Southampton – Preston: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 15.
Southampton
Teljesítmény:
N N D V D
  • St. Mary Stadium
  • április 16. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Preston
Teljesítmény:
V N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az alábbi mérkőzésről nem is olyan régen már írtunk, de az a cikkünk füstbe ment. A szó szoros értelmében. Ugyanis a St. Mary’s közelében egy raktárban tűz ütött ki, hatalmas füstfelső került az égre, ami miatt lehetetlenség volt megtartani a találkozót. És azért mertem ilyen gyatra szóviccet felhasználni, mert személyi sérülés nem történt.

A Southampton – Preston találkozót tehát nem lehetett megrendezni, most pedig eljött a pótlás ideje. Pár hete azt mondtam, a Soton elintézte magának, hogy már csak a rájátszáson keresztül tudjanak feljutni, de az előttük álló trió annyira elkezdett pontokat hullajtani, hogy a szentek esélyei visszajöttek. Ha megnyerik ezt a meccset, akkor csak öt pontra lesznek az éllovas Ipswichtől, ami öt forduló alatt még ledolgozható.

Matematikai esélye a feljutásra a Prestonnak is van, ám az együttes túlzottan kiszámíthatatlan, hogy esélyesként számoljunk velük.

Southampton

Nos, úgy tűnik, valóban nyitottá vált újra a Championship hajrája. Úgy tűnt, három csapat fog megküzdeni a bajnoki címért, de most visszaszállt a buliba Russell Martin együttese is. Hogy miért? Mert az első három hetek óta szerencsétlenkedik. A Leicester már régebb óta, el is bukták egyelőre az első helyüket.

A rókák utolsó három meccsükön három pontot szereztek, a Tractor Boys kettőt, a Leeds pedig egyet. Így most a Soton már csak hat pontra a harmadik helyezettől, de mondom, nekik még itt ez az elmaradt meccs.

Ha valamikor, hát most meg lehet ragadni a lehetőséget, és még egy utolsó nagy menetet indítani.

A Soton is elszúrta, csak ők nem most, hanem pár fordulóval ezelőtt. Anno kéz a kézben haladtak a feljutásért vívott csatában, majd jött egy gyengébb periódus, ami miatt lemaradtak.

Az utolsó két meccsükön már éledeztek, megverték a Coventryt, majd a hétvégén a Watfordot. Izgalmas meccs volt, pedig 20 perc után úgy tűnt, nem lesz az. Will Smallbone után Che Adams is gólt szerzett, de a lódarazsak visszajöttek a meccsbe, végül a 99. percben Flynn Downes szerezte a győztes gólt.

A Southampton hazai környezetben fogadja a Prestont, ahol eddig 14 meccset nyertek meg, 3-szor ikszeltek, 4 vereségük van.

Tartom továbbra is, hogy az egyik legerősebb csapat az övék, és az egyik legkevesebb sérült is: csak Juan Larios és Ross Stewart nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Bree, Harwood-Bellis, Stephens, Walker-Peters – Smallbone, Downes, Aribo – Brooks, Adams, Armstrong

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.25.Championship
preston
2:2
southampton
Championship
2019.07.20.Barátságos Mérkőzés
preston
1:3
southampton
Barátságos Mérkőzés
2011.09.21.Angol Ligakupa
southampton
2:1
preston
Angol Ligakupa
2009.02.21.Championship
southampton
3:1
preston
Championship
2008.11.01.Championship
preston
2:3
southampton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Preston

Úgy emlékszem, mikor az eredeti időpont idején írtam erről a meccsről, a Preston még jobban állt. A gárda négy körrel a vége előtt a 10. pozíciót foglalja el, a vágyott hatodik helytől nyolc pontra vannak. Papíron nem ledolgozhatatlan, de nem csak rajtuk múlik a dolog.

Most úgy látom, ez a csapat nem lesz ott a play-offban, jövőre is itt találkozhatunk majd a gárdával. Azért látni némi javulást évről évre, előbb vagy utóbb össze fog jönni a rájátszás, és talán hamarosan a Premier League-ben láthatjuk őket.

A hétvégén léphettek volna egyet előre, hiszen pont a hatodik helyen álló Norwichot fogadták, hazai pályán azonban nem jött össze a győzelem, de még a pontszerzés sem. Kikaptak egy góllal.

Pedig hazai pályán abszolút jobban megy nekik, mérlegük 11-4-7, míg idegenben 7-5-8, vagyis 11 ponttal szereztek kevesebbet.

Az elmúlt két fordulóban nem tudtak nyerni, amikor elhagyták saját pályájukat, előtte viszont sorozatban háromszor is.

Három játékos nem léphet pályára, Brad Potts, Ben Whiteman és Liam Millar, ők sérülés miatt fognak kimaradni.

A várható kezdőcsapat:

Woodman – Storey, Lindsay, Cunningham – Brady, Whatmough, McCann, Hughes – Keane – Osmajic, Riis

Tippelde

Már nem emlékszem, hogy anno mit mondtam erről a mérkőzésről, de hetekkel később ez teljesen mindegy is. Azt tudom, hogy most mit mondok: Azt, hogy a Sotonnak ki kell használnia ezt a lehetőséget. Ha még közelebb zárkózik a többiekhez, azok még jobban pánikba eshetnek, és nevető negyedikként a szentek automatikusan feljuthatnak.

Fő tippek:

1.: Southampton győzelem

2.: Southampton gólok száma: Over 1,5

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső