FC Copenhagen – Galatasaray: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.12.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 11.
2023. december 12. kedd, 21:00 Parken
Copenhagen
vs
Galatasaray

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Kevés olyan mérkőzés van, ahol egyik csapatnak sem fontos az előtte álló küzdelem. Az FC Copenhagen – Galatasaray nem is tartozik ezen meccsek közé. A Bajnokok Ligája A csoportjában csak egyetlen dolog biztos, az, hogy a Bayern München az első helyen végez. A németek magukkal húzhatják a Manchester United együttesét, de itt, a másik párharc során is hatalmas izgalmak lesznek, és az angolok csak úgy juthatnak tovább, ha ez a két csapat ikszel egymással. Van erre esély, az első meccsük is döntetlen lett…

Talán itt lesznek kedd este a legnagyobb izgalmak, az online sportfogadás kedvelői pedig kiélhetik minden örömüket egy ilyen kvartettben.

A Koppenhága emlékeim szerint a legjobb tizenhat között még sosem járt, most egy győzelemnyire vannak ettől, de az európai sztárjátékosokkal felvértezett Buruk-legénység azért szeretne ehhez hozzászólni.

A Quickwin szerint egy háromesélyes mérkőzésre számíthatunk: A hazaiakra most 2.95, a döntetlenre 3.60, a vendégekre 2.45 a szorzó.

FC Copenhagen

Öt forduló alatt öt szerzett pontja van az FC Copenhagennek, mégis ott vannak a második helyen. Miközben a Bayern München ásítva egy nagyot figyeli a mögötte levő csapatok torzsalkodását. A dánok soha ilyen közel nem jártak még ahhoz, hogy ott legyenek az egyenes kieséses szakaszban. Ahogy fent írtam, mindössze egyetlen győzelemre van szükségük, és bumm, meg is van a legjobb tizenhat mezőnye. Ezt a győzelmet azonban nagyon nehéz lesz elérni. De nem lehetetlen.

Nem mondanám, hogy a csapat egyébként jó formában van. A Silkeborg ellen a negyeddöntőben búcsúztak a Dán Kupából (2-0-ra kaptak ki az első meccsen, így a 2-1-es győzelem a másodikon kevés volt), és a bajnokságban is egymást követik a gyengébb eredmények.

Jónak mondható azonban, hogy képesek voltak az Allianzban pontot szerezni a Bayern Münchennel szemben, ez rengeteget érhet a továbbjutás szempontjából.

A keretből nem bevethető Davit Khocholava, Birger Meling, Noah Sahsah, William Clem és Khouma Babacar sem.

A várható kezdőcsapat:

Grabara – Jelert, Vavro, Diks, Boilesen – Goncalves, Falk, Lerager – Bardghji, Elyounoussi – Claesson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.20.Bajnokok Ligája
galatasaray
2:2
copenhagen
Bajnokok Ligája
2013.11.05.Bajnokok Ligája
copenhagen
1:0
galatasaray
Bajnokok Ligája
2013.10.23.Bajnokok Ligája
galatasaray
3:1
copenhagen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Galatasaray

Ha már forma, e tekintetben a Galata most sokkal jobban néz ki, mint Jacob Neestrup együttese. A Hatayspor elleni vereség óta négy mérkőzést játszott le az isztambuli csapat, ebből hármat megnyertek, egyszer ikszeltek. Épp a BL-ben a Manchester United ellen.

Ironikus volt látni, ahogy a szurkolók egy „Welcome in Hell” feliratú molinóval várták az angolokat, akik aztán húsz perc alatt kétszer is beköszöntek. De aztán Aktürkogluék megmutatták, mire gondoltak valójában a nézőtéren helyet foglaló drukkerek. Vagyis inkább Hakim Ziyech mutatta meg, aki két gólt is szerzett (véleményem szerint mindkettőben vastagon benne volt André Onana), valamint betalált az imént említett Kerem Aktürkoglu is, így alakult ki a 3-3-as eredmény.

Ami a Galatának nem rossz, a Manchesternek már annál inkább.

A hétvégén egy nyugodt győzelmet arattak a bajnokságban az Adana Demirspor ellen, 3-1-re győztek Sacha Boey, Kerem Aktürkoglu és Mauro Icardi góljaival. Ezzel egyébként továbbra is üldözik a Fenerbahcét, Szalai Attila csapata ugyanannyi győzelemmel, döntetlennel és vereséggel áll, de nekik jobb a gólkülönbségük (egyébként az egymás elleni számít a Süper Ligben, de ők ketten idén még nem játszottak).

Okan Buruknak egyetlen hiányzója van, Davinson Sánchez, akit Victor Nelsson pótolhat majd a védelem közepén.

A várható kezdőcsapat:

Muslera – Boey, Nelsson, Bardakci, Angelino – Torreira, Ndombélé – Ziyech, Mertens, Aktürkoglu – Icardi

Tippelde

Számomra a Galata a csoport favoritja a továbbjutásra, de többször fordult már elő, hogy piedesztálra emeltem őket, és cserébe nem kaptam semmit. Most azonban pofás a csapat, elől irgalmatlanul erősek, és a gyenge formában levő koppenhágai védelem nem fog majd tudni ellenállni nekik.

Tippjeink a következők:

1.: Galatasaray győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső