AC Milan – Napoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.02.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 09.
AC Milan
Teljesítmény:
N D N N V
  • Giuseppe Meazza
  • Február 11. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Napoli
Teljesítmény:
N D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A napot egy olasz meccsel zárjuk, amit szerintem abszolút megéri majd megnézni. A bajnokság címvédője, a már edzőváltáson átesett, gyengélkedő, de talán lassan magához térő Napoli utazik északra, hogy meccseljen az AC Milan együttesével. Akik jók, de nem elég jók. Ezzel azt akarom mondani, legjobb esetben – reálisan tekintve a szituációkat – is csak a dobogó harmadik fokán végezhetnek, de arra minden esélyük megvan.

Mindkét edző alatt inog a kispad, állítólag Stefano Pioli utódja már meg is van, holott a mester jó munkát végez Milánóban. Walter Mazzarri napjai azonban így vagy úgy, de meg vannak számlálva, nehezen tudom elképzelni, hogy a következő idényben is vele fognak majd dolgozni.

Jöjjön az AC Milan – Napoli találkozó!

AC Milan

Mint azt fent említettem, az AC Milan elvileg már megtalálta Pioli utódját Antonio Conte szemében, ami egy újabb fricska lehet a szurkolók számára. Anno Piolit is nehezen fogadták el az Interben eltöltött időszaka miatt, Conte neve meg egyenesen összeforrt a riválissal…

És mégis, ha igazak a hírek, bárhogy szerepeljen is a rossoneri, Piolit el fogják távolítani. Pedig mostanában megint jól megy a csapatnak, bár azt a taktikát követik, hogy mindig egy góllal lőjenek többet. Magyarul baromi sok gólt kapnak, de általában többet szereznek. A Romát 3-1-re, az Udinesét 3-2-re verték, 2-2-t értek el a Bologna ellen, míg a hétvégén a Frosinone otthonában ismét 2-3 lett az eredmény.

Az első gólt Olivier Giroud szerezte, majd a visszatérő Matteo Gabbia is betalált, a győzelmet érő találatot az ingyen megszerzett szerb, Luka Jovic szerezte. Akinek most már tényleg kinéz egy szerződéshosszabbítás, nem először dönt a padról beszállva.

A Milan tartja a harmadik helyét, de még mindig nagyon távol az Intertől meg a Juvétól. Nem is valószínű, hogy beérik őket, a cél nem lehet más, mint a harmadik pozíciót megtartani.

Otthon jó a mérlegük, 8-1-2, és 20 szerzett gól mellett csak 7 kapott van.

Bár sok név felmerült, végül csak Filippo Terraccianot szerződtették. Távozott kölcsönben Rade Krunic, Luka Romero, Chaka Traoré, Marco Pellegrino, illetve végleg eladták Junior Messiast.

A sérültek száma még mindig kifejezetten sok: Antonio Mirante, Fikayo Tomori, Pierre Kalulu, Malick Thiaw és Tommaso Pobega is kiesett. Ahogy kiesett Tijjani Reijnders is, nem csak sérülés, de eltiltás miatt is, míg Samu Chukwueze még az ANK-n.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Kjaer, Gabbia, Hernández – Adli, Bennacer – Pulisic, Loftus-Cheek, Rafael Leao – Giroud

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.29.Serie A
napoli
2:2
milan
Serie A
2023.04.18.Bajnokok Ligája
napoli
1:1
milan
Bajnokok Ligája
2023.04.12.Bajnokok Ligája
milan
1:0
napoli
Bajnokok Ligája
2023.04.02.Serie A
napoli
0:4
milan
Serie A
2022.09.18.Serie A
milan
1:2
napoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Napoli

Több mint harminc éven át vártak a drukkerek egy bajnoki címre, amit tavaly megkaptak. Lehet, hogy most újabb harmincnak kell eltelnie, hogy ismét örülhessenek? Hát, az biztos, címvédés idén nem lesz. Rudi García menesztése hamar jött, és valahol érthető volt, Walter Mazzarri pedig nem igazán tudta megváltani a világot. A Napoli BL-t érő helyre akar jutni, azzal már elégedettek lehetnek.

A csapat, ha nem is tökéletes, de valamivel jobb, mint ősszel volt, így felléptek a tabella hetedik helyére, de elég egyet hibázni, hogy lecsússzanak a tizedikre. Legutóbb a Veronát verték 2-1-re hazai pályán, a győztes gólt Khvicha Kvaratskhelia a 87. percben szerezte.

Érdekesség, hogy míg otthon nem meggyőző az együttes – 5-2-4 -, addig idegenben a legjobbak között van. Igaz, most épp négy meccs óta nyeretlenek…

A keretet átalakították, 18 milliót költöttek Cyril Ngongéra, szerződtették Pasquale Mazzocchit, kölcsönvették Hamed Traorét és Leander Dendonckert is. Távozott Eljif Elmas, Alessandro Zanoli, Gianluca Gaetano, Alessandro Zanoli és Giuseppe D’Agostino.

A vendégeknél Victor Osimhen a legnagyobb név, aki hiányzik, mellette sérült az Inter felé igyekvő Piotr Zielinski és eltiltott Mario Rui.

A várható kezdőcsapat:

Gollini – Östigard, Rrahmani, Juan Jesus – Di Lorenzo, Zambo Anguissa, Lobotka, Mazzocchi – Politano, Simeone, Kvaratskhelia

Tippelde

Idén jobb csapat az AC Milan, és ez a pályán is meg fog mutatkozni, habár legyőzni a címvédőt még így sem lesz egyszerű…

Tippjeink a következők:

1.: AC Milan győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Immáron a 20BET-nél is elérhető a Cashout funkció! Ha nem érzed biztosnak a szelvényed, add el azt a fogadóirodának!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső