RB Leipzig – Young Boys: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.12.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 12.
2023. december 13. szerda, 18:45 RB Arena
Leipzig
vs
Young Boys

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Folytassuk a csoport másik meccsével, aminek szintén nincs semmi tétje. Mostani szereplőink, az RB Leipzig és a Young Boys is bebiztosította helyét a második, illetve harmadik pozícióban, tehát Willi Orbánékkal találkozhatunk majd a BL legjobb tizenhat csapata között, míg a svájciak az Európa-ligában folytatják.

Ahogy az előbb, most is azt mondom: Ezt a meccset le kell játszani, pedig egyiküknek sem fűlik hozzá a foga.

Mindkettőnek fontos feladata van a hétvégén, a németek rangadót játszanak, a Young Boysnak meg hoznia kéne a kötelezőt.

Szóval itt egy meccs, ami az online sportfogadás kedvelőit nem feltétlenül fogja meg, és azt hiszem, ezúttal a játékosokat meg a szurkolókat sem.

Nézzük a szorzókat, a Sportuna oldalán 1.34 a hazai siker, 6.00 a döntetlen és 8.50 a vendéggyőzelem.

Jöjjön az RB Leipzig – Young Boys találkozó!

RB Leipzig

A Leipzig együttese az előző körben szorult végérvényesen a második helyre, miután másodjára is kikaptak a Manchester Citytől. Nem rossz eredmény ez, a lényeg úgyis a továbbjutás volt, ami már megvan, ha ki is kapnak a svájciaktól, akkor sem tudják őket megelőzni.

A Marco Rose vezette lipcseiek hozták a kötelező győzelmeket, legyőzték kétszer a Crvena zvezdát és eddig egyszer a Young Boyst.

És a hétvégén egy fontos sikert arattak, a Borussia Dortmund elleni rangadónak 2-3 lett az eredménye a Signal Iduna Parkban. A mindig gólgazdag találkozó ezúttal sem okozott csalódást, de azt azért tegyük hozzá, ez az eredmény úgy picikét csalódást keltő, hogy a mérkőzés egészében a Dortmund tíz emberrel játszott Mats Hummels 15. perces kiállítása miatt. És így is izgalmassá tudták tenni a csatát a Ruhr-vidékiek. A vendégektől Christoph Baumgartner és Yussuf Poulsen talált be, valamint Ramy Bensebaini talált a saját kapujába.

A Lipcse már a negyedik, és továbbra is próbálnak zárkózni a dobogósokra, csak az nem egy könnyű dolog a német első osztályban (sem).

Otthon erősebbek, ez kétségtelen, tétmeccset Haalandék ellen buktak még októberben.

Nincs változás a sérültek tekintetében, Timo Werner, El Chadaille Bitshiabu, Dani Olmo és Willi Orbán nem játszhat.

Miután a meccsnek nincs tétje, szerintünk Gulácsi Péter a kezdőben kap lehetőséget, és várhatóan a magyarnak ez lesz az utolsó BL-meccse a Leipzignél.

A várható kezdőcsapat:

Gulácsi – Henrichs, Simakan, Lukeba, Lenz – Seiwald, Kampl – Forsberg, Baumgartner – Openda, Poulsen

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.19.Bajnokok Ligája
young boys
1:3
leipzig
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Young Boys

A Young Boys a negyedik körben játszotta legfontosabb meccsét, ezt már a találkozó előtt is tudtuk. A Crvena zvezda elleni találkozót végül magabiztosan 2-0-ra nyerték, már félóra után kialakult a végeredmény. Előbb Nedeljkovic talált a saját kapujába, majd a svájciak védője, Lewin Blum szerzett gólt.

A Young Boys azóta három bajnokit játszott, ebből kettőt megnyert, egyszer ikszelt. A Servette tudta megfékezni őket, a Lausanne Ouchy és a St. Gallen nem bizonyult ellenfélnek. Utóbbit 3-0-ra simázták szombaton, Nsame volt ezúttal a hős, aki két gólt is rúgott.

A tétnélküliség azt is eredményezheti, hogy Raphael Wicky is rotációba kezd, és hát miért is ne tenné? A svájci bajnokság szoros, plusz az erőforrásokat most már az Európa-ligára kell helyezni. Egyáltalán nem fontos ez a mérkőzés a Young Boys játékosainak…

Két fontos játékos ezúttal sem játszhat: Kastriot Imeri és Cedric Itten is sérültek, ahogy Malik Deme is.

A várható kezdőcsapat:

Racioppi – Blum, Camara, Benito, Garcia – Males, Ugrinic, Niasse, Monteiro – Nsame, Elia

Tippelde

Nyűg a meccs mindkét csapatnak, ezt be tudjuk ismerni. A Leipzig esélyesebb, és ha tartalékosan is lépnek pályára, győzelemre fognak játszani. Bízom abban, hogy Gulácsi meg tudja mutatni, mire képes, és egy szép győzelemmel zár a hazai együttes.

Tippjeink a következők:

1.: RB Leipzig győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Kétgólos vezetésnél a Spinanga meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső