FC Porto – Antwerpen: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 06.
2023. november 07. kedd, 21:00 Estadio do Dragao
Porto
vs
Royal Antwerp

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Az előbb már kifejtettem a véleményem arról, hogy egyre kevésbé van a sportágban jelen a papírforma, a sima meccs, bárhol és bármikor történhet valami váratlan, ami meglepetéssel szolgál. De talán az FC Porto – Antwerpen mérkőzésen ilyen nem lesz. A belgákra ez a kabát egyelőre nagyon nagy, félidőben látszik már, hogy esélyük nincs a továbbjutásra, de még az EL-re sem nagyon. Ha most sem tudnak nyerni, akkor meg pláne nem érdemlik meg, hogy folytassák…

A Porto eközben a továbbjutásra hajt, és hazai pályán elintézhetik, hogy egy hatalmas lépést tegyenek a legjobb tizenhat felé. Ha megverik az Antwerpent, és a Barca is győz a Shakhtar Donetsk ellen, akkor hat pont lesz az előnyük két körrel a vége előtt. Akkor már egy döntetlen is elég a hátralévő két találkozójukon.

Az online sportfogadás szakemberei azt gondolják, mint mi: Sima hazai győzelmet.

A 22bet oldalán 1.36 a hazai siker, 5.00 az iksz, 8.50 a vendégsiker.

FC Porto

Fontos mérkőzése lesz holnap este a Portonak. Sergio Conceicao mester csapata jelenleg 6 ponttal áll a Bajnokok Ligája H csoportjának második helyén, és mivel a pont nélkül levő Antwerp érkezik hozzájuk, akiket két hete 4-1-re vertek meg, a győzelem kötelezőnek tűnik.

A portugálok csak a Barcelonától kaptak ki, ami azt hiszem, bocsánatos bűn, emellett verték a Shakhtart idegenben 3-1-re, no meg ott volt a belgák elleni találkozó.

Ha nyernek, beérhetik a Barcát, de az is előfordulhat (ez pedig a nagyobb valószínűséggel bekövetkező dolog), hogy elhúznak a Shakhtartól, és akkor a továbbjutásuk a saját kezükben van.

A csapat formája egészen eddig kielégítő volt, a hétvégén azonban váratlanul kikaptak az Estoril ellen, akik amúgy a pontvadászat 16. helyén, vagyis osztályozós pozícióban vannak.

Jöhetett volna a győzelem, Mehdi Taremi azonban rögtön a meccs elején kihagyott egy tizenegyest. Aztán egyre görcsösebbé váltak, és a hajrában kaptak egy gólt.

Az idén hat meccset játszottak hazai pályán, hármat megnyertek, egyszer ikszeltek, kétszer kikaptak.

A keretből Zaidu Sanusi játékára van valamennyi esély, de Galeno, Ivan Marcano, Ivan Jaime és Wendell sérültek.

A várható kezdőcsapat:

D. Costa – Sánchez, Pepe, Carmo, J. Mario – Franco, Varela, Eustaquio, Aquino – Evanilson, Taremi

Egymás elleni meccsek

Alaposan megijesztette a belga együttes a Porto játékosait meg szurkolóit két hete, hiszen az első félidőben Yusuf góljával megszerezték a vezetést. A félidőben Sergio Conceicao hatott a portugál játékosok fejére és lelkére, azok pedig úgy léptek pályára a második játékrészben, mintha vért ittak volna. A kezdés után azonnal egyenlített Evanilson, majd betalált Stephen Eustaquio is. A brazil támadónak ezen az estén nagyon ment, végül is, mesterhármasig jutott.

Előző meccs eredménye
2023.10.25.Bajnokok Ligája
antwerpen
1:4
porto
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Antwerpen

Továbbra is tartom, hogy ez a kabát nagy a belga csapatra. Három kör után pontot sem szereztek, és már most 12 gól kaptak, pedig még csak féltávnál járunk. A Shakhtar elleni hazai meccsen volt esélyük a pontszerzésre, de ott kétgólos előnyt pazaroltak el, végül 3-2-re kikaptak. Előnyben voltak a Porto elleni meccsen is, de végül ott sima vereség lett a vége, a Barca ellen meg esélyük sem volt.

A hónapot azzal kezdték, hogy egy három meccsből álló nyeretlenségi sorozatot szakítottak meg a kupában, utána pedig rangadót nyertek a Genk ellen. Itt is elkövették majdnem azt a hibát, mint a Donetsk ellen, itt már 3-0-ra vezettek 40 percnyi játék után, de a Fradi EKL-csoportellenfele 3-2-re feljött, ennél többre viszont nem futotta.

Még mindig csak a középmezőnyben foglalnak helyet, a két front soknak bizonyult ennek a keretnek.

Idegenben az utolsó öt meccsükből hármat is elveszítettek, egyet tudtak megnyerni.

Sérült Ritchie De Laet és Anthony Valencia, kérdőjeles Sam Vines és Jacob Ondrejka játéka.

A várható kezdőcsapat:

Butez – Bataille, Alderweireld, Coulibaly, Wijndal – Vermeeren, Yusuf – Muja, Ekkelenkamp, Balikwisha – Janssen

Tippelde

Az Estoril elleni vereség ellenére sem tartom azt valószínűnek, hogy az Antwerpen pontot tud szerezni a Dragaoban. Lehet, hogy most kiütés nem lesz, de a Porto győzelme azért nagyon valószínűnek tűnik.

Tippjeink a következők:

1.: FC Porto győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Evanilson bármikor gólt szerez

Kétgólos vezetésnél a Betinia meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső