Bayern München – Arsenal: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.04.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 15.
2024. április 17. szerda, 21:00 Allianz Arena
Bayern Munich
vs
Arsenal

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Ahogy ígértem, a szerdai játéknapról is ejtünk pár szót. Konkrétan az összest, ami létezik. Ezúttal nincs teljes forduló az angol másodosztályban, nem tudjuk kettéválasztani a Bajnokok Ligáját. Ez valakinek jó, valakinek nem, mi például kifejezetten szeretjük a Championship küzdelmeit.

Na de mindegy is, következzen a Bayern München – Arsenal mérkőzés, amelynek odavágója rendkívül éles, feszült és gólgazdag volt. Thomas Tuchel egyetlen esélye a sikeres szezonzárásra az, ha megnyerik a Bajnokok Ligáját, az Arsenal viszont még érdekelt a Premier League-trófea megszerzésében is. Mondjuk a tegnapi után lehet, hogy ez a mondat már nem igazán állja meg a helyét…

Az odavágó után ezúttal is minőségi futballra és gólokra számítunk.

Bayern München

Hát, bekövetkezett, amire már a legpozitívabb szurkolók is számítottak, tizenegy bajnoki cím után a Bayern Münchent letolták a Bundesliga trónjáról. Megérdemelten lett tegnap bajnok a Bayer Leverkusen, de ez nem csak az ő dicséretükről kell, hogy szóljon, igenis, szükség van a Bayern kritizálására. Napestig lehetne sorolni, idén mi nem működött az együttesnél, de azt hiszem, felesleges. Aki ismeri őket, az pontosan tudja, aki nem, annak meg úgyis mindegy, ez már a múlt.

A kupából már rég kiesett a csapat, egyedül a BL maradt, amiért van értelme küzdeni. Konkrétan egy siker itt megmentené az egész szezonjukat. Az Arsenal elleni odavágó izgalmasra sikeredett, mint az összes többi negyeddöntő, és itt is döntetlennel fordulnak a felek, ami a németeknek jobban kedvez, az első meccset Angliában játszották.

A találkozó 2-2 lett, a vendégek részéről Serge Gnabry és Harry Kane talált be. A hétvégén szintén győzni tudott a csapat, egyébként Lőw Zsolttal a kispadon, aki az eltiltott Thomas Tuchelt helyettesítette. A kiesőjelölt Köln volt az ellenfelük, és bár kissé szenvedős volt a találkozó, Raphael Guerreiro és Thomas Müller találataival hozták, amit hozni kellett.

A korábbi szezonokban stadionjuk egy bevehetetlen várnak számított, idén azonban győzött itt a Werder Bremen és a Borussia Dortmund is.

Nem teljes csapattal fogadja ellenfelét a német gárda. Rengeteg kiegészítő ember (Gabriel Marusic, Tarek Buchmann, Bouna Sarr) hiányozni fognak alapjátékosok is, a télen 30 millióért vett Sacha Boey, valamint a gárda két szélsője, Kingsley Coman és Serge Gnabry.

A várható kezdőcsapat:

Ulreich – Kimmich, de Ligt, Dier, Davies – Goretzka, Pavlovic – Sané, Müller, Tel – Kane

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.25.Bajnokok Ligája
arsenal
2:2
bayern münchen
Bajnokok Ligája
2019.07.20.Barátságos Mérkőzés
arsenal
2:1
bayern münchen
Barátságos Mérkőzés
2011.09.21.Barátságos Mérkőzés
bayern münchen
1:2
arsenal
Barátságos Mérkőzés
2009.02.21.Bajnokok Ligája
arsenal
1:5
bayern münchen
Bajnokok Ligája
2008.11.01.Bajnokok Ligája
bayer münchen
5:1
arsenal
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Arsenal

A Premier League hétvégi fordulójának egy hatalmas nyertese volt. Nem az Arsenal. Épp ellenkezőleg, az ágyúsok a nagy vesztesek közé tartoznak a Liverpoollal együtt, a győztes pedig a Manchester City lett.

Váratlan helyen botlott Guardiola két legnagyobb riválisa, az Arsenal otthon kapott ki az Aston Villától, az ott edzősködő Unai Emery valóban megmutatta, hogy kár volt őt ilyen csúnyán elküldeni.

A gárda a hajrában kapott két gólt egy egyébként ikszes meccsen, de igazából számukra a döntetlen sem igazán lett volna jó eredmény.

Így, hogy kikaptak, a csapat lecsúszott a második helyre a tabellán. És legyünk őszinték, bármennyire is gyengélkedik a Bayern München, ikszes állásról az Allianzban továbbjutni nem lesz egyszerű.

Mikel Arteta idegenben egyébként is szenved, nem különösebben megy a BL-ben sem távol Angliától, legutóbb az FC Porto verte meg őket 1-0-ra.

Aminek örülhetnek, az a sérültek száma, mert az nem változott: továbbra is Jurrien Timber az egyedüli, aki nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Jorginho – Saka, Gabriel Jesus, Gabriel Martinelli

Tippelde

Az odavágót nyerni kellett volna, nyilvánvalóan döntetlenről sokkal nehezebb dolga van az ágyúsok mesterének. Miután a Bayern számára már csak a BL maradt, kettőzött erővel fognak hajtani szerdán.

Fő tippek:

1.: Bayern München győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Használd a 22bet Bet Boosterét! Köss multifogadásokat, és zsebeld be a megnövelt nyeremény!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső