ennél neccesebb is a korábbi szezonokban, de azért kellemetlen, és látványosan megmutatja, mennyire nincs még ezen a szinten az Antwerpen.

Nem játszhat két játékos sem eltiltás miatt, Jürgen Ekkelenkamp és Arbnor Muja, valamint sérült Jelle Bataille, Björn Engels, Anthony Valencia és lehet, hogy Jacob Ondrejka sem lesz kész a játékra.

A várható kezdőcsapat:

Butez – De Laet, Alderweireld, Coulibaly, Wijndal – Vermeeren, Yusuf – Kerk, Balikwisha, Ejuke – Janssen

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.19.Bajnokok Ligája
barcelona
5:0
antwerpen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

FC Barcelona

Egyre kínosabb, ami a Barcával történik a LaLigában. Xavi együttese egy masszív, erős kerettel rendelkezik, mégsem tudnak tényezők lenni a spanyol élvonalban. Lehet, hogy még a vasárnapi mérkőzés beszél belőlem, de nem mindennapos látvány volt a Girona 4-2-es győzelme. Robert Lewandowski és Ilkay Gündogan megtették a magukét, a hálóba találtak, de közben a védelem összehozott négy gólt.

És a Barca most a negyedik, hétpontos hátrányban vannak vasárnapi ellenfelükhöz képest. Nem egy ledolgozhatatlan különbség, azt azért említsük meg.

A BL-ben is vannak annak jelei, hogy nincs minden rendben, a Shakhtar elleni vereség után Xavi nem bánt kesztyűs kézzel a játékosaival.

A gárda a legutóbbi öt meccséből – minden egyes találkozót ide sorolva – hármat nem tudott megnyerni, kikaptak a Shakhtartól, ikszeltek a Granadával és a Rayo Vallecanoval.

Lehet, hogy ilyen sokat számít Gavi távolmaradása, a válogatott középpályás nem is játszhat már az idényben. Szintén sérült Marc André ter Stegen, Inigo Martínez és Marcos Alonso.

A várható kezdőcsapat:

Pena – J. Cancelo, Araujo, Koundé, Baldé – Gündogan, Romeu, Lopez – Yamal, Lewandowski, J. Félix

Tippelde

Nincs jó formában a vendégcsapat, de ezt az Antwerpent még így is le fogják tudni győzni.

Tippjeink a következők:

1.: FC Barcelona győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Heti Reload bónusz a Boomerang oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső