PSV Eindhoven – Arsenal: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.12.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 11.
2023. december 12. kedd, 18:45 Philips Stadion
PSV
vs
Arsenal

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Egy tét nélküli mérkőzés következik, egy olyan, amely mindkét főszereplőnknek púp a hátán. Különösen az Arsenalnak, akik egymás után játsszák a meccseket, és nem fognak leállni egész decemberben, míg a PSV-nél azért megpihennek.

A találkozó egyiküknek sem fontos, már az ötödik kör után eldőlt, hogy az angolok az első helyen végeznek, a hollandok pedig másodikok lesznek. Szóval számíthatunk két B-csapat találkozására kedd este, ami sportfogadás szempontjából nem szerencsés, így nehéz megjósolni, mit várhatunk a PSV Eindhoven – Arsenal találkozón.

Az biztos, hogy a Powbetnél hazai sikert várnak, 2.50 most a PSV sikere, 2.80 az Arsenalé, 3.90 a döntetlen.

PSV Eindhoven

Óriási hajrával sikerült a PSV Eindhovennek elérnie, hogy már biztosan ott legyenek a legjobb tizenhat között. 2-0-ra égtek Sevillában, amikor a hazaiaktól egy játékost kiállítottak, ezt az emberelőnyt pedig maximálisan ki tudták használni. A győzelem pedig továbbjutást ért.

A csapat legjobbja a csereként pályára lépő Yorbe Vertessen lett, aki két gólban is közreműködött. Nemanja Gudelj öngóljában, valamint Ricardo Pepinek adott egy asszisztot a hosszabbításban. Az első találatot egyébként Ismael Saibari szerezte.

Az Arsenal ellen csúnyán megbotlottak az első körben, az azt követő négy fordulóban viszont nem kaptak ki.

Most úgy léphetnek pályára, hogy biztosan másodikok, győzelem esetén sem előzhetik meg az ágyúsokat, de mozgathatja, motiválhatja a hollandokat az első fordulóban elért 4-0-s vereség.

Korábbi PSV-vel foglalkozó írásokban említettük, hogy a csapat még nem kapott ki a holland bajnokságban, ez azóta sem változott. Hibátlanul vezetik az Eredivisie-t, a hétvégén Guus Til és Ricardo Pepi góljaival a Heerenveent verték. Mögöttük a Feyenoord már tízpontos lemaradásban van.

Hazai pályán sem itt, sem a BL-ben, sem a kupában nem igazán hibáznak, joggal számíthatunk arra, hogy ezúttal felveszik a kesztyűt Mikel Artetáékkal szemben.

Hirving Lozano csípősérülése nem jött helyre, mellette Noa Lang nem játszhat (de ő már közelít a visszatéréshez), Armel Bella-Kotchap és Jordan Teze szintén.

Lehet, hogy Peter Bosz rotál valamennyit, kell a pihenés a legjobbaknak, és mondom, nincs tétje a találkozónak.

A várható kezdőcsapat:

Waterman – Sambo, Obispo, Boscagli, van Aanholt – Til, Veerman, Vertessen – Bakayoko, Pepi, Tillman

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.20.Bajnokok Ligája
arsenal
4:0
psv
Bajnokok Ligája
2022.10.27.Európa-liga
psv
2:0
arsenal
Európa-liga
2022.10.20.Európa-liga
arsenal
1:0
psv
Európa-liga
2007.03.07.Bajnokok Ligája
arsenal
1:1
psv
Bajnokok Ligája
2007.02.20.Bajnokok Ligája
psv
1:0
arsenal
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arsenal

Elveszítette első helyét az Arsenal a Premier League-ben, Mikel Arteta együttesén eléggé csikorogtak a fogaskerekek már a hétközi fordulóban is, de akkor még a Lutont sikerült 4-3-ra legyőzni egy 97. percben szerzett Declan Rice-fejessel. A hétvégén viszont nem a bajnokság újonca, hanem a meglepetéscsapata következett. Az Aston Villa még csak pontot sem veszített hazai pályán, és ezt nem tudta megszakítani az Arsenal sem.

Egy korai McGinn-góllal a birminghami együttes – melynek kispadján az Emiratesből elüldözött Unai Emery ül – 1-0-ra nyert. Mivel Szoboszlaiék hozták saját meccsüket, az Arsenal most már csak második.

A BL-ben viszont első, és az is marad. A Lens ellen volt egy váratlan vereségük, ezt leszámítva azonban magabiztosan haladtak, és 12 ponttal meg is van az első hely, függetlenül az utolsó meccstől.

Arteta várhatóan a teljes csapatot lecseréli, hiszen a PL-ben nem lesz szünet – ellentétben a többi bajnoksággal -, és látszik, mennyire kiélezett a küzdelem, ergo nem szabad pontot veszíteni, a legjobbakat pedig frissen kell tartani.

Ha jók az információim, Thomas Partey már elkezdte az edzéseket, de még biztosan nem kaphat szerepet a következő mérkőzésen. Ahogy Jurrien Timber, Emile Smith Rowe, Tomiyasu Takehiro és Fabio Vieira sem.

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – Cedric, Kiwior, Saliba, Zinchenko – Elneny, Jorginho, Havertz – Nelson, Nketiah, Trossard

Tippelde

A vendégeknek tényleg sokkal fontosabb az eredménynél az, hogy a fontos játékosok végre tudjanak fújni egyet. A PSV-t pedig hajtani fogja az, hogy a szurkolóiknak örömet okozzanak, és elégtételt vegyenek amiatt, hogy az első körben lenullázták őket.

Tippjeink a következők:

1.: PSV Eindhoven győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső