Crvena zvezda – Manchester City: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.12.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 12.
2023. december 13. szerda, 18:45 Rajko Mitic Stadium
Crvena Zvezda
vs
Man City

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A tétnélküliség csimborasszója következik a szerdai nap első meccsével. A Manchester City és a Crvena zvezda sorsa is eldőlt már, de a feladat az feladat, ezt a találkozót is le kell játszani, holott inkább mindkét csapat pihenne valószínűleg.

A szerbek öt kör alatt egy pontot szerezve utolsók, és nem is tudnak javítani, még akkor sem léphetnek előrébb, ha nyernek, és a harmadik helyen álló Young Boys vereséget szenved. Hiszen az egymás elleni eredményeik ezt nem engedik nekik meg.

A City pedig akkor sem léphet hátrébb, ha esetleg kikapna. Az eddig hibátlan címvédő győzelmi szándékkal lép pályára, no meg egy erősen rotált kerettel. Mostanában amúgy sem megy nekik a szekér, legalább így a legjobbak tudnak pihenni. Aztán persze lehet, hogy egészen más jár Pep Guardiola fejében.

Sportfogadás szempontjából könnyű meccs, de van csapda, amibe a játékosok – mármint a fogadók – belefuthatnak. Az Unibet oldalán 1.38 a vendégsiker, 8.00 a hazai, 5.60 a döntetlen.

Következzen a Crvena zvezda – Manchester City találkozó!

Crvena zvezda

Hosszú éveket várt arra a Crvena zvezda, hogy megmutathassa magát a legrangosabb kupasorozatban. Megtették, de ez szerdán befejeződik, nem jutott tovább a Red Star. A szerbek ezt már az utolsó előtti forduló után tudták, hiszen kikaptak 2-0-ra a Young Boystól. Ha nyernek, övék a harmadik hely. Nem győztek.

Azóta három mérkőzést játszottak le, és talán azért megy ennyire nekik a játék, mert már nem kell aggodalmaskodni a BL miatt. A sorsuk eldőlt, és ez a helyi bajnoksában és a kupában is látszik. A Napredakot 1-0-ra, a Radnicki Nist 5-0-ra, míg a Mladostot 3-1-re verték. Ez utóbbi volt a hétvégén, Aleksandar Katai, Jovan Mijatovic és Hwang In-beom találtak a kapuba.

A Superligában van keresnialójuk, épp most előzték meg a Partizant, és váltak ők a bajnokság első helyezettjévé.

Hazai pályán a BL-ben eddig nem tudtak nyerni, de alapjáraton erősek saját közönségük előtt. Igaz, nem is Manchester City- szintű csapatokkal találkoznak…

Úgy tudom, sérült és eltiltott nincs a keretben.

A várható kezdőcsapat:

Glazer – Mitrovic, Spajic, Dragovic, Nikolic – Hwang, Mijailovic – Lucic, Katai, Bukari – Olayinka

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.19.Bajnokok Ligája
man city
3:1
crvena zvezda
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester City

A Bajnokok Ligája címvédője hozzá méltó módon kezelte a csoportkört. Nem volt ez egy veszélyes menet Guardioláék számára, hiszen alapvetően két gyengébb minőségű együttessel, valamint a Lipcsével találkoztak. Szóval az 5/5-ös mérleg nem meglepő.

A hatodik fordulóra így jöhet a tartalékok hadba küldése, a City a hétvégén otthon fogadja a Crystal Palace-t, de a mostanság a PL-ben nyújtott teljesítményük után a hazai győzelem egyáltalán nem nevezhető papírformának.

A City az élről csúszott le a negyedik helyre, egymás után ikszeltek a Chelsea-vel, a Liverpoollal és a Tottenhammel, majd kikaptak az Aston Villától. Ezt a nyeretlenséget a Luton ellen tudták megszakítani, de ez sem volt egy fáklyásmenet, mivel az újonc vezetett, és úgy kellett kínok között megfordítani a találkozót. Végül Bernardo Silva és Jack Grealish góljaival ez sikerült is.

A csapatból hiányozni fog Erling Haaland, Kevin De Bruyne és várhatóan Jeremy Doku is, de lesznek ismerős arcok a kispadon is. Több játékos kaphat pihenőt, mint Ederson, Ruben Dias, Manuel Akanji vagy Rodri.

A várható kezdőcsapat:

Ortega – Lewis, Aké, Gvardiol, Gómez – Kovacic, Phillips – Grealish, B. Silva, Foden – Álvarez

Tippelde

Még ilyen csapattal is sokkal esélyesebb a City, és hiába szeretne a kupától szépen elköszönni a Red Star, lehet, erre nem lesz meg az esélyük. De egy gólra most is jók lehetnek…

Tippjeink a következők:

1.: Man City győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Nem úgy alakul a fogadásdod, ahogy vártad? Próbáld ki az Ivibet cashout funkcióját!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső