Napoli – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.03.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 01.
Napoli
Teljesítmény:
N D D D V
  • Diego Armando Maradona
  • Március 03. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
N D V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy olasz rangadót hoztunk el ötödikként. Ami valójában nem is akkora rangadó. Hiába a Napoli a címvédő, ebben a szezonban a jótól nagyon messze állnak. Nem hiába váltottak már kétszer edzőt az idényben. A mostani – Francesco Calzona – megszerezte első győzelmét a Napoli kispadján, és most baromira kéne a második.

Ami nem lesz egyszerű, még úgy sem, hogy a Juventus sincs élete formájában. Ezzel a kis megtorpanással gyakorlatilag megnyitották az utat az Inter előtt a scudetto felé, kétlem, hogy innen még izgalmassá tudják tenni. De nem dagonyázhatnak saját szomorúságukban, mert a második hely is veszélyben lehet, ott van mögöttük az AC Milan, és arra még látunk esélyt, hogy a rossoneri befogja Allegriéket.

Szóval nincs mese, nyerni kell a Maradonában. Jöjjön a Napoli – Juventus mérkőzés!

Napoli

Kellett azért várni Francesco Calzona első győzelmére, de megérte. A szlovák szövetségi kapitány két 1-1-es döntetlen után úgy megverte a Sassuolot, hogy még most is szédülnek a neroverdi játékosai és szurkolói. A hétközi – korábbról átrakott – bajnoki találkozón a vendégek győzelmére számítottunk, de arra azért nem, hogy hat góllal terhelik majd meg a hazai kaput. A visszatérő Victor Osimhen ezúttal mesterhármasig jutott, két gólt szerzett Khvicha Kvaratskhelia, illetve betalált még Amir Rrahmani.

Egy kicsit a tavalyi esztendőt idézte a Napoli játéka, persze a saját szurkolótáborukat most is sikerült megijeszteni azzal, hogy az első gólt nem ők rúgták, hanem ők kapták.

Nem tudom, mennyire menthető még ez a szezon, amennyiben a Napoli európai kupát érő helyre ér, szerintem elégedetlenek már nem lehetnek. Akkor sem, ha címvédőként vágtak neki a ligának.

Talpon vannak még a BL-ben, hamarosan jön majd a Barca elleni visszavágó, ahol azért nem ők lesznek az esélyesek. Várhatóan számukra a Serie A-s menetelés jelent most mindent.

A Maradona idén nem olyan félelmetes, mint tavaly volt, de némi javulás azért itt is felfedezhető. Az összmérlegük 5-3-4, a legutóbbi hat bajnokin nem találtak legyőzőre.

Aki biztosan kimarad, az Jens Cajuste, mellette pedig a télen szerződtetett Cyril Ngonge játéka is kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, Olivera – Lobotka, Zielinski, Zambo Anguissa – Politano, Osimhen, Kvaratkshelia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.08.Serie A
juventus
1:0
napoli
Serie A
2023.04.23.Serie A
juventus
0:1
napoli
Serie A
2023.01.13.Serie A
napoli
5:1
juventus
Serie A
2022.01.06.Serie A
juventus
1:1
napoli
Serie A
2021.09.11.Serie A
napoli
2:1
juventus
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus

Több mint valószínű, hogy a Juventus elbukta annak lehetőségét, hogy bajnok legyen. Ami azért is kellemetlen, mert nekik idén szinte csak ezzel kellett foglalkozniuk. Az európai kupákból eltiltották őket egy évre, amit most töltenek le, maradt az Olasz Kupa meg a bajnokság. A kupában még talpon, a bajnokságban azonban sikerült összeszedni – megint – egy jelentős hátrányt azután, hogy egymás után négy meccsen nem tudtak nyerni. Ikszeltek az Empolival, aztán kikaptak az Intertől és az Udinesétől, majd jött egy Verona elleni döntetlen.

Majdnem ráfaragtak a Frosinone ellen is, ott végül azért nagy nehezen sikerült otthon tartani a pontokat. Nem volt egyszerű, mert Dusan Vlahovic góljára kettővel felelt az újonc. A szerb támadó gyorsan egyenlített, végül a 95. percben Daniele Rugani szerezte a győztes gólt.

Szóval ugyan nyertek, de rendben nincs semmi. Hátrányuk nyolc pont az elsővel szemben, előnyük négy a harmadikkal szemben.

Idegenben 8-3-2-vel állnak, utolsó két meccsükön maradtak nyeretlenek.

Hivatalos lett, hogy Paul Pogbát négy évre eltiltották, az ő karrierjének így vége, ahogy még az sem tiszta, valaha visszatér-e a pályára ezen a szinten a sportfogadás miatt eltiltott Nicoló Fagioli.

Sérült Matia Perin, Mattia De Sciglio, Adrien Rabiot, Weston McKennie és Federico Chiesa.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Gatti, Bremer, Rugani – Cambiaso, McKennie, Locatelli, Alcaraz, Kostic – Vlahovic, Yildiz

Tippelde

Nem fogok sokat leszűrni a Napoli keddi győzelméből, a Sassuolo messze nincs jó formában. De ez a siker talán segít majd a címvédőnek egy kicsit felébredni. Egy Juventus elleni győzelem még több önbizalmat adhat, és ha valamikor, hát most meg lehet fogni őket.

Fő tippek:

1.: Napoli győzelem

2.: Három és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Napoli kapott gól nélkül: Nem

2.: Szögletek száma: Under 10,5

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső