Bayern München – PSG: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 07.
2023. március 08. szerda, 21:00 Fussball Arena Munchen
Bayern Munich
vs
PSG

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Rögtön belecsapunk a közepébe, jöjjön máris a nap legnagyobb érdeklődéssel várt meccse! Természetesen a Bayern München – PSG mérkőzésről van szó, ám, ha ez is olyan lesz, mint az odavágó, akkor nem kell rangadónak hívni…

A Bayern München – megismételve a 2020-as BL-döntőt – egy góllal nyert Párizsban, ugyanaz szerezte a gólt, mint két évvel ezelőtt, és joggal bízhatnak abban, hogy a visszavágón is sikerül Kylian Mbappéék fölé kerekedni.

Erre minden esélyük megvan, a PSG, habár vezeti az otthoni bajnokságot, kiscsapatok ellen is meg tud szenvedni, miközben a Bayern saját meccseit mostanában elég simán hozza.

A bukmékerek, köztük az online sportfogadás egyik legnagyobbja, a bet365, a hazaiak győzelmét várja, 1.75-ös szorzót adtak a német együttesre. A döntetlen a legvalószerűtlenebb szerintük, 4.50-et fizetnek rá, a vendégek győzelmére pedig 3.80-at.

Bayern München

A hétvégén rövid időre a Bayern München elvesztette első helyét a német első osztályú bajnokságban, de mielőtt a szurkolók eljátszhattak volna a gondolattal, hogy csapatuknak megint mások után kell futnia, jött Nagelsmannék bajnokija, a rend pedig 90 perc múlva helyre állt. A Dortmund győzelme után a müncheni együttesnek is hoznia kellett saját meccsét, amit meg is tettek, Matthijs de Ligt és Eric Maxime Choupo-Moting találatával verték a Stuttgartot.

A Bayern mostanság szépen muzsikál, a legutóbbi öt meccsükből négyet is megnyertek, egyedül a Mönchengladbach elleni találkozót veszítették el, ám ott már a mérkőzés elején megfogyatkozott Julian Nagelsmann együttese.

Hazai pályán különösen erősek, eddig az összes BL-meccsüket megnyerték, pedig voltak kemény ellenfeleik, míg a bajnokságban is szépen haladnak, ott sem találtak eddig legyőzőre.

Benjamin Pavard eltiltott lesz, miután a PSG elleni találkozón kiállították, Noussair Mazraoui, Manuel Neuer és Lucas Hernández folytatják felépülésüket.

Ami fontos, hogy Sadio Mané visszatért, és a Stuttgart ellen először kezdett.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – J. Cancelo, Upamecano, de Ligt, Davies – Goretzka, Kimmich – Coman, Musiala, Mané – Müller

Egymás elleni meccsek:

Nem volt az utolsó meccsük olyan hihetetlenül izgalmas, ezt azért el lehet mondani. Főleg a PSG miatt nem, mivel Christophe Galtier csapata nem nagyon akarta az akaratát érvényesíteni. Vagyis nem tudta.

A Bayern München sem nagyon aktivizálta magát, az első félidőben alig volt olyan helyzet, ami említésre méltó volt. A másodikban az egyetlen gól is olyan… érdekes körülmények között született, Gigio Donnarumma védte be Kingsley Coman nem túl acélos lövését. Mbappénak aztán volt még egy lesgólja, és ennyi.

A korábbi mérkőzéseket alább láthatjátok.

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.14.Bajnokok Ligája
psg
0:1
bayern münchen
Bajnokok Ligája
2021.04.13.Bajnokok Ligája
psg
0:1
bayern münchen
Bajnokok Ligája
2021.04.07.Bajnokok Ligája
bayern münchen
2:3
psg
Bajnokok Ligája
2020.08.23.Bajnokok Ligája
psg
0:1
bayern münchen
Bajnokok Ligája
2018.07.21.ICC
bayern münchen
3:1
psg
ICC
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

PSG

Kezdjük a jó hírrel! Kylian Mbappé lett a csapat történetének legtöbb gólt szerző játékosa, miután a Nantes elleni találkozón bevette Antoine Kombouaré csapatának hálóját. 201 találat, ezzel olyan nagyságok elé ért, mint Edinson Cavani vagy Zlatan Ibrahimovic. Persze, utóbbit már régóta lehagyta…

Aztán van rossz hír is, méghozzá Neymarral kapcsolatban. Tegnap hozták nyilvánosságra, hogy a brazil a szezonban már nem léphet pályára, a bokájával vannak problémák.

Ez azért csökkenti az esélyeiket a bajnokságban, és persze a BL-ben is, bár azt tudtuk, hogy a Bayern München ellen biztosan nem léphet pályára.

A PSG Galtier-vel nem lett sokkal erősebb, mint korábban Mauricio Pochettinoval, de azért még mindig vezetik a francia bajnokságot, és csak rajtuk múlik, hogy megnyerik-e zsinórban másodszor a trófeát.

Mostanság voltak szenvedősebb meccseik, ilyen volt a Nantes elleni találkozó, ahol a vendégek két góllal is vezettek, de említhetnénk a Lille elleni találkozót is.

Mindenesetre idegenben az utóbbi öt meccsükből hármat megnyertek, kettőt elveszítettek. Egyet a Monaco, egyet meg az Olympique Marseille ellen. Neymar mellett Achraf Hakimi, Renatos Sánches és Presnel Kimpembe nem szerepelhet sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Pereira, Ramos, Marquinhos – Mukiele, Vitinha, Verratti, Ruiz, Mendes – Messi, Mbappé

Tippelde

A vendégek csatársora félelmetes, de azért a védelem és a középpálya egy kicsit gyengécske így első ránézésre. Mondom ezt úgy, hogy amúgy zseniális játékosok vannak ott is.

Ha a PSG neki megy a Bayernnek, akár még lehet is esélyük. Sokkal nyíltabban kell a meccshez állniuk, különben kiesnek, és az ennyi pénz elköltése után kínos volna.

Szerintem ezúttal esni fognak gólok, nem is kevés, így a két és fél gól feletti eredményre tippelünk.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső