FC Copenhagen – Manchester City: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.02.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 12.
2024. február 13. kedd, 21:00 Parken
Copenhagen
vs
Man City

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Nagyon meglepett, hogy holnap már folytatódik a legrangosabb európai kupa. Bár jó előre szoktam készülni, a héten történtek miatt ezúttal ez elmaradt, és tegnap este realizálódott bennem, hogy itt bizony kedden meg szerdán BL-meccsek lesznek.

Szóval ez lesz napunk fénypontja, a címvédő Manchester City Dániába utazik, hogy az egyik meglepetéscsapattal játsszon egyet. Az FC Copenhagen egy olyan csoportból jutott tovább, melynek tagja volt a Manchester United, a Bayern München és a Galatasaray, róluk képzeltük el legkevésbé, hogy megcsípik a második helyet. De hát innentől kezdve oda kell rájuk figyelni…

Könnyen lehet, hogy mégis ez lesz az utolsó állomás számukra, valljuk be, minden eredmény, ami nem a City győzelmét jelenti, a meglepetés-kategóriába tartozik…

Következzen az FC Copenhagen – Manchester City találkozó!

FC Copenhagen

Bravúros, de abszolút megérdemelt továbbjutást könyvelhetett el a dán címvédő, az FC Copenhagen, melytől inkább a tabella negyedik helyét várták egy olyan nehéz csoportban, mint amibe kerültek. Több meglepetést okoztak ez alatt a hat kör alatt, többek között megverték hazai pályán a Manchester Unitedot, illetve Münchenben ikszeltek a Bayernnel.

Az utolsó fordulóban a sorsuk saját kezükben volt, tudták, győzelem esetén megvan a továbbjutás. És ők le is győzték a Galatát, Lars Lerager volt a hős. Pozitív meg negatív értelemben is, hiszen győztes gólja után egy piros lapot is összeszedett a középpályás.

Mesélhetnék arról, mennyi minden történt a Köbenhavnnal azóta, de igazából szinte semmi. A dán bajnokság két hónapra leállt, így hát a játékosok meglehetősen komoly játékhiánnyal küzdenek. Hiába igyekeztek jó pár barátságos meccset játszani, az azért messze nem ugyanaz.

Az elmúlt durván egy hónapban a csapat hatszor lépett pályára, háromszor barátságos mérkőzésen (Rangers, Sparta Praha, Aarhus), háromszor az Atlanti-kupán (Elfsborg, Bröndby, Molde). Ezek közül hármat nyertek meg, kétszer ikszeltek, egyszer kaptak ki.

A télen három új játékos csatlakozott, Magnus Mattsson a Nijmegentől, Scott McKenna a Nottinghamtől, Rúnar Alex Rúnarsson pedig az Arsenaltól.

Azt már említettem, hogy Lars Leragert kiállították, emiatt eltiltott lesz. Hiányozni fog még Theo Sander, Davit Khocholava és lehet, hogy Birger Meling is.

A várható kezdőcsapat:

Grabara – Ankersen, Vavro, Diks, Jelert – Bardghji, Falk, Goncalves – Elyounoussi, Claesson, Achouri

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.10.11.Bajnokok Ligája
copenhagen
0:0
man city
Bajnokok Ligája
2022.10.05.Bajnokok Ligája
man city
5:0
copenhagen
Bajnokok Ligája
2009.02.26.Európa-liga
man city
2:1
copenhagen
Európa-liga
2009.02.19.Európa-liga
copenhagen
2:2
man city
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester City

Pep Guardiola együttesének nem volt kéthónapos leállása, pedig a játékosok lehet, hogy fél karjukat odaadnák érte. A Manchester City télen-nyáron pályán van, nem hiába panaszkodott anno Rodri és Kevin De Bruyne is a szoros versenynaptárra.

A City minden probléma nélkül jutott tovább saját csoportjából, ahogy az egy címvédőtől el is várható. A csoportkörben rajtuk kívül még a Lipcse, a Young Boys és a Crvena zvezda szerepelt, szóval ez tényleg a minimum volt, amit elértek.

Közben a bajnokságban is hasítanak, szeretnének az élre kerülni, de egyelőre a Pool még előttük van.

Jó formában az együttes, a legutóbbi tíz meccsüket egyaránt megnyerték.

Utoljára az Everton ellen játszottak, egy kicsit nehezebben, de jött a siker, a sérülésből visszatérő Erling Haaland vágott kettőt Jordan Pickfordnak.

A jó forma mellé még egy teljes keret is jár Guardiolának, egyetlen sérültje vagy eltiltottja sincs, bár Ruben Dias egy lapra az eltiltástól.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Aké, Gvardiol – Rodri, Kovacic – Foden, De Bruyne, Doku – Haaland

Tippelde

Lehet, hogy a városi riválist megszorongatta a Köbenhavn, de a City más kávéház. Azt hiszem, nehéz elképzelni bármi más eredményt, mint az angolok továbbjutását.

Tippjeink a következők:

1.: Man City győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

4.: Pontos eredmény: 0-2

5.: Erling Haaland bármikor gólt szerez

Kétgólos vezetésnél a Spinanga meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső