Birmingham – Middlesbrough: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 11.
Birmingham
Teljesítmény:
V D V V N
  • St. Andrew Trillion Trophy Stadium
  • Március 12. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Middlesbrough
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A múlt héten volt miről beszélnünk, mert a legfontosabb sorozat mellett az angol másodosztályban is mérkőzéseket rendeztek. Ez most is így van, de nem teljes fordulóról van szó, hanem csak egyetlen elmaradt meccsről. Ez lesz a Birmingham – Middlesbrough, amely… Nos… hát nem tűnik első blikkre túl izgalmasnak.

Mondjuk a hazaiak ezzel bizonyára nem értenek egyet, ők szeretnének egy kicsit távolabb kerülni az utolsó három csapattól, ők számítanak ugyanis a legrosszabb bennmaradónak jelen pillanatban. Egy ponttal előzik a Huddersfield – Sheffield Wednesday kettőst, a Rotherham viszont jócskán le van maradva, velük már nem kell foglalkozni. Szóval ez a találkozó a hazaiaknak kétségtelenül fontos, ahogy a vendégek sem mondtak még le a feljutásról. Van még tíz forduló, és nyolcpontos hátrányt kéne ledolgozni a Norwichcsal szemben.

Jól van, akkor úgy tűnik, mégis egy izgalmas találkozó lesz ez…

Birmingham

Nem vagyok biztos benne, hogy Tom Brady tudta, mibe vágja a fejszéjét, amikor megvásárolta a Birmingham csapatát. Volt egy nagy projekt, ami kútba esett, nevezetesen arra gondolok, mikor Wayne Rooney-t nevezték ki vezetőedzőnek, és sokan már a PL-ről vizionáltak. Helyette kaptak pár nagy pofont – a csapattal együtt -, Rooney pedig már nincs is a padon. Az új edző Tony Mowbray lett, a Sunderland egykori főnöke, akit szintén a szezon közben küldtek el a csapatától.

Ő sem hozott sok örömet eddig, hiszen a gárdát egy pont választja el a kiesőhelyek egyikétől. Persze lehet érvelni azzal, hogy nekik van egy elmaradt meccsük, de ez nem mentség. A csapat régen még a PL-ben is szerepelt, mostanság viszont az is nehézséget okoz nekik, hogy a másodosztályban maradjanak. Voltak problémák tavaly is, előtte is, de a leginkább most van zűr.

Utoljára pont Mowbray korábbi csapatát verték, azóta viszont egy pontot szereztek négy mérkőzésen. Szombaton kiesési rangadót rendeztek a The Denben, a Millwall közönsége előtt, amit a hazaiak 1-0-ra megnyertek. Így ők egy kicsit ismét elszakadtak a kiesőjelöltektől, a Birmingham pedig ott maradt.

Hazai pályán lehet most javítani, ahol a csapat pontjai többségét szerezte. Összesen 27-et, ezt hét győzelemből, hat döntetlenből, mellette négy alkalommal nem jutott pont nekik.

Két sérült nem bevethető, Alfie Chang és Krystian Bielik.

A várható kezdőcsapat:

Ruddy – Drameh, Aiwu, Roberts, Buchanan – Sunjic, Paik – Miyoshi, Pritchard, Bacuna – Stansfield

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.Championship
middlesbrough
1:0
birmingham
Championship
2023.01.02.Championship
birmingham
1:3
middlesbrough
Championship
2022.10.05.Championship
middlesbrough
1:0
birmingham
Championship
2022.03.15.Championship
birmingham
0:2
middlesbrough
Championship
2021.10.30.Championship
middlesbrough
0:2
birmingham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Middlesbrough

Még nem mondott le a rájátszásról Michael Carrick, aki az utóbbi hetek sikereinek köszönhetően saját melóját egy picit szilárdabbá tudta tenni. Nemrég még a szőnyeg szélén állt, a Boro pedig az alsóházban, közelebb a kieséshez, mint a feljutáshoz vagy legalább a rájátszáshoz.

Aztán összekapták magukat, jött néhány győzelem, és mondom, megint ott vannak a play-off küszöbén. Ehhez még van mit behozni, mint mondtam, a Norwich – akik most a hatodik pozícióban állnak – nyolc pontra van.

Az első lépés mindenképp az, hogy a Boro nyerjen kedden este. Mondjuk úgy, ahogy nyertek szombaton is. Akkor is idegenben léptek pályára egy kiesőjelölttel szemben, a QPR-t 2-0-ra verték meg Emmanuel Latte Lath és Marcus Forss góljaival.

Amennyiben győznek, úgy pontszámban beérik a Cardiff és a Preston együtteseit, de utóbbinak szintén van egy elmaradt meccse.

Mérlegük idegenben felemás, nyolc győzelmük van, két döntetlenjük, nyolc vereségük.

Talán Dael Fry már játszhat, azonban Alex Bangura, Josh Coburn és Hayden Hackney kimarad.

A várható kezdőcsapat:

Dieng – McNair, van den Berg, Clarke – Ayling, Howson, O’Brien, Engel – McGree – Forss, Latte Lath

Tippelde

A Birmingham ismét hetek óta nyeretlen, hazai pályán viszont egész jól szerepelnek. A Boro az utóbbi három szezonban, mikor egymás ellen játszottak a St. Andrew’s-ban, nyerni tudott, és most is ők a favoritok.

Fő tippek:

1.: Middlesbrough győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Szögletek száma: Over 7,5

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső