Manchester City – Real Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.04.17.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 15.
2024. április 17. szerda, 21:00 City of Manchester Stadium
Man City
vs
Real Madrid

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A végére hagytam a legjobbat. Az odavágók közül talán ez volt a legjobb mérkőzés, ahogy megszokhattuk, a Real Madrid és a Manchester City most is odatették magukat, összesen hat gólt láttunk a múlt héten rendezett találkozón. Ez alapján Pep Guardiola örülhet, hiszen csapatának hazai pályán kell kiharcolnia az elődöntőbe jutást. És ott azért ők ritkán hibáznak.

Ritkán, de ez nem azt jelenti, hogy soha nem fognak. Több játékosuknak kell összeszednie magát, mert elképesztően gyengék voltak az odavágó folyamán. Ugyanez igaz a spanyolok néhány játékosára, speciel ennyire gyengén a Realban még nem láttam focizni Jude Bellinghamet. De Erling Haaland sem lehet büszke a teljesítményére a túloldalon, úgy elrakta őt Toni Rüdiger, hogy csak a mosáskor került elő a zsebéből, mint egy papír zsebkendő…

Na mindegy is, nézzük a visszavágót! Következzen a Manchester City – Real Madrid találkozó!

Manchester City

Mindössze egy perc kellett az első gólhoz a Citynek, Bernardo Silva használta ki Andrey Lunin figyelmetlenségét, pimasz szabadrúgás-góljával ők kerültek előnybe. De ez nem tartott sokáig, a Real fordított. Mint mondtam, ez egy fordulatos mérkőzés volt, ráadásul a játékosok úgy döntöttek, beneveznek a Puskás-díjra. Mind Phil Foden, mind Josko Gvardiol találata a jelöltek közé illett (na jó, kicsit túlzok), és a Citynek is összejött a fordítás. Igazságtalan lett volna azonban, ha a Real vereséggel zár, ők is rúgtak még egy bombagólt. A csapatok nem, de a nézők nyertek.

A City a hétvégén úgy hangolt a Luton ellen, hogy gyakorlatilag szinte egyáltalán nem pihentetett. Pályán volt Ruben Dias és Manuel Akanji, Josko Gvardiol és Erling Haaland, és egyébként lemosták a pályáról az újoncot, 5-1-re nyertek. Betalált Mateo Kovacic, Erling Haaland, Jeremy Doku és Josko Gvardiol, valamint volt egy öngól.

A bajnokságban várhatóan már csak az Arsenallal kell megküzdeniük, hiszen a Pool egyre gyengébb és gyengébb eredményeket ér el, a MU elleni döntetlen és az Atalanta elleni súlyos hazai vereség után a Crystal Palace is legyőzte őket.

Veretlenek hazai pályán idén, de ne feledjük, mivel nincsenek előnyben, egy döntetlennel is kieshetnek tizenegyespárbaj során…

Több mint valószínű, hogy a spanyol teljes kerettel vág majd neki a Real Madrid elleni meccsnek, John Stones az egyedüli maródi, de szerdára ő is rendben lesz.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Akanji, Gvardiol – Rodri, Kovacic – B. Silva, De Bruyne, Foden – Haaland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.04.09.Bajnokok Ligája
real madrid
3:3
man city
Bajnokok Ligája
2023.05.17.Bajnokok Ligája
man city
4:0
real madrid
Bajnokok Ligája
2023.05.09.Bajnokok Ligája
real madrid
1:1
man city
Bajnokok Ligája
2022.05.04.Bajnokok Ligája
real madrid
3:1
man city
Bajnokok Ligája
2022.04.26.Bajnokok Ligája
man city
4:3
real madrid
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Madrid

Mivel fent már nagyjából a két gárda egymás elleni meccsének forgatókönyvét elmondtam, most csak a Real játékára térnék ki. A korai gól meglepte őket, de hamar magukra találtak, és gyors kontráiknak köszönhetően folyamatosan nyomás alatt tudták tartani a City kapuját. Mindig figyelnie kellett a vendégeknek, mert két passzból az ellenfél tizenhatosánál tudott teremni a habfehér gárda.

Az első gól Eduardo Camavinga nevéhez fűződött, az ő távoli bombája pattant meg Ruben Dias testén, végül a portugál öngóljának minősítették a találatot. Egy perccel később egy gyors támadás után Rodrygo belsőzött a kapuba, és innentől a Real még legalább két gólt szerezhetett volna. Nem tették, a City ezt kihasználta, és Federico Valverde bombájának köszönhették, hogy nem kaptak ki.

A bajnokság még nincs meg, hiába kényelmes az előny, a hiba nem nagyon fér bele. Tudták a játékosok, hogy a friss kupadöntős Mallorca nehéz falat lesz, és az is lett. Unalmas első félidőt követően egyetlen góllal tudtak nyerni, Aurelien Tchouameni megpattanó lövése kötött ki a hálóban.

Idegenben két vereségük van a szezonban, mindkettő az Atletico Madrid ellen, egyszer a kupában, egyszer a bajnokságban. Egyébként más nem tudta őket legyőzni.

A két hosszú távú sérült mellett nincs más hiányzó, David Alaba és Thibaut Courtois még nem áll készen a visszatérésre.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Carvajal, Rüdiger, Tchouameni, Mendy – Kroos, Camavinga, Valverde – Bellingham – Rodrygo, Vinicius Jr.

Tippelde

Ha legalább olyan meccs lesz ez, mint a múltkori, akkor mi már elégedettek leszünk. Legutóbb a Real itt egy négyest kapott, ezt most nyilván szeretnék elkerülni. Többeknek össze kell szedni magát az odavágón mutatott teljesítmény alapján, de attól nem félünk, hogy unalomba fullad a meccs.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Gól az első és második félidőben

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Cashalotnál, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső