Atalanta – Sporting CP: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.03.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 11.
Atalanta
Teljesítmény:
D D V V D
  • Gewiss Stadium
  • Március 14. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Sporting CP
Teljesítmény:
N D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünket szintén csütörtökön rendezik, szintén a második számú európai kupában. Az Európa-liga is halad a finálé felé, már csak tizenhat csapatnak van esélye a végső győzelemre. Csütörtök este már csak nyolcan maradnak. És köztük szeretne lenni az Atalanta és a Sporting CP is, de erre csak egyiküknek lesz lehetősége.

Ahogy a Rangers – Benfica meccsnél is, úgy itt sem dőlt még el semmi. A portugáliai meccsen az első félidőben kialakult már az eredmény, egy gól esett hazai oldalon, egy meg a vendégeknél.

Bár mindkét csapat a gólokra játszik, szeretik a támadó focit, lehet, hogy a visszavágó egy taktikusabb, defenzívebb játékot fog hozni. Hiszen egyik csapat sem rohanhat neki a falnak meggondolatlanul.

Jöjjön az Atalanta – Sporting CP mérkőzés!

Atalanta

Az Atalanta együttese tegnap még közelebb lökte az Inter csapatát a bajnoki cím felé, az AC Milant pedig az ezüstérem felé. A Gian Piero Gasperini által irányított együttes ugyanis pontot lopott a Juventustól. Mondhatnánk, hogy ez jó eredmény, de az Atalanta hetek óta nyeretlen, tehát egy újabb döntetlen nem sokat segített nekik. A mérkőzés legjobbja egyébként Teun Koopmeiners volt, aki két gólt vállalt. Nem hiába nézi őt a Liverpool, ő lehet majd Szoboszlai Dominik riválisa a következő idényben.

A döntetlen miatt a csapat maradt a hatodik helyen, előttük a Roma ikszelt, mögöttük a Napoli és a Fiorentina.

Most már egy hónapja tart a nyeretlensége az együttesnek, kétszer kaptak ki (Inter, Bologna), háromszor ikszeltek (AC Milan, Juventus, Sporting CP).

Utóbbi ellen 1-1-es ikszet értek el, góljukat Gianluca Scamacca rúgta. Idegenben jó az iksz, otthon pedig van lehetőség a továbbjutás kivívására.

Ahol egyébként a legények elég magabiztosak tudnak lenni. A Bologna ellen ugyan kikaptak utolsó hazai meccsükön, de előtte nyolc tétmérkőzést nyertek meg egyhuzamban.

A Juventus ellen két játékos nem játszhatott. Francesco Rossi sérült, míg Emil Holm eltiltott volt, a svéd tehát ott lesz a pályán a Sporting ellen.

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Djimsiti, Hien, Kolasinac – Holm, de Roon, Ederson, Ruggeri – Koopmeiners – De Ketelaere, Scamacca

Egymás elleni meccsek:

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.03.06.Európa-liga
sporting
1:1
atalanta
Európa-liga
2023.11.30.Európa-liga
atalanta
1:1
sporting
Európa-liga
2023.10.05.Európa-liga
sporting
1:2
atalanta
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sporting CP

Megy előre az újabb bajnoki cím felé a Sporting CP együttese. Tegnap este újabb bajnoki győzelmet arattak, ezúttal az Arouca vendégeiként nyertek 3-0-ra, Viktor Gyökeres, Geny Catamo és Morten Hjulmand góljaival.

Azért is állnak jól, mert van még egy elmaradt meccsük, amit ha megnyernek, négy ponttal húzhatnak el a második helyezett Benficától.

Közben pedig az Európa-ligában és a Portugál Kupában is talpon vannak.

Az El-ben a múlt héten – mint azt már fent is olvashattátok – az Atalanta csapatát fogadták, és bár Paulinho góljával még ők vezettek, a vége döntetlen lett. Érdekesség, hogy a hétvégi gólszerzők közül Hjulmand és Gyökeres is csak a kispadon kezdett akkor. Rájuk mindenképp a kezdőben számítunk most.

A Sporting január közepén szenvedett vereséget utoljára, amúgy sem jellemző rájuk az, hogy kikapjanak, az utolsó tizenöt meccsükön ezegyszer verték csak meg őket.

Idegenben tíz meccsükből nyolcat nyertek, egyszer ikszeltek, egyszer kaptak ki, szóval a forma tekintetében nem nagyon panaszkodhat rájuk senki.

Miután Antonio Adan még mindig sérült, így újra Franco Israel kerül majd a kezdőbe, nagy meglepetésekre a mezőnyben nem kell számítani.

A várható kezdőcsapat:

Israel – Quaresma, Coates, Diomande – Catamo, Morita, Hjulmand, Matheus Reis – Trincao, Gyökeres, Goncalves

Tippelde

Van erő ebben a Sporting CP-ben, szerintünk ott lehetnek majd a legjobb nyolc között. Gólra mindenképp szükségük van, és az esetek többségében – az idei szezonban mindig – legalább egy gólra jók voltak. De az esetek többségében legalább egy gólt kapnak is…

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Szögletek száma: Over 7,5

Egyéb tippek:

1.: Sporting CP továbbjutás

2.: Teun Koopmeiners gól vagy gólpassz

Heti Reload bónusz a Greatwin oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső