Union Berlin – Real Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.12.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 11.
2023. december 12. kedd, 21:00 Stadion An der Alten Försterei
Union Berlin
vs
Real Madrid

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Mai utolsó meccsünk jön, de holnap ugyanígy érkezünk a szerdai találkozókkal, szóval maradjatok velünk. Egyébként azt, hogy kedden melyik meccseket tudjátok követni, megtaláljátok a TV-műsor oldalunkon. Egyelőre még keresni nem lehet, de később már külön szűrőt is elhelyezünk az oldalon.

A promó után térjünk vissza a Bajnokok Ligájára, a már továbbjutó Real Madrid látogat a már biztosan kieső Union Berlinhez. A mérkőzés mégsem nevezhető tét nélkülinek. Schäfer Andrásék ugyanis odaérhetnek a harmadik helyre, ehhez nem csak az ő győzelmükre van szükség, de a Napoliéra is.

A Real pedig függetlenül az eredménytől csoportelső, így bátran számíthatunk a fiatalok és a kevés játéklehetőséget kapók pályára lépésére…

Ami pedig az online sportfogadás szakértőit illeti, nos, ők még így is a királyi gárda győzelmét várják. A Campobet oldalán 1.80 a vendéggyőzelem, 4.30 a hazai, 4.20 az iksz.

Jöjjön az Union Berlin – Real Madrid találkozó!

Union Berlin

El kellett telnie tizenhat meccsnek ahhoz, hogy az Union Berlin augusztus óta az első sikerének örülhessen. Az edzőváltáson átesett tavalyi negyedik helyezett még így sincs kint a vízből, de legalább valami elindult. Örömteli, hogy ennek a győzelemnek részese volt Schäfer András is, aki ezúttal a gólt szerző Benedict Hollerbachot váltotta. A fiatal németen kívül még Kevin Volland és Mikkel Kaufmann talált be, így győzték le 3-1-re a Borussia Mönchengladbach csapatát.

Az utolsó helyről elmozdultak, sőt elhagyták a kiesőzónát is, most a 15. helyet foglalják el, köszönhetően, hogy a Darmstadt – Mainz – Köln hármas nem tudott nyerni.

Úgy gondolom, Nenad Bjelica elsősorban a bajnoki helyezés stabilizálását szeretné elérni, a BL-ben nyújtott teljesítmény másodlagos.

Az Union szeretne szépen búcsúzni, és van is esélyük a jó eredményre, az első meccsen csak egy hosszabbításban szerzett Bellingham-góllal kaptak ki, plusz a mostani Real Madridnak nincs szüksége a pontra, Carlo Ancelotti várhatóan a fakót küldi majd pályára.

Az Union BL-keretének nem tagja Schäfer András, így őt nem fogjuk látni, rajta kívül pedig sérült Sheraldo Becker és Danilho Doekhi. Bjelica nem valószínű, hogy sokat változtat a hétvégi kezdőjén.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Juranovic, Knoche, Leite, Roussillon – Khedira, Haberer – Aaronson, Volland, Gosens – Behrens

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye

Előző meccs eredménye
2023.09.20.Bajnokok Ligája
real madrid
1:0
union berlin
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Madrid

Carlo Ancelotti együttese egészen tegnap estig a LaLiga első helyét foglalta el, aztán jött a Girona. A bajnokság abszolút meglepetése ezúttal az FC Barcelonát győzte le 4-2-re, és mivel a királyiak csak ikszeltek a Real Betis otthonában – sőt majdnem kikaptak -, előzött a katalán együttes. Miután a blancók számára ez a mérkőzés nem bír téttel, inkább fognak a hétvégén rendezendő Villarreal elleni hazai bajnokira koncentrálni.

Bármi is lesz ezen a találkozón, a Madrid már nem bukhat, sem a továbbjutást, sem pedig az első helyet, hiszen az első öt meccsüket megnyerték. Nem mindig volt jó a játék, volt, amikor szerencsére volt szükségük, de a tények azok tények, makacs dolgok, Carlo Ancelottinak öt győzelme van öt meccsen. Kész.

Mindent összevetve száz százalék, hogy lehetőséget kapnak azok, akik eddig nem annyira játszottak. Rengeteg a sérült, így jó páran kimaradnak emiatt, nem lehet majd a pályán Thibaut Courtois, Eder Militao, Arda Güler, Vinicius Jr., Dani Carvajal, Aurelien Tchouaméni és Eduardo Camavinga sem.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – Vazquez, Rüdiger, Nacho, F. Garcia – Ceballos, Modric – Brahim, Nico Paz – Joselu, Gonzalo

Tippelde

Amiről én írok, az egy elképzelés. Nincs megerősítve, hogy ennyire tartalékosan áll majd ki a Real Madrid, de semmi okuk kockáztatni a kulcsembereiket, plusz azért kiérdemelték a fenti játékosok a játéklehetőséget, a kulcsjátékosok meg a pihenést.

Ez pedig remek lehetőség az Union Berlinnek a győzelemre, a remek búcsúra, és talán az EL-re is…

Tippjeink a következők:

1.: Union Berlin győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Ne szalaszd el a lehetőséget, szerezd meg az 50%-os heti reload bónuszt a Campobet oldalán!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső