FC Barcelona – Napoli: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.03.12.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 11.
2024. március 12. kedd, 21:00 Olímpic Lluís Companys
Barcelona
vs
Napoli

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Kedd este nem csak egy meccs lesz a legrangosabb kupában, hanem kettő. Az Arsenal – FC Portoval egyidőben kezd a Barca és a Napoli, hogy megtudják, melyikük a jobb, melyikük megy a legjobb nyolc csapat közé a Bajnokok Ligájában.

Az odavágó alapján nehéz lenne mit mondani, hiszen 1-1-es döntetlent értek el a felek, az volt Francesco Calzona első mérkőzése a Napoli kispadján, miután teljesen váratlanul – de nem érdemtelenül – menesztették Walter Mazzarrit a Serie A címvédőjétől. A szlovák szövetségi kapitány egy kicsit felrázta csapatát, még mindig veretlenek, de a győzelmekkel meggyűlik a baja a gárdának.

Akadozik némelyik fogaskerék a Barcánál is, Xavi egy megfogyatkozott középpályával, formán kívüli játékosokkal igyekszik megmenteni a szezont és saját maga elismertségét.

Következzen az FC Barcelona – Napoli mérkőzés!

FC Barcelona

Nyögvenyelősen, de győzött az FC Barcelona együttese a hétvégén. Számítottunk egy nehezebb meccsre, de többet vártunk a Mallorcától. Na jó, meg a katalánoktól is. A döntő gólt Lamine Yamal szerezte, ezzel a Barca még mindig versenyben a bajnoki címért, pedig hetekkel ezelőtt nem hittük volna, hogy Xaviék megvédhetik a címüket. Lehet, nem is fogják, mert a Real Madrid még mindig jelentős előnyben van velük szemben.

Azt már tudjuk, hogy Xavinak ez az utolsó idénye a Barca kispadján, a szezon végén távozik. Utód egyelőre nincs, a mester pedig szeretne szépen búcsúzni, valamilyen trófeával. Hogy erre mennyi az esélyük, azt nem tudom, de nem valami nagy. Hiszen a BL-ben évek óta nem tudnak maradandót alkotni, jelen pillanatban is van náluk erősebb csapat, nem is egy, a bajnokságban pedig elég a táblázatra nézni, hogy ez kiderüljön.

A Napoli elleni odavágón Olaszországban döntetlent értek el, a vendégek oldaláról Robert Lewandowski szerzett gólt. A mérkőzés képe alapján győzelmet érdemeltek volna a spanyolok, ám vagy nem céloztak pontosan, vagy Meret tudott védeni.

A helyzetkihasználás egyébként is problémás mostanában, nagyon sokan elégedetlenkednek Lewandowskival, Raphinhával, de egyelőre elmondhatjuk, többet vártak Victor Roque játékától is.

Hazai pályán a Villarreal elleni meccs óta nem szenvedtek egy vereséget sem, de mérlegük nem hibátlan és nem megnyugtató: 1-0 az Osasuna és a Mallorca ellen, 3-3 a Granadával.

Sérült továbbra is Gavi, Alejandro Baldé, Marcos Alonso, Ferran Torres, Pedri, Frenkie de Jong és Raphinha is. A kezdő összeállításakor tehát megint bajban lehet Xavi., főleg a középpályán.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – Koundé, Araujo, Cubarsi, J. Cancelo – Gündogan, Christensen, F. Lopez – Yamal, Lewandowski, J. Félix

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.02.21.Bajnokok Ligája
napoli
1:1
barcelona
Bajnokok Ligája
2022.02.24.Bajnokok Ligája
napoli
2:4
barcelona
Bajnokok Ligája
2022.02.17.Európa-liga
barcelona
1:1
napoli
Európa-liga
2020.08.08.Bajnokok Ligája
barcelona
3:1
napoli
Bajnokok Ligája
2020.02.25.Bajnokok Ligája
napoli
1:1
barcelona
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Napoli

Szóval Francesco Calzona megérkezett, és ő már a harmadik edzője ebben az idényben a csapatnak. Először Rudi García, majd Walter Mazzarri dirigálta az olaszok címvédőjét, de tették mindezt kevés sikerrel. Calzona már csak tüzet olt, a címvédés reménytelen, az európai kupaszereplés és a meglepetés a BL-ben még nem.

Azután, hogy Calzona érkezésével a vereségek megszűntek létezni, minden nem jött helyre. A Cagliarival csak ikszeltek, ahogy a Torinot sem tudták megverni. Hiába szerzett vezetést Khvicha Kvaratskhelia – aki az edzőváltás egyik nagy nyertese látva a formáját -, hamarosan a bikák részéről egy gyönyörű gól született.

A Napoli most a hetedik helyen, előttük az Atalanta, az AS Roma, őket még be lehet fogni. Sőt még talán a Bolognát is.

Mint említettem, a Barca talán győzelmet érdemelt volna, a mérkőzés egyik legjobbja ugyanis Alex Meret volt, ami sokat elmond a hazaiak játékáról. De dicsérhetjük még Victor Osimhent, aki egyébként egyenlített.

Nem megy az olasz együttesnek idegenben, az utolsó tíz meccsükből hármat nyertek meg, ötöt buktak el, kettőn ikszelni tudtak. A BL-ben az idegenbeli meccseiken egyszer sem volt könnyű dolguk, még akkor sem, mikor győztek (Braga, Union Berlin).

Sérültek: Jens Cajuste és Cyril Ngonge.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Östigard, M. Olivera – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Oshimhen, Kvaratskhelia

Tippelde

Ezúttal nem várok sokat a meccstől, egyikük sincs csúcsformában, mindkettőnek meggyűlik a baja a gólszerzéssel. És a tét is nagy, hiszen ez a sorozat az, ahol szezonjukat megmenthetik egy jó meneteléssel.

Fő tippek:

1.: FC Barcelona győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Szögletek száma: Under 9,5

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Vegyél részt az Unibet ingyenes Bajnokok Ligája tippjátékán, amelyen akár 8.000.000 Ft is ütheti a markod!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső