Atletico Madrid – Lazio: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.12.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 12.
2023. december 13. szerda, 21:00 Estadio Metropolitano
Atletico Madrid
vs
Lazio

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Jön egy újabb csoport, ahol már eldőlt minden. A Bajnokok Ligája E jelű kvartettje maximum azt a kérdést nem válaszolta még meg, ki lesz a csoportelső, az Atletico Madrid vagy a Lazio? Előbbinek van rá nagyobb esélye, hazai pályán, jó formában várják a kissé hektikusan teljesítő, de a legfőbb célkitűzését elérő olaszokat.

Kettejük között egy pont a különbség, és az odavágón emlékezetes meccset játszottak. Maga a találkozó nem biztos, hogy megmarad a sportfogadás szerelmeseiben, de a Lazio egyenlítő gólja biztosan, azt ugyanis Ivan Provedel, a csapat kapusa szerezte.

Ami a szorzókat illeti, sima győzelemre számítanak a bukik. A Quickwinnél 1.60 a hazai győzelem, 4.20 az iksz, 6.10 a vendéggyőzelem.

Következzen az Atletico Madrid – Lazio találkozó!

Atletico Madrid

Fent mondtam már, a Bajnokok Ligája E csoportjában a legeslegfontosabb kérdések már eldőltek. Például az, hogy az Atletico Madrid ott lesz majd a nyolcaddöntőben. A spanyolok veretlenül hozták le az első öt meccset, kétszer ikszeltek és háromszor nyertek, legutóbb Feyenoord otthonában győztek 3-1-re, előtte pedig otthon ütötték ki a Celticet 6-0-ra.

A mester, Diego Simeone, most arra készül, hogy a csoportelsőséget is megszerezzék, amihez elegendő már egy döntetlen is. Mint amilyen a két csapat odavágója is volt…

Remek formában Antoine Griezmannék, főleg a két csatár, az említett francia mellett Alvaro Morata szórja mostanában a gólokat. A hétvégén a sereghajtó Almeriát verték Morata és Angel Correa góljaival, de a pite elég forró volt, ugyanis az Almeria szépített, és ez az eredmény a lefújásig kitartott.

Az Atleti most a harmadik a spanyol bajnokságban, tapadni próbálnak a Girona – Real Madrid kettősre, egyelőre nem túl nagy sikerrel, a különbség hét, illetve öt pont.

Két sérültje van a gárdának, mindketten hosszabb időre estek ki. Thomas Lemar az egyikük, Pablo Barrios a másik.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Giménez, Witsel, M. Hermoso – Llorente, Koke, de Paul, Lino – Correa, Morata, Griezmann

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.19.Bajnokok Ligája
lazio
1:1
atletico madrid
Bajnokok Ligája
2012.02.23.Európa-liga
atletico madrid
1:0
lazio
Európa-liga
2012.02.16.Európa-liga
lazio
1:3
atletico madrid
Európa-liga
2007.08.04.Amsterdam Kupa
lazio
1:3
atletico madrid
Amsterdam Kupa
1998.04.14.Európa-liga
lazio
0:0
atletico madrid
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lazio

Nehéz magunkat kiismerni a Lazio együttesén, és tudom, hogy ezt már elmondtam idén párszor, de attól még igaz. Sőt, attól igazán igaz, hogy hetek óta tartom ezt a véleményemet.

Maurizio Sarri csapata nem mindig meggyőző játékkal, néha küszködve, de elérte a továbbjutást, és még akár egy csoportelsőség is kisülhet a dologból, amennyiben sikerül megverniük holnap este a matracosokat. Csak ebben az esetben előzhetnek.

A csapat az elmúlt négy meccséből hármat is megnyert, előbb a Celticet a BL-ben, majd a Cagliarit a bajnokságban, aztán a Genoát a kupában, a hétvégén viszont csak ikszeltek Veronában. Góljukat Mattia Zaccagni szerezte, illetve volt egy gólja Nicolo Casalénak is, ám azt nem adták meg.

A Lazio idegenben bőven lehetne jobb is, az utolsó öt meccsükből egyet nyertek meg, egyszer ikszeltek, háromszor kikaptak.

Négy sérült (Patric, Alessio Romagnoli, Gustav Isaksen, Adam Marusic) mellett egy eltiltottja (Nicoló Rovella) van a gárdának, így Sarri számára a védelem összeállítása jelenthet problémát.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Lazzari, Casale, Gila, Hysaj – Kamada, Guendouzi, Luis Alberto – F. Anderson, Immobile, Zaccagni

Tippelde

Szerintem egy picit túl van spilázva a csoportelsőség a BL-ben, egyre inkább azt látom, a csapatok számára nem feltétlenül jelent prioritást annak a megszerzése.

Az Atletinek és a Lazionak is megvan a maga feladata még karácsonyig, szóval nem hiszem, hogy úgy igazán oda fogják magukat tenni. Ez persze nem egy jótékonysági meccs iramát jelenti majd.

Tippjeink a következők:

1.: Atletico Madrid győzelem

2.: Atletico Madrid győzelem vagy döntetlen

3.: Két és fél gól alatti eredmény

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A LightCasino oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső