Celtic – Feyenoord: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.12.13.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 12.
2023. december 13. szerda, 21:00 Celtic Park
Celtic
vs
Feyenoord

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Nos, a következő találkozónk megint egy olyan, ami maximum sportfogadás szempontjából lehet érdekes. Merthogy tét itt sincs, nem tudom, ez a szerda most ilyen…

A Celtic biztosan utolsó, Brendan Rodgers edző együttese ezúttal sem tudott átütőt alkotni a legrangosabb kupában, a Feyenoord pedig az Európa-ligában folytatja, ami azért jobban is passzol hozzájuk.

A kettejük mérkőzése mégis fontos lehet a skótoknak, hazai pályán búcsúznak az európai kupaszíntérről, és nem szeretnének nyeretlenül zárni. Szerencséjükre a hazai bajnokságban vezetnek, és koncentrálhatnak egy tét nélküli találkozóra is. A Feyenoord valószínű, hogy esélyt ad a kevés lehetőséget kapóknak is, szóval az a hazai győzelem nem is annyira valószínűtlen.

Háromesélyes meccs ez, tudják ezt a Campobetnél is. A vendéggyőzelem 2.40, a hazai, 3.15, a döntetlen 4.00.

Következzen a Celtic – Feyenoord találkozó!

Celtic

Azt mondtam a bevezetőben, hogy a Celticnek belefér a teljes BL-figyelem, hiszen a bajnokságot vezetik. Végülis nem mondtam butaságot, a Celtic az élről várja a folytatást, azonban épp a mostani hétvégén kaptak ki a Kilmarnocktól 2-1-re, ami után az ötpontos előnyből kétpontos lehet. A mögöttük levő Glasgow Rangers, amennyiben megnyeri az elmaradt találkozóját, lecsökkentheti a hátrányát.

A Celtic mindezidáig veretlen volt a Premiershipben, 13 győzelmük és 3 döntetlenük volt. Ezen a délutánon viszont csődöt mondtak, hiába Matt O’Riley vezető gólja, a Kilmarnock fordítani tudott.

Ami a Bajnokok Ligáját illeti, több olyan meccsük is volt, ahol pontot érdemeltek volna, ilyen volt például a Lazio elleni mindkét meccs, de az Atleti elleni hazai találkozón még a győzelem is összejöhetett volna. Más kérdés, hogy a spanyolok a visszavágón hatot rúgtak Hartnak.

Mint mondtam, tétje nincs a meccsnek, maximum annyi, hogy szépen köszönjenek el a BL-től a skótok.

Egy pontjuk miatt egy győzelem is csak az eredmény kozmetikázására volna jó, semmi másra.

Hazai pályán utoljára a Lazio verte meg őket, azóta hat meccsből négyet megnyertek, kétszer ikszeltek.

Hárman nem vehetnek részt a meccsen, Liel Abada, valamint Hatate Reo és Maeda Daizen.

A várható kezdőcsapat:

Hart – Johnston, Phillips, Scales, Taylor – O’Riley, McGregor, Iwata – Yang, Furuhashi, Palma

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.19.Bajnokok Ligája
feyenoord
2:0
porto
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Feyenoord

A BL-ben a harmadik hely már biztos, no meg az ezzel járó Európa-liga folytatás, a Feyenoord így nyugodtan várhatja a Celtic elleni találkozót, semmi gond nem lesz, ha esetleg nem tudnak nyerni.

A csapatra ráférne egy kis pihenő, ugyanis az Eredivisie-ben nagyot küzdenek, hogy utolérjék a PSV Eindhovent, de egyelőre kevés sikerrel teszik mindezt. Mondjuk úgy rohadtul nehéz, ha az ellenfeled képtelen hibázni…

Épp most, az Atleti elleni vereséget követően találkoztak a PSV-vel, egy győzelem segíthetett volna abban, hogy közelebb kerüljenek hozzájuk, ám 2-1-re kikaptak. A hétvégén viszont tudtak javítani, Quinten Timber, Santiago Giménez és Igor Paixao góljaival legyőzték a Volendamot. Giménez egyébként ezzel a góljával megdöntötte Luis Suárez egy naptári évben szerzett gólrekordját. A támadó 31-nél jár, az uruguayi 30-nál állt meg.

Idegenben eddig mindkét BL-meccsüket elbukták, a Celtic ellen jöhet a harmadik…

Ketten nem vállalják a játékot, Alireza Jahanbakhsh és Bart Nieuwkoop sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Bijlow – Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez – Wieffer, Milambo, Timber – Stengs, Giménez, Paixao

Tippelde

Hajtani fog a hazai csapat, hogy ne nyeretlenül búcsúzzanak, otthon pedig meg is van az sélyük a jó eredményre. Mi azonban ezt – bár vonzanak a meglepetések – nem merjük megtenni.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Gól az első félidőben

Fogadj a Bajnokok Ligája meccseire a Betinia oldalán legalább 6.000 Ft értékben, és szerezz 12.000 Ft-os Freebetet

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső